Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: پس از درگذشت شادروان مریم میرزاخانی، دولت لایحه ای تهیه کرد تا فرزندان بتوانند از مادران تابعیت بگیرند. آفتاب‌‌نیوز : اسحاق جهانگیری در جشنواره ملی زن و علم در دانشگاه تهران با بیان اینکه امیدوارم زنان عالم و دانشمند مسیر رو به پیشرفت و توسعه کشور را ادامه دهند، اظهار کرد: خوشحالم شادروان پروفسور میرزاخانی توجه همه دستگاه های اجرایی و نهادهای علمی را به موضوع علم جلب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افق‌های جدیدی در دانش ریاضیات ایجاد کرد. انتظار است او بیشتر مورد توجه باشد و دستگاه‌های اجرایی مسیری را که ادامه داده اند، با جدیت دنبال کنند.
وی ادامه داد: یک جوان نخبه ایرانی می تواند در سطح بین المللی بدرخشد و ایران را سربلند کند. ما دانشمندان زیادی در سطح جهان داریم، این‌ها قهرمانان ملی و سرمایه های علمی کشور هستند. با اتکا به این سرمایه ها می توانیم انگیزه ها و سرمایه‌های اجتماعی خود را افزایش دهیم و رویکردها و سیاست های اجرایی را اصلاح کنیم.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه دولت شنیده بود که شادروان میرزاخانی اصرار داشت فرزندش تابعیت ایرانی داشته باشد،  افزود: بنابراین دولت قانون قدیمی تابعیت که فرزند از پدر تابعیت می گرفت را تغییر داد و لایحه‌ای به مجلس فرستاد تا فرزند بتواند از مادر هم تابعیت بگیرد، این لایحه در مجلس است.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم کشور را از شرایط دشوار پیش رو عبور دهیم، گفت: این کار با کمک سرمایه‌های علمی کشور انجام پذیر است. باید امید را در کشور افزایش دهیم، نخبگان کشور و اساتید دانشگاه باید افق‌های جدیدی پیش روی جامعه باز کنند.
معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به وقوع سیل در ۲۴ استان کشور در اوایل سال جاری، خاطرنشان کرد: کشور به این بارندگی‌ها به شدت نیاز داشت. یکی از دغدغه‌های ما تأمین آب شرب شهرها و روستاها در سال ۹۸ بود. حتی شهرهایی مثل شیراز، اصفهان، مشهد و حتی تهران مشکل آب داشتند. این بارندگی‌ها نعمت بزرگی برای کشور بود اما حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان هم به زندگی مردم و زیرساخت‌های کشور آسیب وارد شد. البته این سیل جلوه‌های بسیار زیبایی را نشان داد و ملت ایران یک بار دیگر نشان دادند یک ملت هستند و ظرفیت‌های جدیدی از خود نشان دادند و از دل این سختی‌ها فرصت‌ها و ظرفیت‌هایی ایجاد شد. کار زنان نخبه و دانشگاهیان این است که فرصت‌های بزرگ را از دل جامعه شناسایی کرده و در مسیر قاعده‌مند برای توسعه کشور قرار دهد.
وی تاکید کرد: ما به زبان و فهم مشترک برای حل مسائل کشور نیاز داریم. ما به امید، تاب‌آوری، همبستگی، تحرک و تفاهم نیاز داریم و وقت آن است که سرمایه‌های علمی کشور به صحنه بیایند. وقتی سرمایه‌های علمی به میدان بیایند کارآمدی افزایش می‌یابد، جفاست که به اساتید دانشگاه‌ها و نهادهای علمی در کشور کم توجهی یا بی توجهی کنیم. آینده ایران در گرو توسعه علمی است.
جهانگیری خاطرنشان کرد: زنان به عنوان بخش مهمی از جامعه در پیشرفت همه جانبه کشور باید سهم و جایگاه شایسته خود را داشته باشند. بر اساس برنامه ششم توسعه باید حداقل ۳۰ درصد از مدیریت کشور در اختیار زنان باشد. در حال حاضر حدود ۴۷ درصد از دانشجویان کشور دختر بوده و ۲۷ درصد از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. این یعنی وقتی که فرصت رقابت ایجاد شده است زنان جایگاه شایسته خود را به دست آورده‌اند، اما وقتی زمینه رقابت نبوده است زنان نتوانستند جایگاه خود را به دست آورند.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۳۸ هزار مازندرانی در بزرگترین ماراتن علمی کشور

آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و علوم انسانی در حوزه‌های امتحانی آغاز می‌شود.

عباس نژاد نماینده سازمان سنجش در مازندران گفت: ۳۸ هزار و ۵۱۰ داوطلب مازندرانی در نوبت اول آزمون سراسری دانشگاه‌ها شرکت می‌کنند.

او افزود: نوبت اول آزمون سراسری دانشگاه‌ها روز‌های پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ همزمان با سراسر کشور در ۱۷ شهرستان و ۱۹ حوزه امتخانی در استان برگزار می‌شود.

عباس نژاد گفت: در آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی که صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود ۵ هزار و ۲۸۸ داوطلب مازندرانی شرکت دارند در ازمون گروه علوم انسانی هم که صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت برگزار می‌شود ۱۰ هزار و ۷۵۳ داوطلب مازندرانی شرکت می‌کنند.

نماینده سازمان سنجش در مازندران افزود: آزمون گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی عصر فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت برگزار خواهد شد. در گروه هنر یک هزار و ۷۱۰ داوطلب و در گروه زبان‌های خارجی ۳ هزار و ۳۲۷ داوطلب از مازندران حضور خواهند داشت.

عباس نژاد گفت: در آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی که صبح جمعه ۷ اردیبهشت در حوزه‌های امتحانی برگزار خواهد شد ۱۷ هزار و ۴۳۲ داطلب مازندرانی در جلسه آزمون حاضر خواهند شد.

او افزود: ۶۰ درصد داوطلبان مازندرانی در مرحله اول آزمون سراسری زن و ۴۰ درصد مرد هستند.

عباس نژاد گفت:کارت شرکت در نوبت اول آزمون سراسری به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه در سامانه جامع آزمون سراسری در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای مشاهده و پرینت فعال شد.

داوطلبان باید با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی/ شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند.

داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی (علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی) به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای ۲ کارت هستند.

برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند نیز در گروه آزمایشی مربوطه منحصراً یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است. این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سوالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.

آدرس ﻣﺤﻞ رﻓﻊ ﻧﻘﺺ کارت ﺷﺮکﺖ در آزﻣﻮن ﺣﻮزه ﺧﻮاﻫﺮان و ﺑﺮادران آزﻣﻮن ﺳﺮاﺳﺮی ۱۴۰۳ ﻧﻮﺑﺖ اول در اﺳﺘﺎن ﻣﺎزﻧﺪران:

ﺳﺎری: ﺑﻠﻮار ﺧﺰر- ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺷﻬﯿﺪ ﻣﻄﻬﺮی (ﻃﺒﺮﺳﺘﺎن) - دانشکده فنی اﻣﺎم ﻣﺤﻤﺪﺑﺎﻗﺮ (ع)
آﻣﻞ: ﻣﯿﺪان ﻗﺎﺋﻢ- ﺧﯿﺎﺑﺎن ﻃﺎﻟﻘﺎنی- اﺑﺎذر ۳۵- دانشگاه تخصصی ﻓﻨﺎوری ﻫﺎی ﻧﻮﯾﻦ آﻣﻞ
ﺑﺎﺑﻞ: ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺷﺮیعتی- دانشگاه صنعتی نوشیروانی ﺑﺎﺑﻞ
ﺑﻨﺪپی شرقی و کلاردشت - آﻣﻮزش و پرورشﺣﻮزه ﺧﻮاﻫﺮان و ﺑﺮادران: ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ آﻣﻮزش و پرورش ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ذﯾﺮﺑﻂ
ﺑﺎﺑﻠﺴﺮ: ﺧﯿﺎﺑﺎن پاسداران- ﺳﺎزﻣﺎن مرکزی دانشگاه ﻣﺎزﻧﺪران
ﺑﻬﺸﻬﺮ: کیلومتر ۳ ﺟﺎده درﯾﺎ دانشگاه ﻋﻠﻢ و ﻓﻨﺎوری ﻣﺎزﻧﺪران
تنکابن: ﺟﻨﺐ ﻧﯿﺮوی اﻧﺘﻈﺎمی ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن - ﻣﺠﺘﻤﻊ دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ تنکابن
ﺟﻮﯾﺒﺎر: ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺳﺎحلی چپکرود- دانشگاه آزاد اﺳﻼمی جویبار
چالوس: ﺧﯿﺎﺑﺎن ۱۷ ﺷﻬﺮﯾﻮر - دانشکده ﻣﯿﺮاث ﻓﺮﻫﻨگی، ﺻﻨﺎﯾﻊ دستی و گردشگری چالوس
راﻣﺴﺮ: ﺑﻠﻮار ﺷﻬﯿﺪ ﻋﺒﺎس ﻣﻔﺮد- دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ راﻣﺴﺮ
ﺳﻮادکوه: پل ﺳﻔﯿﺪ - دو راهی آﻻﺷﺖ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻣﺮکزی دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ ﺳﻮادکوه
ﻗﺎﺋﻢﺷﻬﺮ: کیلومتر ۷ ﺟﺎده ﻧﻈﺎمی- دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ ﻗﺎﺋﻢ ﺷﻬﺮ
ﻣﺤﻤﻮد آﺑﺎد: ﺧﯿﺎﺑﺎن آزادی-ﺑﻠﻮار ﺷﻬﺪای نفتکش - دانشکده فنی و ﺣﺮﻓﻪ‌ای ﻣﺤﻤﻮدآﺑﺎد
نکا: کیلومتر ۶ ﺟﺎده نکا – ﺑﻬﺸﻬﺮ، دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ نکا
ﻧﻮر: اﺑﺘﺪای ﺟﺎده چمستان - دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ ﻧﻮر
نوشهر: ﺧﯿﺎﺑﺎن ۱۷ ﺷﻬﺮﯾﻮر- دانشکده ﻣﯿﺮاث ﻓﺮﻫﻨگی، ﺻﻨﺎﯾﻊ دستی و گردشگری چالوس

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • رقابت ۳۸ هزار مازندرانی در بزرگترین ماراتن علمی کشور
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • فرصت کوتاه برای قبول پیشنهاد پرسپولیس و آمدن به ایران | هیچ وقت منتظر این پیشنهاد نبودم
  • دهه کرامت بهترین فرصت برای بازیابی جایگاه زنان در جامعه است
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد