Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@10:43:24 GMT

پیام حشمت الله فلاحت به همتایان خود در کشورهای مختلف

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۱۶۷۱

حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پیامی به همتایان خود در  مجالس کشورهای مختلف جهان ضمن محکوم کردن اقدام دولت آمریکا  در ترویست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نسبت به ماجراجویی واشنگتن در منطقه هشدار داد.

متن پیام رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به شرح ذیل میباشد:

 

رئیس محترم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...

عالیجناب؛

در شرایط خطیر کنونی به عنوان همکار شما در پارلمان جمهوری اسلامی ایران، کشوری که در قلب منطقه بحران‌خیز غرب آسیا قرار دارد، نسبت به خطر گرفتار کردن جامعه بشری در بحران پیچیده و جدید جهانی و تحمیل جنگِ فراگیر جهانی با ابعادی گسترده‌تر از جنگ‌های جهانی اول و دوم، توسط «مربع خونین» هشدار می‌دهم. این مربع خونین و جنگ‌ستیز را «دونالد ترامپ»، «مایک پمپئو»، «جان بولتون» و «بنیامین نتانیاهو» تشکیل می‌دهند. آن‌ها تاکنون موفق شده‌اند با خروج و تضعیف شماری از معاهدات و توافق‌نامه‌های بین‌المللی، روند ثبات‌سازی در دنیا را متوقف سازند و گام بعدی آن‌ها تحمیل شرایط جنگی و تنش در مناطق بحرانی است.

طرح انضمام جولان و کرانه باختری رود اردن به سرزمین‌های اشغالی فلسطین، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، انتقال بقایای داعش و سایر گروه‌های تروریستی به خاک افغانستان با هدایت دستگاه‌های امنیتی دولت آمریکا، مذاکرات پنهان و آشکار مقامات سیاسی و اطلاعاتی ایالات متحده با گروه‌های تروریستی، چندین برابر شدن فروش تسلیحات در غرب آسیا، بازی با حاصل جمع صفر آمریکا با جمهوری اسلامی ایران و به اوج رساندن شرایط تصاعد بحران با قرار دادن نام موفق‌ترین نیروی نظامی منطقه در غلبه بر تروریسم (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، در اعداد سازمان‌های تروریستی، شرایط بی‌سابقه‌ای را به وجود آورده است که در آن حتی یک اشتباه یا جرقه‌ای کوچک می‌تواند آتش جنگی فراگیر را شعله‌ور سازد.

پیش‌بینی می‌شود در صورت استمرار این بحران فزاینده و تحمیل جنگ فراگیر و مخرب از سوی این مربع خونین، دنیا گرفتار عواقبی شود که از زمان جنگ جهانی دوم به خود ندیده است. قطع جریان انرژی، انهدام و ویرانی تأسیسات و زیر ساخت‌های مرتبط با آن، گسترش ابعاد این جنگ تمام عیار به چندین کشور منطقه و کشانده شدن دامنه جنگ نامتقارن، هوایی و تروریستی به ده‌ها کشور دیگر، سیل بیش از یکصد میلیون آواره و به ویژه ناممکن شدن هرگونه اقدام صلح‌آفرین و ثبات‌ساز در بلندمدت از جمله عواقب وحشتناکی است که شروع‌کنندگان جنگ نیز از مدیریت آن عاجز خواهند ماند.

«انتحار دولتی» از مشخصات بارز جنگ آینده است. اگر در بحران‌های گذشته صرفاً برخی از افراد و عوامل در جنگ به عملیات‌های انتحاری روی آورده و فجایع اسفباری را به وجود آوردند، بحرانی که «مربع خونین» رقم می‌زند، دنیا را به صحنه تصمیم‌گیری‌های انتحاری دولت‌ها تبدیل می‌کند که تبعات آن ابعاد جهانی خواهد داشت.

فرصت را مغتنم شمرده، با انتقاد از بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی و محافظه‌کاری برخی دولت‌های کوچک و بزرگ، از شما همکار محترم انتظار دارم توجه پارلمان و دولت محترم خود را نسبت به این واقعیات هشدارآمیز جلب کرده و به اتفاق تلاش نماییم اجماع بازدارنده‌ای را در مقابل این جریان ویرانگر ایجاد کنیم.

اینجانب و همکارانم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای پیوستن به ابتکارهای دو یا چند جانبه با هدف تقویت مولفه‌های صلح و تنش‌زدا و مقابله با تنش‌های خطرناک آینده اعلام می‌نماییم.

 

با سپاس فراوان

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

مجلس شورای اسلامی

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت آمریکا رئیس مجلس شورای اسلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی واشنگتن تحریم آمریکا فلاحت پیشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در 20 کشور جهان توسط مهندسان بومی
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "سالروز شکست آمریکا در طبس"
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • نیاز ایران به تصمیم گیری های استراتژیک و سرنوشت ساز در سیاست خارجی
  • سخنگوی وزارت خارجه : آمریکا در ۳ هفته اخیر پیام‌های متعددی را از کانال‌های مختلف دیپلماتیک به ایران ارسال کرد
  • آیا صندوق بین‌المللی پول می‌تواند بحران بدهی جهان را حل کند؟