Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:14:21 GMT

گنج‌های استان را به فرصت و ثروت تبدیل می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۷۵۰۶

گنج‌های استان را به فرصت و ثروت تبدیل می‌کنیم

استاندار خراسان رضوی گفت: ما می‌خواهیم گنج‌های استان را به فرصت، ثروت و تعالی فرهنگی اقتصادی تبدیل کنیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا رزم‎حسینی امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در دفتر استاندار، اظهار کرد: ما برای اقتصاد مقاومتی سه نهاد داریم، اولین نهاد آقای رسولیان، معاون اقتصادی استانداری بوده که کار ایشان هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاد دوم آقای جمشیدی، مشاور استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است که تمام امورات مربوط به پروژه‌های دولتی و عمرانی که معین‌های اقتصادی نیاز دارند را پیگیری خواهند کرد.

وی افزود: نهاد مهم‌، آقای لبافی، دبیر اولین نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی بوده که شامل تمام معین‌های اقتصاد مقاومتی است. ایشان چند کار مهم دارند. اولین کار انتقال تجارب معین‌ها به یکدیگر است که جلساتی را برگزار کرده و تجارب را انتقال می‌دهند. حضور دادگستری در این جلسات نشان از اراده دستگاه قضا در جهت رونق تولید، تکریم سرمایه‌گذار و تضمین و امنیت سرمایه‌گذاری دارد. نکته دوم که بسیار مهم بوده این است که نهاد اقتصاد مقاومتی، هیات نظارت و کنترل دارد که در این هیات افراد متخصص بر آسیب‌های قانونی و غیر قانونی نظارت می‌کنند و با هماهنگی دستگاه قضا و نظارتی کار خود را انجام می‌دهند.

رزم‌حسینی ادامه داد: کار دیگر آقای لبافی پیگیری کارهای معین‌های اقتصادی است. کاری که از معین‌های اقتصادی درخواست کردیم، دستور نیست، بلکه کار خیرخواهانه و داوطلبانه است. ثواب زیادی دارد که در کنار ساخت مکان‌هایی چون مدرسه و مسجد، افراد را هم می‌سازید. اگر معینی بیان کند که نمی‌تواند به دلیل ورشکستگی و مشکلات مالی کار را انجام دهد، لبافی پیگیری می‌کنند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه حرف ما در استان الگوسازی است، عنوان کرد: ما می‌خواهیم گنج‌های استان را به فرصت، ثروت و تعالی فرهنگی اقتصادی تبدیل کنیم. مساله بعدی که آقای لبافی انجام می‌دهد، هماهنگی بین معین‌ها بوده و کار دیگر ایشان کنترل پروژه است یعنی معین‌ها تا چه مراحلی پیش رفتند و طبق زمان‌بندی جلو روند.

وی بیان کرد: متاسفانه ما دولت دیوان‌سالار و بروکراسی هستیم اما قصد داریم که نقش دولت پشتیبان را برای نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی ایفا کنیم. ما کار را دنبال خواهیم کرد، اراده آهنین و اعتقاد بسیار زیادی به این کار داریم. حرکت توسعه‌گرایی را در سراسر استان در حد بضاعت و وسع خود انجام خواهیم داد.

رزم‌حسینی خطاب به معین‌های اقتصادی استان در این جلسه گفت: هیچ معینی خود را با دستگاه‌های اجرایی در منطقه درگیر نکند. اگر هر مشکلی داشتید، با من، آقای رسولیان، جمشیدی و لبافی درمیان بگذارید اما با ادارات در سطح شهرستان درگیر نشوند. از فرماندار خود مطالبه‌گری کنید. درگیری مستقیم با دستگاه‌های اجرایی انرژی شما را می‌گیرد و کار شما پیش نمی‌رود.

معین‌های اقتصادی ما مورد تایید دستگاه نظارتی هستند

در ادامه علی رسولیان، معاون اقتصادی استاندار، اظهار کرد: معین‌های اقتصادی ما مورد تایید دستگاه نظارتی هستند و مشکلی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در حوزه سرمایه‌گذارانی که پیشنهاد سرمایه‌گذاری در شهرستان‌ها را داده بودند، ممکن است سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد که بلافاصله درخواست سرمایه‌گذاری بدهد، ما اعلام آمادگی کرده و طرح آن‌ها را بررسی می‌کنیم. بسیاری از آن‌ها ممکن است جابه‌جا شوند.

معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ما از سرمایه‌گذارانی که در چارچوب قوانین و مقررات کار کنند، حمایت می‌کنیم. کوچک‌ترین وظیفه ما این است که در مقابل موانعی که وجود دارد، بایستیم.

رضا جمشیدی، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی در بخش دیگری از این جلسه، اظهار کرد: در ارتباط با کمک به بخش معین‌ها، ما در سال قبل علیرغم تمام محدودیت‌های مالی، 10 میلیارد تومان یارانه سود تسهیلات را داشتیم و 200 میلیارد تومان تسهیلات با 5 درصد نرخ سود کمتر پرداخت کردیم.

وی در خصوص بحث آمایش، تصریح کرد: مطالعات آمایش استان انجام شده و در اختیار فرمانداران قرار گرفته اما حتما نیازمند مطالعه تخصصی‌تری خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج،  مهدی رمضانی عصر امروز در دیدار با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: شبکه کتابخانه‌های عمومی در کشور یک شبکه گسترده و اثرگذار است و قریب به 3800 کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد.

وی با ذکر اینکه بعد از مساجد و مدارس، گسترده‌ترین شبکه فرهنگی جمهوری اسلامی کتابخانه‌ها هستند، گفت: خدمات متنوع و اثرگذار فرهنگی و اجتماعی امروزه در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود در حالی‌که قبلاً نگاه اینگونه بود که کتابخانه یک سالن مطالعه است!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده و کتابخانه مرکزی سنندج نیز بر همین پایه و اساس  شکل گرفته است که تنوعی از خدمت در آن وجود دارد که همین تنوع خدمت اثرگذاری را هم به دنبال دارد.

وی با اشاره به تعداد قابل توجهی کتابخانه‌های عمومی در سطح کشور عنوان کرد: ایران از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها جزو 20 کشور اول دنیاست و در منطقه جایگاه نخست و در آسیا هم جزو 5 کشور اول است. در حوزه توسعه خدمات اتفاقات خوبی را توانستیم رقم بزنیم و پیشروی مطلوبی داشته‌ایم.

تولید بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور

رمضانی از برگزاری محافل قرآنی در ماه رمضان امسال خبر داد و اظهار کرد: یکی از مواردی و مسائلی که راجع به کتاب هست مربوط به قرآن کریم است حتماً باید در این حیطه کار شود، ما در پی اهمیت آن محافل  قرآنی را در کتابخانه‌های عمومی کشور راه‌اندازی کردیم که با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شدیم.

وی اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان امسال بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور تولید و به دست مردم عزیز کشورمان رسید که بی‌شک اتفاق مهمی بود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح، ابراز داشت: تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه تمام تلاشمان فراهم کردن دسترسی آسان مردم به کتابخانه‌ها است، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم مسئله کتابخوانی را حل کنیم باید به حوزه مدارس و کودک نوجوان توجه کنیم.

نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به افزایش قیمت در حوزه کتاب و شعار دولت مبنی بر عدالت فرهنگی افزود: یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند عدالت فرهنگی را برقرار کند، راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار است که در حال پبگیری و جذب خودرو و تجهیزات هستیم که یقیناً با اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر اختصاص خودروها، کردستان نیز ویژه دیده خواهد شد.

به گفته رمضانی، کردستان، استانی است که مردمان فرهنگی و نویسندگان و هنرمندان توانمندی دارد که نگاهمان توجه به این ظرفیت‌هاست، البته محدودیت‌هایی هم از حیث تولید منابع داریم اما نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است و امیدواریم بتوانیم منابع و قرینه‌سازی مناسب هر گروه هدف را فراهم کنیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • کدام استان‌ها و دستگاه‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی صدرنشین هستند؟
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان