Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن در پنل تخصصی تامین مالی صنعت ریلی بر رفع ۶۰ درصد مشکلات تامین مالی کشور با نگاه مثبت به بخش خصوصی و ۱۰ برابر شدن حجم تامین مالی بخش خصوصی با همراهی نهادهای دولتی تاکید کرد. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۳ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه، پنل تخصصی تامین مالی صنعت ریلی با حضور محمودرضا خواجه نصیری مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن، نوراله بیرانوند معاون تامین سرمایه شرکت راه آهن و با حضور خبرنگاران و علاقه مندان در غرفه کلینک درمانگری مالی تمدن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن با بیان اینکه هدایت جریان نقدینگی به سمت صنعت نیازمند همراهی  تمامی وزارتخانه های بزرگ همچون نفت، وزارت صنعت و معدن و ...است گفت:بخش های حاکمیتی  باید دست از تصدی گری بردارند و تجربه موفق همراهی شرکت راه آهن در تامین مالی شرکت های ریلی نیز نشان داد که باهمراهی سایر نهادهای دولتی و نگاه مثبت آنها به بخش خصوصی ، 60 درصد مشکل تامین مالی مرتفع شده و حجم تامین مالی بخش خصوصی ده برابر می شود.  

محمودرضا خواجه نصیری، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن در این پنل با بیان اینکه اساس مسائل تامین مالی در فضای مالی دنیا فضای عرضه و تقاضا است، گفت: همواره منابعی وجود دارد که باید تخصیص داده شده و جایگاه هایی هستند که خواهان دریافت این منابع هستند و افزایش کارایی بازار در حوزه منابع مالی به معنای امکان تخصیص بهینه منابع با کمترین هزینه است.  

خواجه نصیری با بیان اینکه بخش های مختلفی در دولت و بخش های دیگر به دنبال افزایش تامین مالی هستند، افزود: استراتژی تامین مالی در کشور در سال گذشته به گونه ای بوده است که حدود هزار میلیارد تومان در سیستم بانکی و در غالب سپرده بانکی با سود 20 تا 23 درصد وجود داشته  و این در حالیست که در همین سال شاهد یک سوم شدن ارزش پول ملی بودیم.  

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن بزرگترین مشکل حال حاضر بازار برای تامین سرمایه را برنامه ریزی دانسته و گفت: شرکت های خصوصی از تامین مالی چند میلیاردی عاجزند و رسوب پول مردم در برخی سیستم ها سبب می شود تا این پول به دست تولید کننده نرسد.  

سیستم بانکی خالق نقدینگی در کشور  

خواجه نصیری با بیان اینکه عدم تامین مالی ربطی به نبود پول در کشور ندارد گفت: خالق بالقوه نقدینگی در سیستم بانکی کشور هستیم و ماهی چند صد هزار میلیارد تومان نقدینگی خلق می کنیم در حالیکه تولیدکنندگان نیازمند چند ده هزار میلیارد تومان هستند.  

وی  با بیان اینکه نبود تامین مالی در کشور قصه و افسانه است گفت: راه آهن به عنوان همراه کننده و هماهنگ کننده در نقش ضمانت، اعتبار سنجی و ارزیابی نقش موثری در تامین مالی پول داشته است.  

خواجه نصیری گفت: امروز نرخ ارز یک سوم شده است و اگر کسی با تامین مالی بالای 30 درصد نیز هزینه می کرد امروز برنده بود.  

نگاه مثبت راه آهن به بخش خصوصی   

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن با تاکید بر آنکه نیاز به همراه هانی همچون راه آهن داریم تا موانعی را که سیستم ایجاد می کنند مرتفع کنند گفت: برای اینکه جریان نقدینگی به سمت صنعت هدایت شود باید تمامی وزارتخانه های بزرگ همچون نفت، وزارت صنعت و معدن و وزارت رفاه و... همراه شوند.  

به گفته خواجه نصیری  برای ارتقای یک صنعت باید سیستم تامین مالی آن چیده شود و ما از وزارت خانه هایی همچون نفت رانت و سوبسید نمی خواهیم اما ضمانت دهی و حمایت بخش خصوصی را خواستاریم.  

وی  با بیان اینکه باید بخش های حاکمیتی دست از تصدی گری بردارند گفت: تجربه موفق همراهی شرکت راه آهن نشان می دهد باید به بخش خصوصی نگاه مثبت داشت.  

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن با بیان اینکه باید تهدیدهای بخش خصوصی را کاهش داده و بخش خصوصی را قابل اتکا و اعتماد دانست، گفت: این اعتبار هم قرار نیست  بی پایه داده شود و می توان فضای اعتبار سنجی برای آن ایجاد کرده و سازماندهی کرد.  

به گفته خواجه نصیری اگر سایرنهادهای دولتی هم این راهکار را مدنظر قرار دهد و الگو برداری کنند، 60 درصد مشکل تامین مالی مرتفع شده و حجم تامین مالی بخش خصوصی ده برابر می شود.  

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن در ادامه به فعالیت کلینیک درمانگری ملی این شرکت اشاره کرده و گفت: از دیدگاه کلان ایجاد نقدینگی و تورم موجب ایجاد مشکلاتی در کشور شده و ارزش پول ملی را کاهش داده و اختلاف طبقاتی را افزایش می دهد.

خواجه نصیری با بیان اینکه سرمایه گذاری کوتاه مدت را باید تبدیل به سرمایه گذاری بلند مدت کنیم گفت: به جای آنکه نقدینگی را هر ماه به جامعه اضافه کنیم باید مقاصد خوبی برای مردم تعریف کرده و آن ها را به سمتی سوق دهیم که به جای سرمایه گذاری در بانک، در جایی سرمایه گذاری کنند که تولید ثروت می کند.  

تولید ثروت با درمانگری مالی  

وی  با بیان اینکه باید ساختارهای مولد در کشور شکل گیرد گفت: اگر سهامدار شرکت های سودآور باشیم توسعه رخ می دهد. 

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن تنها راه درمان اقتصاد کشور را همین موضوع دانسته و ادامه داد: با گزارشگری دقیق و ایجاد محصول های خوب،  همانطور که صنعت ریلی به این سمت رغبت پیدا کرد، سایر افراد و حوزه ها را نیز به همین سمت بخوانیم.  

خواجه نصیری با بیان اینکه نقدینگی همچون سیل جاده اقتصادی کشور را تخریب می کند گفت: نتیجه درمانگری مالی، محصولات مالی است که مولد بوده و ثروت ملی تولید می کند.  

به گفته مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن باید پول را از بازارهای موازی که تورم های موازی ایجاد می کند خارج کرد.

انتهای پیام/

R1010113/P/S7,84/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی

امتداد - دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به شتاب تغییرات و تحولات در حوزه بانکداری الکترونیک، بر رفع نوآورانه دغدغه های همکاران در ارایه خدمات به مشتریان توسط شرکت ناواکو تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر سید عباس حسینی گفت: به منظور شناسایی مسایل و تسریع در مرتفع نمودن مشکلات، شرکت ناواکو باید ارتباط تنگاتنگ و مستمری با مدیریت های شعب بانک در تهران و استان ها داشته باشد.

 

 

وی در خصوص توسعه فعالیت های ناواکو افزود: این شرکت دارای ظرفیت ها و مزیت های رقابتی بسیاری است و می تواند با استفاده از این ظرفیت ها در خارج از حوزه بانک مسکن نیز فعالیت نماید و به درآمدزایی و خودکفایی مالی برسد.

دکتر حسینی با اشاره به اهمیت و ضرورت آگاهی از به روزترین اطلاعات، دانش و مهارت های فناوری اطلاعات برای موفقیت در بازاریابی حرفه ای، یادآور شد: استفاده از فناوری اطلاعات در بازاریابی منجر به جذب مشتری جدید و حفظ مشتریان وفادار و قدیمی از طریق ایجاد و توسعه پایگاه داده های مشتریان و نیازمندیهای آنها و طراحی نرم افزارهای جدید متناسب با این نیازمندیها می شود و این مهم مستلزم ارتباط تنگاتنگ شرکت ناواکو و حوزه بازاریابی بانک است.

مدیرعامل بانک مسکن در خصوص توسعه فعالیتهای شرکت ناواکو ادامه داد: ظرفیت های بسیاری در شرکت های زیرمجموعه بانک به خصوص در حوزه صندوق های سرمایه گذاری وجود دارد که شرکت ناواکو می تواند با گسترش تعامل و ارتباطات خود با این شرکت ها، فعالیت های خود را توسعه و بهبود بخشد.

دکتر حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در ایجاد و توسعه درگاه های پرداخت بانک مسکن برای خریدهای غیرحضوری و اینترنتی و معاملات برخط در بازارهای مختلف، گفت: به زودی با فراهم کردن بستر و زیرساخت های لازم در حوزه TSP و امور مالیاتی، پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه های بانک مسکن امکان پذیر می شود.

وی با ابراز خرسندی از راه اندازی پرداخت عوارض الکترونیک قطعه دوم آزاد راه تهران-شمال در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، از فعال کردن قطعات یکم و پنجم این آزاد راه خبر داد و افزود: با هماهنگی شرکت های مربوطه، به زودی پرداخت عوارض الکترونیک در پنج آزاد راه دیگر نیز به بانک مسکن محول می شود.

شایان ذکر است که شرکت مادر تخصصی ناواکو جزء شرکت های تابعه بانک مسکن است که در زمینه های زیر فعالیت می نماید:

– طراحی، مهندسی، اجرا، نظارت، مشاوره و نگهداری مراکز داده حساس بانکی

– طراحی، نظارت و مشاوره طرح های امنیتی

– سفارشی سازی و تولید سخت افزار ارتباط بانکی

– ارائه راهکارهای جامع سامانه ای هوشمندسازی سازمانی و ارائه راهکارهای سامانه های نرم افزاری و سازمانی

– ارائه خدمات جامع پرداخت الکترونیک و کارتی

– ارائه خدمات جامع ابزارهای الکترونیک بانکی و خدمات رسانی در حوزه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • موسسه «مصاف» رائفی پور از کجا تامین مالی می‌شود؟
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات