Web Analytics Made Easy - Statcounter

سئول پس از اعلامیه دولت ترامپ مبنی عدم تمدید معافیت‌های نفتی ایران برای سایر کشورها، در بیانیه‌ای اعلام کرد که همچنان به رایزنی با واشنگن در جهت دریافت معافیت‌های نفتی ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: دولت در تمامی سطوح به رایزنی با آمریکا جهت تمدید معافیت‌های نفتی ادامه خواهد داد و انعکاس موضع سئول تا پایان دوم مه (دوازده اردیبهشت) ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخ سفید امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه‌ای به‌طور رسمی اعلام کرد معافیت‌های تحریمی که برای خریداران بزرگ نفت ایران در نظر گرفته بود، دیگر تمدید نخواهد کرد بنابراین، این معافیت‌ها روز دوم ماه مه (۱۲ اردیبهشت ماه) پایان خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا ايران کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی حاصل از گسترش تجارت نفتی ایران در شرایط تحریمی

رشد اقتصادی 5.4 درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول آن را اعلام کرد، نشان دهنده حرکت رو به رشد کشورمان است. بر کسی پوشیده نیست که بار اصلی این رشد را بخش نفت و گاز کشور به دوش می کشد.

کارشناسان معتقدند که باید سیاست هایی در راستای رشد اقتصادی متوازن کشور به اجرا بگذاریم تا در نهایت در تمامی صنایع و بخش های اقتصاد کشور شاهد رشد باشیم.

رشد اقتصادی کشورمان در شرایطی به دست آمد که به شدت تحت تحریم و برای فروش نفت و گاز با مشکل مواجه بودیم. با وجود این شرایط، رشد اقتصادی در دولت فعلی به میزان دو و نیم برابر نسبت به دولت قبلی رشد کرد و به 5.4 درصد رسید.

در این شرایط، دولت سیزدهم و وزارت نفت به اعمال سیاست های مختلف از جمله سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی به این کشورها، فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و افزایش صادرات گاز از طریق خطوط لوله به کشورهای همسایه روی آورد.

شواهد نشان می دهد که بازطراحی تجارت انرژی کشور نتیجه داد. به نحوی که فروش نفت و گاز کشور تقریباً به میزان قبل از تحریم ها رسیده است. نظرات جمشید عدالتیان، کارشناس اقتصادی را در خصوص فروش نفت و گازمان در شرایط تحریمی و رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور در ادامه می خوانید.

عدالتیان در مورد گزارش صندوق بین المللی پول در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان در سال گذشته تصریح کرد: این موضوع باعث خوش حالی است که کشور از رشد اقتصادی منفی در دوران کرونا خارج شده است و عملکرد خوبی را در این زمینه داشته ایم. در دوران همه گیری، رشد اقتصادی کشور منفی شده بود، جبران این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: با ادامه روند فعلی و افزایش رشد اقتصادی کشور می توانیم امیدوار باشیم که به رشد اقتصادی 8 درصدی که هدف گذاری کرده ایم، دست پیدا کنیم. ما طی سال های گذشته تحت تحریم های شدید بوده ایم. بنابراین، یاد گرفته ایم که چه طور با این مشکلات کنار بیاییم و اقتصاد کشور را پیش ببریم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: تحریم ها مشکلات فراوانی برایمان ایجاد کرده است و فشار زیادی بر جامعه تحمیل می شود. اما به هر حال، سیستم یاد گرفته است که چه طور با وجود تحریم ها به پیش برود. فروش نفت و گاز در این شرایط اهمیت بالایی دارد و قابل توجه است.

عدالتیان گفت: فروش نفت کشور در شرایط تحریمی که بر اثر خنثی سازی تحریم ها و استفاده از دیپلماسی فعال انرژی و راهکارهایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا محقق شد، نشان می دهد که توانسته ایم بر تحریم ها غلبه کنیم.

وی ادامه داد: بازار بین المللی انرژی نمی تواند همزمان از نقش ونزوئلا، روسیه و ایران چشم پوشی کند. ونزوئلا ذخایر عظیم نفتی را در اختیار دارد و روسیه به لحاظ ذخایر گازی بسیار حائز اهمیت است. ایران نیز از نظر منابع نفت و گاز وضعیت خوبی دارد. کنار گذاشتن منابع این کشورها باعث بالا رفتن شدید قیمت ها در بازار جهانی انرژی خواهد شد. این موضوع نیز به کمک مان آمد تا بتوانیم نفت خود را به فروش برسانیم و از درآمدهایش استفاده کنیم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: استفاده از ظرفیت های موجود و سیاست گذاری های صحیح بستری برای فروش نفت و گاز کشور به وجود آورد و رشد اقتصادی خوبی را رقم زد.

عدالتیان گفت: سیاست هایی در پیش بگیریم که سرریز رشد اقتصادی در حوزه نفت و گاز به دیگر بخش ها سرایت کند و رونق اقتصادی را در تمامی حوزه ها شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • اعضای باند ۱۱ نفره قاچاق سوخت در مرز ماهیرود دستگیر شدند
  • انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در خراسان جنوبی
  • استقبال پادشاه اردن از رئیس جمهور عراق و رایزنی درمورد تحولات منطقه
  • سال گذشته چه میزان فراورده نفتی در خراسان جنوبی توزیع شد؟
  • رایزنی امیرعبداللهیان با لاوروف درباره پاسخ ایران
  • چرا آمریکا معافیت تحریمی همکاری‌های هسته‌ای ایران و روسیه را تمدید نکرد؟
  • رشد اقتصادی حاصل از گسترش تجارت نفتی ایران در شرایط تحریمی
  • تغییری در روند سوخت‌رسانی مازندران ایجاد نشده است
  • تغییری در روند سوخت‌رسانی ایجاد نشده است
  • بیانیه پنتاگون پس از حمله ایران به اسرائیل | حرف های مهم وزیر دفاع آمریکا درباره احتمال درگیری با ایران