Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، منصور کتانباف شهردار اهواز با اشاره به محلات آسیب پذیر در برابر سیلاب گفت: هفت منطقه غرب اهواز شامل عین ۲، گلدشت، کوی سیاحی، کوی سادات، مندلی، سلیم آباد و ملاشیه با جمعیت بیش از ۱۱۸ هزار نفر درگیر سیلاب هستند و مشکلات بهداشتی همچون پس ماندگی آب و فاضلاب آن‌ها را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتانباف عنوان کرد: از دوم فروردین ماه امسال پس از اخطاریه‌های ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان بالغ بر ۶۲.۵ کیلومتر دایک حفاظتی در اطراف جاده ساحلی احداث شد.

وی بیان کرد: در روز‌های اول تصور می‌شد این شهر برای دبی دو هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه رودخانه کارون تاب آوری ندارد، اما به دلیل اقدامات انجام شده با افزایش دبی رودخانه کارون در اهواز به سه هزار و ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه نیز مشکلی ایجاد نشد.

شهردار اهواز تصریح کرد: بیش از ۹۵ درصد بوستان‌های ساحلی اهواز شامل تأسیسات برق، روشنایی، مبلمان شهری، آسفالت، سیستم‌های آبیاری و چمن از بین رفته است.

وی با اشاره به اینکه ۳۰۰ هکتار از بلوار ساحلی به دلیل بالا آمدن دبی رودخانه کارون تخریب شده است، افزود: بلوار ساحلی اهواز تفرجگاه اصلی مردم این شهر محسوب می‌شود و باید هر چه سریع‌تر بازسازی شود.

به گفته کتانباف از دیگر مشکلات پیش آمده در اثر افزایش دبی رودخانه کارون در اهواز مسدود شدن جاده ساحلی و ایجاد گره‌های ترافیکی در سطح شهر است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر بیشتر فاضلاب شهر در رودخانه کارون تخلیه می‌شود که درحال حاضر به دلیل بالا آمدن سطح آب شبکه‌های دفع فاضلاب تحت فشار هستند، نتیجه این شرایط پس زدگی فاضلاب در برخی مناطق است اگرچه شرکت آبفا درحال تخلیه فاضلاب است، اما به پمپ‌های بیشتری برای پاکسازی مناطق از فاضلاب نیاز دارد.

شهردار اهواز با انتقاد از عدم پرداخت حق آلایندگی شرکت نفت به شهرداری اهواز گفت: با وجود حکم دادستانی، تاکنون این حق آلایندگی پرداخت نشده است که انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در این خصوص ورود کند.

کتانباف عنوان کرد: مردم ایران به ویژه استان خوزستان در مقابله با سیل خوزستان حماسه آفرینی کردند مردم غرب اهواز به دلیل عدم امکان ورود تجهیزات و ماشین آلات سنگین مقابل سیلاب سیل بند‌های انسانی تشکیل دادند.

به گفته وی، در یک دهه گذشته حداکثر بارندگی در اهواز ۱۳۲ میلی‌متر و متوسط بارندگی این شهر در دوره‌های ترسالی ۲۵۰ میلی‌متر بوده است، اما در سال آبی جاری ۵۰۰ میلی‌متر بارندگی در اهواز ثبت شده است.

شهردار اهواز ادامه داد: در آمار کلانشهر اهواز یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، اما این شهر به شهروندان سه شهرستان باوی، حمیدیه و کارون نیز خدمات رسانی می‌کند و از این رو باید توجه ویژه‌ای به اهواز شود.

انتهای پیام / ا 

۳۰۰ هکتار از بلوار ساحلی اهواز تخریب شده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهواز با یک بارش ۳۸ میلی زیر آب رفت

حامد منصوری: با ورود موج جدید بارندگی در خوزستان و شهر اهواز با یک بارش ۳۸ میلی تمام خیابانها و محله های اهواز زیر اب رفت و مشکل تردد مردم در این شهر مختل شد

در دیگر شهرها شاهد بارش های خیلی سنگین تری بودیم اما هیچ کدام از این شهرها همانند اهواز به مشکل نخوردند

راستی این همه بودجه و اعتبارات فاضلاب و حتی بودجه های ارزی که به فاضلاب اخنصاص داده شد دقیقا کجاها خرج شد؟

این مشکل هیچ وقت حل نشده و با کوچکترین بارندگی وضعیت شهر اهواز به بدترین شکل ممکن خواهد شد

دو سه سال است که هر جای اهواز رو نگاه کنید در حال کندن خیابانها و ایجاد فاضلاب هستند اما چرا این مشکل هنوز حل نشده است؟

ایا کسی هست که نظارت کند و متولیان امر را بازخواست کند؟

دادستان بعنوان مدعی العموم وحتی ریاست قوه قضاییه چرا به این ترک فعل ها و کم کاری ورود جدی نمیکنند و مسئولان را برای این همه ناکارامدی بازخواست نمیکنند؟

چرا برای فاضلاب از لولهای خیلی بزرگتر از لوله های کنونی استفاده نمیشود؟

ایا مسئولان ارشد استانی و نمایندگان مجلس پیگیر این مشکلات هستند؟ اگر هستند چرا با یک بارندگی در حد متوسط وضع شهر باید اینگونه شود که حتی با ماشین هم قابل تردد نیست

عدم اجرای درست و به موقع پروژه فاضلاب اهواز که چندین سال است در حال انجام است پایان ندارد؟

چه کسی پاسخگوی این کم کاری و عدم توجه به مشکلات فاضلاب اهواز است؟

کسی نیست که بیاید و پیگیری کند که دلیل این کم کاری و بی توجهی ها به مشکلات فاضلاب اهواز تقصیر کدام ارگان یا مسئول است؟

چیزی که واضح است و همه ی مردم می گویند عدم استفاده از لولهای مناسب و بزرگ برای خروج اب های سطحی و عدم برخورد با خاطیان و مدیران متولی این پروژها عمده ترین مشکل فاضلاب اهواز میباشد

مردم بارها و بارها خواستار ورود ریاست قوه قضاییه و دادستان کل کشور به عدم اتمام پروژه فاضلاب اهواز و حیف ومیل اعتبارات این پروژه ملی هستند که چندین سال است اعتبارات زیادی به این پروژه تزریق شده اما همانگونه که در بارش های اخیر دیدیم هیچ تاثیری در تخلیه اب های سطحی نداشته است و همیشه مردم گرفتار اب گرفتگی خیابانها و منازل خود هستند

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1887845

دیگر خبرها

  • صالحی: پیشرفت پروژه فاضلاب اهواز اولویت دولت در خوزستان است
  • مطالبه اعتبارات ملی برای خوزستان/ اشتغال، اولویت اول جوانان
  • جزئیات روند پیشرفت پروژه‌های آب و فاضلاب خوزستان
  • احداث ۱۵ کیلومتر دیواره ساحلی در محور پلدختر به خرم آباد
  • باز زنده سازی ساحل کارون و توسعه پارک های اهواز
  • بازدید بیش از ۸۵۰۰ گردشگر از اسکله‌های بندر خرمشهر
  • پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه باززنده‌سازی کارون
  • پیشرفت۳۰ درصدی پروژه باز زنده‌سازی کارون
  • اهواز غرق آب شد؛ وعده‌ای که محقق نشد
  • اهواز با یک بارش ۳۸ میلی زیر آب رفت