Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@17:03:13 GMT

نیازهای تنها مرکز توانبخشی مازندران

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۱۵۷۲

نیازهای تنها مرکز توانبخشی مازندران

مؤسسه خیریه توانبخشی شهید فیاض‌بخش سرخرود محمودآباد که تنها مرکز توان بخشی استان مازندران است مامنی شده برای افراد معلول جسمی و حرکتی اما خود در این کوران اقتصادی با مشکلاتی چون کمبود بودجه، نداشتن تجهیزات لازم و امکانات کافی دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش ایسنا، مؤسسه خیریه توانبخشی شهید فیاض‌بخش سرخرود محمودآباد با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی از سال ۱۳۸۲ آغاز به کار کرد؛ این مؤسسه حدود ۱۴ سال در زمینه انجام خدمات توانبخشی و مراقبتی افراد معلول جسمی و حرکتی در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مؤسسه با ارائه خدماتی از قبیل نگهداری و تأمین مایحتاج خوراکی و پوشاک افراد تحت پوشش که همگی از توان‌یابان و معلولین جسمی حرکتی هستند، به صورت خیریه و بلاعوض خدمت رسانی می‌کند.

مرکز توانبخشی معلولان سرخرود تنها مرکز در مازندران است، این مؤسسه در ابتدا مددجویان آقا را می‌پذیرفت اما از سال ۹۲ بانوان نیز در این مرکز پذیرفته می‌شوند.

زهرا رحمانی، مدیر داخلی مؤسسه توانبخشی فیاض‌بخش سرخرود در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه ۶۰ درصد مددجویان از خانواده‌های بد و یا بی‌سرپرست استان‌های دیگر هستند که از طریق دادگستری به این مرکز معرفی می‌شوند، اظهار کرد: مددجویان این مؤسسه افراد بی بضاعتی هستند که سهم مشارکت خانواده آنها در تأمین مایحتاج زندگی بسیار اندک بوده و کفاف خرید پوشک بزرگسالان را نمی‌دهد.

هزینه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی هر مددجو در مؤسسه

وی با اشاره به اینکه هر مددجو حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در ماه هزینه دارد، تصریح کرد: خرید داروهای خاص، انتقال به بیمارستان، هزینه‌های بهداشتی، مصرفی و حقوق پرسنل این مؤسسه که به طور شبانه روزی در حال فعالیت هستند، از سوی این مجموعه تأمین می‌شود.

مدیر داخلی مؤسسه توانبخشی فیاض‌بخش سرخرود خاطرنشان کرد: دولت یارانه ۳۱ میلیونی را به صورت ماهیانه در اختیار مجموعه قرار می‌دهد در صورتی که هزینه‌های مؤسسه در ماه بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تومان بوده که معمولاً از سوی خیرین پرداخت می‌شود.

مشکلات ریز و درشت در مؤسسه توانبخشی!

رحمانی با تاکید بر اینکه مؤسسه و مددجویان نیاز زیادی به حضور پزشکان متخصص و روانپزشک دارند، گفت: نداشتن پزشک متخصص پوست، عدم وجود دستگاه آمبولانس، نبود سردخانه مواد غذایی و نداشتن برخی دستگاه‌های مرتبط با بیماران از جمله مشکلات مهم این مؤسسه توانبخشی است.

وی با بیان اینکه مردم می‌توانند داروهای مازاد خود در منازل و لوازم دست دومی که به آن احتیاج ندارند را برای کمک به مددجویان تحویل دهند، اظهار کرد: مددجویان با کمبود لباس مواجه هستند و مردم می‌توانند با حضور خود در کنار این قشر باعث ایجاد روحیه در آنان شوند.

مدیر داخلی مؤسسه خیریه توانبخشی شهید فیاض بخش سرخرود با اشاره به اینکه مؤسسه در حال حاضر ۳۸ مددجو آقا و ۲۳ مددجو خانم داشته و گنجایش تحویل مددجویان و ارجاع کنندگان دیگر را ندارد، یادآور شد: مهم‌ترین مسئله این مرکز داشتن یک منبع درآمد پایدار است تا خدمت‌رسانی بهتری به این مددجویان صورت گیرد.

رحمانی خاطرنشان کرد: داشتن سالنی برای برگزاری برنامه‌های شاد و گذراندن اوقات فراغت مددجویان از مهم‌ترین دغدغه‌هایی است که می‌تواند موجب کاهش هزینه حمل و نقل و آسودگی خیال مددجو شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توانبخشي منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری مدارس همدان در سال جدید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد در دیدار با مدیرکل، معاونین و رؤسای مناطق آموزش‌وپرورش استان، گفت: آموزش و پرورش، سرمایه است و توجه به آن یک سرمایه‌گذاری برای کشور است.

وی افزود: در سال جدید تلاش می‌کنیم اعتبارات سفر رئیس‌جمهور محترم به استان و اعتبارات تملک دارایی برای آموزش و پرورش اختصاص یابد.

استاندار همدان گفت: با همراهی نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی سعی می‌کنیم به مشکلات و نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری مدارس و فرهنگیان بیشتر از پیش رسیدگی کنیم.

کد خبر 6063132

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد مازندران
  • تردد در جاده چالوس یکطرفه شد
  • چرا در سال گذشته بیشترین حجم خرید ملک در سرخرود انجام شده است؟
  • ضرورت اعلام نیازهای واقعی وزارت بهداشت به خیرین
  • رسیدگی به نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری مدارس همدان در سال جدید
  • اعزام ۲ مصدوم انفجار گاز در نوشهر با بالگرد به مرکز مازندران
  • کوچک بودن فضای مرکز توانبخشی ابن الرضا (ع) قم 
  • شعار روز جهانی داروسازان اعلام شد
  • ارائه خدمات درمانی به مددجویان هلال‌احمر مازندران
  • رییس مرکز مدیریت راه های مازندران: ترافیک در محورهای کندوان و هراز سنگین است