Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با تأکید بر اینکه در این استان را ندارند؛ از برنامه‌ریزی مدیران استان مازندران برای انتقال محل دفن زباله شهر ساری به محلی دیگر خبر داد. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۴ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، امیر عبدوس بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان سمنان اظهار داشت: مجموع تولید سالانه زباله خانگی در استان سمنان 139 هزار تن است که با احتساب جمعیت بیش از 700 هزارنفری این استان، هر شهروند سمنانی بیش از 198 کیلوگرم در هرسال پسماند تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بر این اساس سرانه تولید زباله هر شهروند در استان سمنان 544 گرم در روز است افزود: سرانه تولید زباله در استان سمنان نزدیک به میانگین سرانه تولید زباله در کشور است که ازنظر زیست‌محیطی آماری مطلوب به شمار می‌رود.

مازندران| زباله معضل برطرف نشده مردمان شمال کشور استتولید زباله در ارومیه از 13 هزار تن در ماه گذشتنبود مشارکت مردمی از مهمترین موانع در مدیریت پسماندها خراسان جنوبی استشهردار بیرجند: با ایجاد سازمان مدیریت پسماند مطالبات شهرداری وصول می‌شود‌

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست در استان سمنان با تأکید بر لزوم توجه به جمع‌آوری و دفن یا بازیافت پسماند ویژه در این استان خاطرنشان کرد: در موضوع پسماند ویژه با دو نوع پسماند عفونی و بیمارستانی و همچنین پسماند صنعتی داریم که باید به هردوی این پسماندها توجه کنیم.

عبدوس پسماند حاصل از فعالیت واحد‌های تصفیه دوم روغن‌موتور راه پرچالش‌ترین پسماند صنعتی در استان سمنان برشمرد و با بیان اینکه باید برای لجن‌های اسیدی حاصل از فعالیت این واحدها فکری اساسی شود خاطرنشان کرد: البته روش‌های جدیدی برای بازیافت این پسماندهای صنعتی وجود دارد اما هنوز ماشین‌آلات اجرای این روش‌های جدید وارد کشورمان شده است.

وی با تأکید بر قاطعیت اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان در برخورد با متخلفان آلاینده محیط‌زیست به‌ویژه در حوزه آب‌وخاک گفت: بر اساس بررسی‌های ویژه انجام‌شده در چند ماه اخیر و با محرز شدن تخلف‌های تنها مرکز بازیافت زباله صنعتی در شهرستان گرمسار، اجازه پذیرش پسماند توسط متولی این مرکز تعلیق شده و امکان پذیرش پسماند صنعتی در این مرکز وجود ندارد.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با بیان اینکه سرمایه‌گذار جمع‌آوری و مدیریت پسماندهای صنعتی در شهرستان گرمسار خلع ید شده است تصریح کرد: اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان به‌هیچ‌عنوان اجازه تخلف در حوزه آلایندگی آب خاک و هوا را نمی‌دهد و بر این اساس اجازه پذیرش و مدیریت پسماندهای صنعتی در شهرستان گرمسار به سرمایه‌گذاران دیگری که مطابق با استانداردهای محیط‌زیست عملیات مدیریت و جمع‌آوری پسماندهای ویژه را انجام دهند اعطا می‌شود.

عبدوس با بیان اینکه شرکت جمع‌آوری و مدیریت پسماندهای ویژه در شهرستان سمنان سایت دفن این پسماندها را بر اساس استانداردهای روز دنیا و با انجام مطالعه لازم در ابعاد مختلف زیست‌محیطی ایجاد کرده و بر اساس این مطالعات همه شرایط ایمنی و استاندارد را برای جمع‌آوری و دفن زباله‌های ویژه دارد خاطرنشان کرد: البته سایت دفن پسماند ویژه در مرکز استان سمنان برای ادامه کار باید توسعه یابد؛ چراکه سلول پذیرش پسماندهای ویژه جامد در این سایت پرشده و امکان پذیرش پسماند ویژه جامد در آن وجود ندارد.

وی با تأکید بر لزوم پرهیز شهرداری‌های استان سمنان از جمع‌آوری و دفن پسماندهای ویژه در سایت‌های دفن زباله خانگی در شهرهای این استان تصریح کرد: شهرداری‌ها حق جمع‌آوری و پذیرش پسماندهای صنعتی و ویژه را ندارند و اگر ثابت شود که هر یک از شهرداری‌های شهرهای استان سمنان نسبت به پذیرش و دفن زباله‌های ویژه اقدام کند اداره کل محیط‌زیست استان سمنان ناچار است بر اساس قانون نسبت به این اقدام به محاکم قضایی اعلام‌جرم کند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با بیان اینکه سالانه بیش از هشت‌صد و چهار تن زباله بیمارستانی در این استان تولید می‌شود افزود: بر اساس آمارهای موجود شهرستان سمنان با تولید بیش از 320 تن و شهرستان شاهرود با تولید بیش از 250 تن زباله بیمارستانی بیشترین حجم از این زباله را در استان سمنان تولید می‌کنند.

عبدوس با اشاره به شرایط ویژه پذیرش و مدیریت زباله‌های عفونی و بیمارستانی تأکید کرد: پذیرش و مدیریت زباله‌های بیمارستانی نیازمند مراحل ویژه بی خطرسازی پیش از دفن زباله‌ها است که این مهم برای همه زباله‌های بیمارستانی در استان سمنان انجام می‌شود.

وی با اشاره به تخلف‌های انجام‌شده از سوی سرمایه‌گذار مربوط به مدیریت و جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی در استان سمنان گفت: با محرز شدن این تخلفات اجازه پذیرش زباله‌های بیمارستانی از سوی این مرکز دفن زباله عفونی گرفته‌شده و هم‌اکنون عملیات بی خطرسازی زباله‌های عفونی تا تعیین سرمایه‌گذار جدید برای دفن بهداشتی این نوع زباله‌ها برای همه بیمارستان‌های استان سمنان در حال انجام است.

خبرهای خوش مدیرکل محیط‌زیست سمنان درباره تغییر محل سایت دفن پسماندهای شهر ساری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان در پاسخ به پرسشی مبنی بر آخرین پیگیری‌ها برای تغییر محل سایت دفن زباله شهر ساری که منابع آبی زیرزمینی استان‌های سمنان و مازندران را تهدید می‌کند تصریح کرد: با پیگیری‌هایی که از سوی مسئولان استان مازندران در حال انجام است؛ مکان سایت‌های دفن زباله در شهرهای ساری و نوشهر این استان تغییر می‌کند.

عبدوس با بیان اینکه در استان مازندران مشکلات زیادی برای جانمایی مکان‌های مناسب به‌منظور مدیریت پسماند به هر شیوه ممکن وجود دارد خاطرنشان کرد: حمل پسماند شهر ساری مکانی در نزدیکی مرز استان مازندران با استان سمنان و در این بعد مسافت طولانی برای مدیران شهری این شهر بسیار پرهزینه است بنابراین خود مسئولان این شهر به دنبال تغییر مکان این سایت هستند.

وی با اشاره به اینکه این مکان فعلی سایت دفن پسماند شهر ساری در منطقه مرزی دو استان مازندران و سمنان و در بالادست یکی از حوضه‌های آبخیز این دو استان قرار دارد اظهار داشت: احداث نیروگاه زباله‌سوز برای شهرهای ساری و نوشهر در دستور کار مسئولان استان مازندران قرار دارد که با اجرای این طرح مشکل دفن زباله در مرز استان‌های سمنان و مازندران حل خواهد شد.

انتهای پیام/ ت

R41366/P/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن میری رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری ظهر سه شنبه در نشست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با مدیران کل و اعضای شورای عالی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس در محیط زیست چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اذعان داشت: پسماند و زباله در این استان به عنوان یک معضل و چالش جدی است و متولی مدیریت پسماند و زباله در استان مشخص نیست.

وی با اشاره به اینکه بر اساس ساختار قانونی، اداره کل حفاظت محیط زیست متولی نظارت است تصریح کرد: برای مدیریت پسماند طبق برنامه و قانون باید حرکت کرد.

میری با تاکید بر اینکه پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای استان است گفت: دهیاری‌ها به دلیل کم بودن منابع، مدیریت خوبی بر این معضل ندارند و این مساله مشکلاتی را از نظر حقوقی و حقیقی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فراهم کرده است.

وی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه بین شورایعالی استان با اداره کل حفاظت محیط زیست نیز اشاره کرد و افزود: این تفاهم‌نامه در راستای افزایش مشارکت شوراها با محیط زیست منعقد شده است.

کد خبر 6086719

دیگر خبرها

  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»