Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@22:45:06 GMT

تمام ظرفیت مدیریتی قم برای جشن نیمه شعبال وارد میدان شد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۹۵۲۳

تمام ظرفیت مدیریتی قم برای جشن نیمه شعبال وارد میدان شد

قم - ایرنا - رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: نیمه شعبان برای مدیریت قم ایامی پر کاری است که برای برگزاری هرچه باشکوه تر این جشن ها، تمام توان مجموعه مدیریت شهری وارد میدان شد.

به گزارش ایرنا، عبدالله جلالی عصر دوشنبه در نود و دومین جلسه رسمی و علنس شورای اسلامی شهر قم با تقدیر از عوامل برگزاری جشن های باشکوه نیمه شعبان در قم به ویژه مسجد مقدس جمکران افزود: حضور گسترده مردم از سراسر کشور در این مکان مقدس و خدمت به زائران مهدوی از ایران و کشورهای مختلف برای مدیریت شهری قم توفیقی بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حضور چشم گیر مردم و جوانان در برپایی باشکوه جشن های نیمه شعبان و برپایی ایستگاه های صلواتی برای خدمت به زائران بسیار ارزشمند است که باید از این ظرفیت های مردمی برای ارتقای خدمت رسانی به زائران نهایت استفاده شود.
وی در ادامه با تاکید برلزوم فرهنگ سازی استفاده شهروندان از کارت برای استفاده از اتوبوس و مینی بوس در سطح شهر گفت: باید با ایجاد زیرساخت ها لازم و تامین کارتهای مورد نیاز در شهر، زمینه برای ترویج این موضوع در قم ایجاد شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت جوانان در مدیریت شهری قم گفت: باید برای توسعه شهری در بخش های مختلف ورزشی، علمی، عمرانی و مدیریتی بستر لازم برای نقش آفرینی جوانان فراهم شود.

** رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم نیز با بیان اینکه ثبت ملی جشن های نیمه شعبان به عنوان یک طرح در دستور مدیران استان قرار گرفته است، گفت: در صورت ثبت ملی این جشن ها، برای برگزاری جشن نیمه شعبان بودجه های ملی تخصیص داده می شود.
حسن مالکی نژاد گفت: هزینه های انجام شده در این ایام مستندسازی و برای تصمیم گیری به مسئولان عالی رتبه کشور ارسال شده است.
وی در ادامه با اشاره به حضور جهادی جوانان قم در مناطق سیل زده گفت: ظرفیت های حقوقی و حقیقی کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم در اختیار جوانان و در راستای استفاده از ظرفیت آنها قرار دارد.

** لایحه اخذ مجوز افزایش نرخ اتوبوس ومینی بوس های سازمان اتوبوسرانی در خطوط سطح شهر در سال 1398با افزایش میانگین 19 درصدی از جمله لوایحی بود که در شورای اسلامی شهر قم مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت اعضای این شورا به ارسال این لایحه به کمیسیون تلفیق رای دادند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به لایحه اخذ مجوز افزایش نرخ اتوبوس ومینی بوس های سازمان اتوبوسرانی در خطوط سطح شهر در سال 98 اظهار داشت: هزینه های سرویس و نگهداری، تعمیرات و بیمه و نیز در نظر گرفتن افزایش 20 درصد تورم نسبت به سال 97 برای سال جاری شاخص های تعیین نرخ بلیت اتوبوس و مینی بوس درون شهری در سال جاری است.
جواد ذاکریان، هزینه حمل هر مسافر توسط اتوبوس در قم را یک هزار و 666 تومان اعلام کرد و گفت: یک سوم این هزینه را مردم، یک سوم را شهرداری و یک سوم را باید دولت پرداخت کند.
وی ادامه داد: میانگین افزایش نرخ اتوبوس ومینی بوس های سازمان اتوبوسرانی در خطوط سطح شهر در سال 1398حدود 19 درصد خواهد بود.
ذاکریان اظهار داشت: به منظور نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی قم، 23 دستگاه اتوبوس با قیمت هر دستگاه 7 میلیارد ریال خریداری و وارد قم شده و در هفته های گذشته نیز قرارداد خرید 104 دستگاه اتوبوس با هزینه هر دستگاه 13 میلیارد ریال نهایی شده است که 40 دستگاه آن در روزهای پایانی سال 97 وارد قم شد و 14 دستگاه اتوبوس جدید نیز تا هفته آینده وارد قم می شود.
7404/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شوراي شهر نيمه شعبان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خبر داد.

مهدی علیزاده با تأکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولیدکنندگان داخلی اتوبوس تقریباً خط تولید را نیمه‌تعطیل یا تعطیل کنند، افزود: «در سال‌جاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.»

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شد، گفت: «مجموعاً اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد، گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند، گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

دیگر خبرها

  • ۱ دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل آتش‌سوزی انبارها در شهرری اعزام شد
  • سپاه در هر صحنه‌ای که وارد شد میدان پیروزی بود
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • جانشین عالیشاه در اراک هم بازوبند می‌خواهد
  • بررسی مشکلات ۶ طرح نیمه تمام در جلسه رفع موانع تولید
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • تصادف در جاده حیران با ۵ مصدوم