Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@04:40:53 GMT

فرهنگسازی رونق تولید محور فعالیتهای فرهنگی قرارگیرد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۹۴۷۲

فرهنگسازی رونق تولید محور فعالیتهای فرهنگی قرارگیرد

فرماندار ماکو گفت: حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید باید به عنوان یک ارزش و فرهنگ در جامعه نهادینه شود.

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، حسین عباسی در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ماکو با اشاره به نقش و اهمیت شورای فرهنگ عمومی در رفع ضعف های عمومی جامعه و ارائه راهکارهای عملیاتی گفت: شورای فرهنگ عمومی می تواند در تحقق شعار امسال که یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری می باشد نقش مهم و تاثیر گذاری را ایفا نماید و شرایط را برای ایجاد اشتغال و رونق تولید فراهم نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرماندار ماکو افزود: حل مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال و کارآفرینی بدون توجه به رونق تولید و رفع موانع تولید محقق نمی شود و فرهنگ سازی نسبت به این مساله باید محور مهم فعالیتهای فرهنگی در سال جاری قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی امام جمعه ماکو نیز در این جلسه با تشریح ابعاد مختلف شعار سال اظهار کرد: توسعه و رونق اقتصادی بدون رونق تولید و حمایت از تولید کنندگان محقق نمی شود و رونق تولید نیز به هم افزایی همه بخشهای دولتی و خصوصی و استفاده از توان و ظرفیتهای منطقه ای در مسیر حمایت از کالای ایرانی نیازمند است.

وی نقش شورای فرهنگ عمومی در هم افزایی و اجماع فرهنگی در جامعه برای تحقق حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید را بسیار مهم دانست و افزود: باید این موضوع، محور اصلی فعالیتهای این شورا در سال جدید قرار بگیرد تا بتوانیم به هدف غایی که رونق تولید در کشور است دست یابیم.

به گزارش ایسنا؛ در ادامه این جلسه اعضای شورای فرهنگ عمومی نکته نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون شرایط لازم برای تحقق شعار " رونق تولید " بیان نمودند.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام جمعه بیکاری حمایت از تولید دولتی و خصوصی مقام معظم رهبری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، احسان آهنگر در نشست شورای راهبری تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه پس از حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در استان، کمیته‌های تخصصی ذیل شورای فرهنگ عمومی فعال گردید، گفت: در حال حاضر تدوین برش استانی این سند بالادستی با نگاه بومی محلی در دست اقدام است.

او افزود: قطعا بهره‌گیری از جریان نخبگانی استان در بحث تدوین سند فرهنگی مازندران موثر خواهد بود، احصای نظام مسائل استان در بخش اول برایمان اولویت داشته و پس از آن شناسایی ظرفیت‌های حاکمیتی و مردمی انجام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به برگزاری ۲۲جلسه تخصصی باهدف شناسایی و بررسی نظام مسائل استان برای تدوین این سند اشاره و بیان کرد: تلاش شده از ظرفیت اجرایی دستگاه‌ها، جامعه نخبگانی و تشکل‌های مردمی بهره گرفته شود.

او با بیان اینکه در گام اول تلاش شده ۵ مسأله اصلی استان برای تدوین این سند جمع آوری شود، افزود: این مسأله‌ها باید در صحن شورای فرهنگ عمومی مطرح و تبدیل به مصوبه شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه شناسایی مسائل که از نظر تمامی فعالان حوزه فرهنگ و هنر اولویت دار باشد مورد توجه بوده است، گفت: این مسائل باید مطابق آئین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شود.

او بابیان اینکه تغییرات سبک زندگی ایرانی اسلامی و ناهنجاری‌های اجتماعی ناشی از آن- تضعیف بنیان خانواده و تاثیر و تاثر نامتوازن مسافران و مهاجران در استان سه مسئله ابتدایی احصا شده برای تدوین این سند است، افزود: ضعف ساماندهی فعالیت‌های نوین فرهنگی و ضعف فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی در زیست بوم استان نیز ۲مسئله دیگر برای تدوین این سند می‌باشند.

آهنگر تاکید کرد: گام بعدی نیز فعال کردن حوزه فرهنگ، هنر و رسانه و همچنین امور دینی، تعلیم و تربیت و حوزه اجتماعی زنان و حوزه خانواده و اقتصاد فرهنگ است.

دیگر خبرها

  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد
  • برنامه ملی گسترش انس عمومی با ادبیات فارسی تصویب می‌شود
  • روند تصویب برنامه ملّی گسترش انس عمومی با ادبیات کهن فارسی در شورای فرهنگی عمومی
  • ضرورت اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد