Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا- استاندار کرمان با اشاره به قدمت صنعت فرش دستباف و نامشخص بودن جایگاه اصلی آن در استان ، مهم ترین عنصر رونق صنعت فرش را اعمال مدیریت واحد نام برد که باید دنبال شود.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدایی عصر دوشنبه در نخستین نشست کارگروه فرش کرمان افزود: باید وضعیت فرش دستباف در استان کرمان هر چه زودتر مشخص و سرو سامان یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کرمان در ادامه با اشاره به شرح وظایف کارگروه فرش کرمان از جمله اعمال مدیریت واحد بر تمام موضوعات فرش دستباف، شناسایی نقاط قوت و ضعف حوزه فرش و انسجام بخشی گفت: کارگروه فرش کرمان تشکیل شده و دستورالعمل این کارگروه برای تصویب به وزارت کشور ارسال شده است.
وی داشتن متولی و نشان استاندارد را برای فرش دستباف در استان ضروری دانست و گفت: فرش دستباف همانند فرش ماشینی باید تائیدیه استاندارد را برای رونق تولید فرش با کیفیت به همراه داشته باشد تا بتوانیم درآمد استان را از این طریق افزایش دهیم.
9889/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد فرش كرمان فرش دستباف كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور موفق از پیک بار تابستان مهمترین رویکرد توزیع برق مرکزی

گزارش خبرگزاری مهر، محمود محمودی اظهار کرد: همگرایی و همراهی کارکنان نقش بسزایی در موفقیت‌های سال گذشته داشته و باید امسال نیز با افزایش امید آفرینی بتوانیم در خدمت رسانی بهتر عمل کنیم.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط دشوار تأمین برق، لازم است هر اقدامی برای مدیریت پیک بار تابستان با نگاه به تداوم آن در سال‌های پیش رو برنامه ریزی و اجرا شود و این مهم نیازمند نگرش هدفمند در بخش‌های مختلف است.

مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی گفت: طرح‌هایی مانند هوشمند سازی، اپراتور هوشمند انرژی، همکاری با صنایع و کشاورزان، پایش مصرف برق ادارات و سایر طرح‌ها باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به شعار سال، برق را یکی از زیرساخت‌های اصلی عنوان کرد و گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی به عنوان زنجیره آخر صنعت برق و مرتبط با مردم همواره تلاش کرده تابرق مطمئن و پایدار را باکیفیت به مردم خوب استان ارائه کند.

محمودی با اشاره به چالش‌های صنعت برق در استان، تأمین منابع مالی پروژه‌های این صنعت را مهم برشمرد و تصریح کرد: فعالیت شرکت توزیع نیروی برق استان منوط به وصول مطالبات است.

وی با اشاره به تدوین ۱۸۰ پروژه و برنامه برای مدیریت مصرف برق تابستان امسال از سوی وزارت نیرو گفت: برای رفع ناترازی صنعت برق، باید از ظرفیت تکنولوژی‌های جدید بهره گیری شود.

محمودی با اشاره به استفاده از بستر اپراتور تلفن همراه برای ارتباط بهتر با مردم در زمینه مدیریت مصرف گفت: این ابزار در کنار صنعت برق می‌تواند ارتباط با مردم را تقویت کند و باید از این ظرفیت بسیار مهم، بتوانیم حداکثر بهره را ببریم.

کد خبر 6079095

دیگر خبرها

  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • برنامه های مدیرعامل شرکت مدیریت صنعت شوینده در سال ۱۴۰۳
  • انتصاب جدید در صنعت برق/ مدیرعامل مدیریت شبکه برق منصوب شد
  • ستاد بحران شرق استان کرمان تشکیل شد
  • عبور موفق از پیک بار تابستان مهمترین رویکرد توزیع برق مرکزی
  • اجرای مصوبات کارگروه تسهیل را با جدیت پیگیری می‌کنیم
  • سرانه مصرف لبنیات به ۴۰ کیلو رسید