Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@20:30:29 GMT

تسهیلات تجاری سازی به شرکت های فناور اعطا می شود

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۲۵۶۱

تسهیلات تجاری سازی به شرکت های فناور اعطا می شود

کرمانشاه - ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اعطای تسهیلات تجاری سازی به شرکت های فناور استان تا مبلغ یک میلیارد ریال خبر داد.

دکتر فرید نجفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنا بر موافقت به عمل آمده مابین پارک علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری به شرکت های فناور تسهیلات یک میلیارد ریالی اعطا می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این تسهیلات جهت تجاری سازی و تولید محصول به این شرکت ها اعطا می شود در خصوص نحوه پرداخت و بازپرداخت این تسهیلات گفت: این تسهیلات در سه مرحله پرداخت و باز پرداخت آن با احتساب سه ماه تنفس، 21 ماهه می باشد.
دکتر نجفی افزود: شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت که متقاضی دریافت این تسهیلات می باشند می توانند درخواست خود را تا تاریخ چهارم اردیبهشت به مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه تحویل دهند.
مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی با 34 شرکت فعال و پنج نفر اشتغالزایی اکنون در حال فعالیت است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
85 رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد 14 رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و 20 رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، 25 رشته کارشناسی ارشد، 22 رشته کارشناسی و 2 رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین 453 عضو هیات علمی دارد.
120 دانشجوی خارجی نیز در رشته های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
3033

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تسهيلات شركت هاي فناور علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود

غلامرضا خاکساری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه بر اساس سند تحول و تعالی، این دانشگاه به‌عنوان تأمین‌کننده نیروی متخصص، دانش‌آموخته بازار و تأمین‌کننده نیروی انسانی متخصص سازمان کارآمد است،‌ اظهار کرد: امیدواریم در مسیر جدید برای راه‌اندازی استارت‌آپ‌های جوانان خلاق در حوزه‌های صنایع خلاق و فرهنگی بستر مناسب ایجاد شود.

وی با بیان اینکه امسال در دانشگاه آزاد همدان درصد هستیم سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال را راه‌اندازی کنیم، افزود:‌ سال‌های گذشته با توجه به نیاز صنعت مبل و منبت به پشتوانه انگیزشی، علمی و دانشگاهی در راستای شناسایی مسائل و مشکلات موجود، تلاش برای حل آنها و بهبود وضعیت فروش، تولید و به‌ویژه صادرات با توجه به بستر‌های سخت‌افزاری ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با مجوز معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، مسئولیت راه‌اندازی سرای نوآوری مبل و منبت به این واحد دانشگاهی واگذار شد که امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: برگزاری رویدادها، دوره‌ها، سمینارها، کارگاه‌ها و نمایشگاه‌ها با موضوع تخصصی مرتبط به حوزه فعالیت هسته‌ها و واحد‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مانند رویداد عصر امید و شرکت نمایشگاه‌های ملی و منطقه‌ای از جمله برنامه‌های سال گذشته بوده و سال 1403 برگزاری رویداد صدرا و راه‌اندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی، توسعه برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی توانمندسازی و برنامه برگزاری تور‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

خاکساری بیان کرد:‌ با ارزیابی و سطح‌بندی صورت گرفته برای مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و تأیید شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد دانشگاه، مجوز فعالیت مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان سال گذشته از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شد که دستاورد خوب برای این واحد دانشگاهی بود.

3 هسته فناور، ۹ واحد فناور و 3 شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد فعال هستند

وی اضافه کرد: سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی همدان تعداد هسته‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال قبل گسترش بیشتری داشت و تعدادی از این واحد‌های فناور به‌عنوان فناور برتر استان معرفی شدند. اکنون سه هسته فناور، ۹ واحد فناور، سه شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد این دانشگاه مستقر و مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: واحد فناور «به نگار» با محصولی در زمینه سفال و سرامیک، واحد فناور «بهین رویش سبز» با محصولی در زمینه گیاهان دارویی، واحد فناور «شیمی یاران» با محصولی در زمینه ابرروان‌ساز بتن، واحد فناور«آترین آذین» با محصولی در زمینه طراحی ربات در حوزه صنایع غذایی و واحد فناور «دقت نگاشت آریا» با محصولی در زمینه تولید فلومتر سیالات در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان مستقر و در شرف تبدیل به شرکت دانش‌بینان هستند.

مراکز رشد،‌ شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری، محلی هستند تا استعداد‌ 4.5 میلیون جوان دانشجو در قامت یک کسب‌وکار نوآورانه و فناورانه ظهور و بروز پیدا کند

خاکساری توضیح داد:‌ طراحی و ساخت ربات تشخیص آلودگی مواد غذایی با کمک هوش مصنوعی و ابرروان‌ساز بتن محصولی دانش‌بنیان برای استحکام بیشتر و کاهش مصرف آب در بتن ازجمله دستاوردهای هسته‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی همدان بوده که در کشور عرضه و مورد استفاده قرار گرفته است.

وی تبیین کرد:‌ تسهیل عملکرد فعالیت‌های هسته‌ها، واحدها و شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه فضا‌های قابل ارائه به واحد‌های فناور، افزایش امکان استفاده از تسهیلات ارزان قیمت برای توسعه شغل و افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی در راستای همکاری با مراکز رشد و سرا‌های نوآوری از برنامه‌های امسال این دانشگاه در استان همدان برای حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان درباره توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور توضیح داد: بیش از چهار و نیم میلیون دانشجوی توانمند در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دیگر حضور دارند که به‌طور قطع ظرفیت به‌کارگیری همه آنان به شیوه استخدام دولتی وجود ندارد؛ اما مراکز رشد،‌ شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری، محلی هستند تا استعداد‌های این جوانان در قامت یک کسب‌وکار نوآورانه و فناورانه ظهور و بروز پیدا کند و باید به این سمت و سو گام برداریم.

خاکساری  بیان کرد: برگزاری جلسات هم‌اندیشی با سایر واحد‌های دانشگاهی در راستای آشنایی و بهره‌مندی از ظرفیت هر منطقه یا استان، حمایت از ایده‌های فناورانه و تسهیل برای رشد هسته‌ها و واحد‌های تخصصی مربوطه، استفاده از کارآفرینان و فن آفرینان موفق به عنوان منتور ازجمله فعالیت‌هایی هستند که می‌توان برای توسعه فعالیت‌های واحد‌های فناور و شرکت‌های مستقر در مراکز رشد و سرا‌های نوآوری استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده شعار هفته سلامت
  • همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • علوم انسانی متهم است که سر سفره مردم نیست/ ضرورت گفت‌وگو با سایر علوم
  • علوم انسانی متهم است که سر سفره مردم نیست/ علوم انسانی باید با سایر علوم وارد گفتگو شود
  • سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود