Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@06:15:15 GMT

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیابیم؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۱۲۱۵

زهرا امام روانشناس و مشاور در خصوص بازگشت به زندگی عادی بعد از مرگ نزدیکان و اطرافیان اظهار کرد: هیچ چیز در این دنیا سخت‌تر از مرگ عزیزان نیست، اما این حقیقتی است که لاجرم اتفاق خواهد افتاد و مرگ جزء قوانین زندگی است.

وی افزود: ما نمی‌توانیم مرگ را حذف کنیم، اما می‌توانیم با آن کنار بیاییم. هر کدام از ما ممکن است در مقطعی از زندگی عزیزی را از دست دهیم و به دنبال آن سوگی را تجربه کنیم، اگرچه این موضوع شرایط را تحمل ناپذیر می‌کند، اما در واقع فرآیندی است طبیعی که هدف آن بهبودی ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روانشناس با بیان اینکه مرگ حتمی است، چراکه به وجود ما مربوط می‌شود، گفت: مرگ امری اساسی و بیشتر اوقات تنش زا است، بنابراین به خاطر داشته باشید که سوگ و ماتم یک عکس‌العمل طبیعی هستند.

امام تصریح کرد: مهم‌ترین توصیه‌ برای فردی که عزیزی را از دست داده است، این است که با احساسات خود هر چه که هست راحت باشید و بپذیرید حس‌هایی مانند خشم و احساس گناه وجود دارد و این نشانه‌ای از بی مهری و خطاکاری نیست. همچنین درد و اندوه شما را رها نخواهد کرد، مگر آن که بازگو شود.

وی با بیان اینکه با سوگ باید مستقیم و صریح روبه رو شد، افزود: از یادآوری خاطرات، نگاه کردن به عکس‌ها، آوردن نام متوفی و از یاد نبردنش در مناسبت‌های مختلف نهراسید.

این روانشناس تصریح کرد: برای اینکه حالت روحی خوبی را پیدا کنید، با این واقعیت که آن شخص مرده و دیگر باز نخواهد گشت مواجهه کامل داشته باشید و همچنین واقعیت نبود فرد را بپذیرید، هرچند که به گذشت زمان نیاز دارد، زیرا این امر نه فقط مستلزم پذیرش عقلانی، بلکه نیازمند پذیرش هیجانی نیز هست.

امام گفت: سعی کنید سوگواری کامل را انجام دهید، باید درد سوگ را بپذیرید و در انجام سوگواری آزاد باشید و آن را سرکوب نکنید. همچنین سازگای با محیطی که متوفی در آن نیست را انجام دهید، یعنی باید تصمیم بگیرید که نقش‌هایی هر چند غیرآشنا را برعهده گیرید و مهارت‌هایی را در خود پرورش دهید.

این روانشناس تصریح کرد: سعی کنید مرگ عزیز از دست رفته را بپذیرد، بدون آن که هدف فراموش کردن متوفی باشد و به زندگی خود بدون ماتم ادامه دهید و بهتر است برای کاهش التیام خود با یک مشاور در این زمینه صحبت کنید و کمک‌های تخصصی لازم را از او دریافت کنید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مرگ خشم خشم مرگ زندگی روانشناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعیدی نماینده مجلس: با این روش‌ها در خیابان ها نمی توانیم مردم را به آموزه های اسلام نزدیک کنیم / بعضی عزیزان در اینکه حال مردم را بد کنند تخصص دارند

نماینده چابهار از وضعیت فعلی کنترل حجاب در خیابان ها انتقاد کرد.

معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با عصر ایران در مورد اجرایی شدن طرح عفاف و حجاب، گفت:  حجاب و عفاف را یکی دانستن اشتباه است چه بسیار افرادی که از نظر ما حجاب لازم را ندارند ولی به لحاظ عفت و پاکدامنی کاملا با عفت هستند.

وی اظهار کرد: با این روش‌ها در خیابان ها نمی توانیم مردم را به آموزه های اسلام نزدیک کنیم. در بحث عفاف و حجاب باید به رویکرد امامین انقلاب رجوع کنیم. اخیرا هم دفتر مقام معظم رهبری به این روش و‌مدل تذکر دادند. 

 سعیدی تصریح کرد: کشف حجاب یک حرام شرعی و سیاسی است و حجاب هم واجب شرعی است. البته در کنار این واجب، واجب های مهم دیگری هم داریم که اثر رسوخشان را در سیستم اجرایی نمی بینیم. آیا واقعا این بانکداری ما اسلامی است؟ آیا کودکان کار،  تورم لجام گسیخته و کاهش ارزش پول ملی و نحیف شدن سفره های مردم  مهمتر از  بگیر و ببندهای بحث حجاب نیست.

سعیدی تصریح کرد: اقتصاد را مدیریت کردن مقداری تخصص و تدبیر می خواهد. به جای اینکه به اصل موضوع بچسبند و اقتصاد را مدیریت کنند آمدند وارد مواردی شدند که با این روش‌ها مطلقا به مطلوب نمی رسند. در بحث عفاف و حجاب باید نهادهای فرهنگی که میلیاردها تومان اعتبار می گیرند پاسخگو باشند که ما به اینجا نمی رسیدیم.  

وی خاطر نشان کرد:  این مدل رفتار در بحث حجاب هر روزی اجرایی می شد ایراد دارد ولی اینکه اجرای آن با روزی که اقتدار ملی ایران نشان داده شد کج سلیقگی محض بود. برخی وقتها بعضی عزیزان در اینکه حال مردم را بد کنند تخصص دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تفال به حافظ چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ دو یار زیرک و از باده کهن دومنی..
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • عیادت میرمحمدی از مجروحین حادثه‌ی تروریستی راسک
  • سعیدی نماینده مجلس: با این روش‌ها در خیابان ها نمی توانیم مردم را به آموزه های اسلام نزدیک کنیم / بعضی عزیزان در اینکه حال مردم را بد کنند تخصص دارند
  • برداشت ۱۹ هزار تن کلزا در دهلران
  • روز روانشناس ۱۴۰۳ + تاریخ و تعریف رشته مشاوره و انواع Psychology
  • مواظب شهرک نشینان ایرانی باشید
  • ازدواج، آسیب‌ها و راه‌حل‌ها در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد
  • برداشت گندم در مناطق جنوبی استان ایلام آغاز شد
  • این سه کتاب را بخوانید و خودتان را بیشتر دوست داشته باشید