Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-23@09:43:28 GMT

لیلا حاتمی چرا می خواهد راه سقوط را طی کند؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۴۰۴۳

به گزارش پارس نیوز، در داخل کشور بعد از فیلم لیلا داریوش مهرجویی در سال 1375 به عنوان هنرپیشه‌ای توانا در سطح اول سینمای ایران مطرح شد و بعد از موفقیت جهانی فیلم حدایی نادر از سیمین اصغر فرهادی در سال 1389 شمایل یک بازیگر موفق ایرانی در سطح بین المللی پیدا کرد. به همین دلیل در سال 2014 به عنوان یکی از اعضا هیئت داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره کن (معتبرترین جشنواره سینمایی جهان) انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کارنامه بازیگری حاتمی به زحمت می‌توان انتخاب نادرست برای نقش‌آفرینی پیدا کرد، اما در یک سال اخیر 2 انتخاب عجیب از او پرسش برانگیز است؛ فیلم مردی بدون سایه و سریال نهنگ آبی

پخش سریال نهنگ آبی به کارگردانی فریدون جیرانی از سال گذشته در شبکه نمایش خانگی شروع شد و تا به امروز ادامه داشته است اما مخاطبان با آن چندان ارتباطی برقرار نکردند، نقش حاتمی در فیلم به عنوان یک زن معتاد، عاشق و تندخو هیچ خصوصیت خاص و منحصر به خود ندارد و به تعبیری می‌توان گفت در مدار کلیشه‌های معمولسینما و حتی تلویزیون ایران است.


حاتمی در فیلم «من» سهیل بیرقی هم نقش یک زن خلافکار و عصبی را بازی کرده بود ولی در آن فیلم کاراکتر او به درستی در مسیر فیلمنامه و پرداخت شخصیت آن شکل گرفته بود که اتفاقا این نقش به عنوان یک اجرا متفاوت در کارنامه بازیگری او ثبت شد و مخاطب یک روی دیگری از بازیگری را می‌دید که معمولا در فیلم‌های نماد زن معصوم‌، بی دفاع بود.

شاید برپایه همین نقش آفرینی حاتمی در فیلم «من» او را برای سریال نهنگ آبی انتخاب کرده‌اند اما شخصیت «آناهیتا» در این مجموعه اساسا بسیار قابل پیش‌بینی و شناخته شده است، مخاطب به سرعت رفتارها و واکنش‌های او را می‌تواند پیش‌بینی کند و حضور حاتمی در این نقش معمولی پرسش برانگیز است، نقشی که انگار خود بازیگر هم با آن هیچ ارتباطی برقرار نکرده است و این حس به مخاطب هم القا می‌شود.

در چند روز گذشته خبر جدا شدن لیلا حاتمی از سریال نهنگ آبی منتشر شد و پس از 8 قسمت دیگر او در این سریال حضور ندارد (با مرگ کاراکتر آناهیتا)، این اتفاق خوبی است زیرا که حاتمی انگار از بازخورد سریال متوجه شده است که چه اتفاقی رخ داده و از ادامه بازی انصراف داده است.

لیلا حاتمی سابقه حضور در سریال‌هایی چون «کیف انگلیسی» و «پریدخت» را دارد که در هر 2 سریال بسیار خوش درخشیده است و اتفاقا شاید به همین دلیل است که انتظار ما از او بسیار بیشتر از نقشی چون «آناهیتا» در نهنگ آبی است.




در سال گذشته لیلا حاتمی در فیلم «مردی بدون سایه» علیرضا رئیسیان هم بازی کرده بود که در جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش درآمد، جدای از اینکه فیلم هیچ اتفاق خاصی در سینمای ایران نیست، منتقدان متفق القول به بازی بد حاتمی اشاره داشتند و نقش «سایه» در این فیلم هم از آن دست انتخاب‌هایی است که از لیلا حاتمی انتظار نمی‌رفت!

در حالیکه در همین جشنواره فیلم «ناگهان درخت» صفی یزدانیان هم حضور داشت که فارغ از ارزشگذاری خوب و بد فیلم، بازی لیلا حاتمی در کنار پیمان معادی قابل قبول بود.

لیلا حاتمی کارنامه‌ای بسیار پربار در سینمای ایران دارد و هر سال یا هر 2 سال یکبار فیلمی از او دیده‌ایم که همگان به بازی و نقش‌آفرینی درخشان او اذعان دارند مانند «من» ، «رگ خواب» ، «بمب؛ یک عاشقانه» ، «خوک» و ... در همین چند سال اخیر.

لیلا حاتمی اعتباری برای خود در سینمای ایران به دست آورده است که حضور او در هر فیلمی به آن وجاهت واعتباری می‌بخشد، حال با این اتفاقات و انتخاب‌های حاتمی یک روند نزولی در کارنامه او رقم خورده است، امید که این بازیگر توانا موقعیت به وجود آمده را درک کرده و باز با سخت‌گیری‌های همیشگی‌اش به دوران قابل دفاع گذشته برگردد، قطعا مخاطبان هم این دوره کوتاه افت بازیگری او را فراموش خواهند کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: داریوش مهرجویی سینمای ایران ایران بازی مرگ لیلا حاتمی جشنواره فیلم داریوش مهرجویی لیلا حاتمی پارس پارس نیوز راه سقوط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهیل مهدی: خودمان راخرج قهرمانی یا سقوط تیم‌ها نمی‌کنیم

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور می‌گوید صداقت، شرافت و تعهد همکاران ما در سازمان لیگ و کلیه واحدها اینطور نیست که خودمان را خرج قهرمانی یک تیم یا صعود و سقوط تیمی دیگر کنیم. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سهیل مهدی در حاشیه نشست امروز (شنبه) مسئولان سازمان لیگ با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: خیلی جای تشکر دارد که رئیس فدراسیون و رئیس مجمع فوتبال کشور در جلسه امروز حضور پیدا کردند. مواردی هست که ما همواره در خدمت آقای بهاروند رئیس سازمان لیگ و جناب کشوری دبیر سازمان لیگ هستیم. برگزاری مسابقات که وظیفه اصلی سازمان لیگ به شمار می‌آید برعهده بنده است و انجام وظیفه می‌کنم. باید درباره برخی موارد مشورت می‌کردیم. برخی از این موارد چه در فصل آینده و چه در این فصل که به روزهای پایانی و حساس‌تر آن نزدیک می‌شویم با زحمات عزیزان در بخش نقل‌وانتقالات و روابط عمومی مرتبط می‌شود.

وی در ادامه افزود: باید این فصل را تمام و فصل آینده را بهتر شروع کنیم. از جمله مواردی که به صورت کلان مدنظر رؤسای فوتبال کشور . آقای تاج بود به بحث گذاشته و درباره آن صحبت شد. موظف هستیم در این مورد برنامه‌ریزی‌های‌مان را دقیق‌تر کنیم. ان‌شاءالله بتوانیم فوتبال بهتری را به خانه‌ها ببریم.

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور در پاسخ به این سؤال که چرا مصوبات از همان ابتدای ابلاغ به باشگاه‌ها اطلاع‌رسانی نمی‌شود که اینگونه حاشیه‌ساز نشود، گفت: نمی‌دانم چرا اینقدر حاشیه به وجود می‌آید؟! از روز اولی که مسابقات هنوز شروع نشده و هنوز هیچ تیمی به داخل زمین نرفته بود، این دستورالعمل به باشگاه‌ها اعلام شد. اگر موضوعی، موردی و بحثی هست باید بر همین اساس باشد. خوشبختانه سه ماه بعد، فکر کنم در آبان ماه این مصوبه و موارد دیگر به باشگاه‌ها اطلاع داده شد. سازمان لیگ وظیفه دارد موارد متعددی را به باشگاه‌ها یادآوری کند. برای مثال دستورالعمل لباس را  حتماً بروید مطالعه کنید که باید کامل رعایت شود. یادآوری می‌کنم که بحث سه ملی‌پوش را حتماً مدنظر داشته باشید و اگر کمتر از آن شد حتماً باید در مسابقات شرکت کنید. اجرای این دستورالعمل‌ها کلیدی است. نکات کلیدی دستورالعمل‌ها را اول فصل به تمامی باشگاه‌ها به صورت تیتروار و در قالب یادآوری، اعلام می‌کنیم. از جمله موارد داخل این دستورالعمل‌ بازی رو در رو بود که امسال بنابر تفسیری که توسط کمیته تدوین مقررات انجام شده و مصوبه کردند، به صورت تفضیلی توضیح داده شده بود. در تمام دنیا هم همین است.‌

وی افزود: کمیسیون تدوین مقررات در اول فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کرده و ما هم بر حسب وظایف و اهمیت آن در آبان ماه مجدداً آن را به باشگاه اعلام کردیم. امروز که به روزهای آخر فصل رسیدیم و نگرانی جامعه هواداری است و وقتی چالشی است که از طرف رسانه شیرین‌تر است، به آن پرداخته می‌شود. به نظرم  ما تصمیمی برای تیمی نگرفتیم. قبل از شروع لیگ این موضوع را اعلام کردیم و هیچ‌کس آن روز نمی‌دانسته است چه تیمی امروز گل زده دارد، چند بازی کردند و یک تیم چه امتیازی دارد. اصلاً معلوم نبود که چه اتفاقی می‌افتد. به نظرم این چالش یک مقدار فضای رسانه را تهییج می‌کند و جامعه هواداری را که علاقه‌مند به این فضاهاست. سازمان لیگ از این امر مبراست و هیچ علاقه‌ای نداریم طرفدار هیچ تیمی باشیم. صداقت، شرافت و تعهد همکاران ما در سازمان لیگ و کلیه واحدها اینجور نیست که خودمان را خرج قهرمانی یک تیم یا صعود و سقوط یک تیم کنیم.

سهیل مهدی در پاسخ به اینکه چرا سوپرلیگ قبل از شروع لیگ برگزار نشد، تأکید کرد:  قبلا پیش از شروع لیگ برگزار می‌کردیم، اما این فصل با ایام سوگواری همزمان شد که ما را تحت الشعاع قرار دارد. قبل از شروع لیگ به اصحاب رسانه عرض کردم بروید تقویم کنفدراسیون فوتبال آسیا را ببینید، امسال تقویم فشرده‌ای داریم. نتیجه این شد که اگر خاطرتان باشد بعد از مرحله یک شانزدهم جام ملت‌ها، نتیجه این شد که کنفدراسیون فوتبال آسیا تقویمش را عوض کرد. یکی از سخت‌ترین تقویم‌ها را امسال کنفدراسیون فوتبال آسیا داشته است، چرا که دو لیگ را همزمان کرده است، لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا و تیم‌های ما سه تا چهار روز از هفته را درگیر مسابقه می‌شوند. یک هفته اگر بازی برگزار نکنیم برای سایر تیم‌ها که کاندیدای این مسئله نیستند کار سخت می‌شود. دو روز است که به همراه همکارانم برای چینش بازی‌های فصل آینده تلاش می‌کنیم، اما هنوز به نتیجه نرسیدیم. لیگ بعدی از نظر برنامه‌ریزی لیگ بسیار سختی است. ان‌شاءالله بهترین تقویم و جدول را داشته باشیم و سعی می‌کنیم سوپرجام را قبل از شروع فصل تقدیم هواداران کنیم.

وی در مورد انتقادات اصحاب رسانه نسبت به وضعیت میکسدزون ورزشگاه‌ها و عدم احترام تیم‌های حاضر در رقابت‌ها نسبت به این موضوع، گفت: امسال مسیر میکسدزون همه ورزشگاه‌‌های لیگ برتر را تعبیه کردیم و به عزیزان گفتیم باید مسیر میکسدزون از کدام طرف باشد. میکسدزون ورزشگاه شهیدوطنی قائمشهر به نظرم یکی از بهترین جاهاست. از لحاظ وسعت، گستردگی و فضای درگیر و مسیر عبور تیم‌ها که حتماً باید از آن عبور کنند. یعنی بضاعت و فضایی که در میکسدزون ورزشگاه شهید وطنی در اختیار اصحاب رسانه قرار گرفته، بسیار عالی است.  یک ورزشگاهی مانند تختی آبادان اما ضعیف است. ساختار ورزشگاه طوری است که بیشتر از این فضا، جایی نمی‌توان در اختیار اصحاب رسانه قرار داد، اما همان هم به درستی استفاده نمی‌شود، خصوصاً در بازی‌های پرسپولیس و استقلال. عزیزانی که نظم ورزشگاه را حفظ می‌کردند، تصمیم گرفتند مسیر عبور تیم‌ها جای دیگری باشد. همین موضوع باعث شد اصحاب رسانه نتوانند از فضای میکسدزون استفاده کنند. در مورد ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک هم ما فضای آن را دیدیم و تعبیه کردیم، اما متأسفانه عزیزانی که باید کمک کنند و در لحظه آخری که تیم‌ها هدایت می‌شوند، در آن فضا قرار نگرفتند. برای فصل بعد سعی می‌کنیم حتماً این شرایط را داشته باشیم.

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر در مورد اینکه بازی‌های همزمان لیگ از چه زمانی آغاز خواهد شد،  اظهار داشت: طبق آیین‌نامه قانون برگزاری همزمان مسابقات لیگ برتر حداکثر سه هفته است. بنابر تشخیص سازمان لیگ دو یا سه هفته، بازی‌ها را همزمان برگزار می‌کنیم. اجازه بدهید، وابسته به شرایط جدول و لیگ تصمیم می‌گیریم. چون برگزاری همزمان بازی‌ها یک تبعاتی دارد و اگر نشود به سایر تیم‌ها اجحاف می‌شود. زیرساخت ورزشگاه هم بحث مهمی است. اتفاقی که سال گذشته در کرمان افتاد و برق قطع شد باعث اعتراض سپاهان شد، چون آنها سال گذشته مدعی کسب عنوان قهرمانی بودند. یک مقدار تبعات بازی همزمان زیاد است. اجازه بدهید واقعاً اگر نزدیک بود سمت تعداد بازی‌ها برویم.

سهیل مهدی راجع به نظر صداوسیما برای پخش مستقیم بازی‌ها، یادآور شد: مسئولان صداوسیما  امیدوار هستند که حداقل بازی‌های شهرستانی پخش مستقیم شوند. البته بستگی به این دارد که تیم‌های کاندیدای قهرمانی چه تیم‌هایی باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به عدم صدور اجازه ورود هوادار به ورزشگاه پاس قوامین، ورزشگاه تختی در اختیار قرار می‌گیرد، گفت: به نظرم این خارج از حیطه سازمان لیگ است. اینکه بازی در  برخی ورزشگاه‌ها با حضور هوادار باشد یا خیر خارج از حیطه سازمان لیگ است.

«استقلال و پرسپولیس در هفته پایانی لیگ برتر در تهران بازی دارند، اگر تکلیف قهرمانی به هفته آخر بکشد، چه اتفاقی می‌افتد؟»، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در پاسخ به این پرسش خبرنگار تسنیم تصریح کرد: یکی از صحبت‌های جلسه امروز همین بود و پیش‌بینی‌هایی هم در این جلسه انجام شد. تمهیدات لازم را چیدیم منتهی همه چیز فقط استقلال و پرسپولیس نیست. باید یکی دو سازمان و باشگاه‌های دیگر هم نظر بدهند. اجازه بدهید برنامه این موضوع نهایی شود. قبل از اینکه به هفته آخر برسیم درباره آن اطلاع رسانی خواهیم کرد. در حال حاضر اصلاً نمی‌توانیم بگویم چه می‌شود، اما در آینده اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

«در فوتبال ما وقتی یک تیمی همزمان قهرمان لیگ و جام حذفی می‌شود بدون برگزاری بازی سوپرجام، جام می‌گیرد! این قانون در هیچ کجای دنیا نیست.» مهدی در واکنش به طرح این موضوع گفت: یکسری تصمیمات خارج از حیطه ماست. من برگزارکننده مسابقات هستم. امروز که آقای جلالی آمده است می‌تواند به‌عنوان مدیرفنی فوتبال ایران و سیاست‌گذار فوتبال کشور کمک کند. در غیر این‌صورت هیئت رئیسه سازمان لیگ به نکته‌ای که برسند به من ابلاغ می‌کنند و من هم برگزار می‌کنم. اینها که می‌فرمایید من قانون‌گذار نیستم و برگزارکننده‌ام. اگر قانون تغییر کند من سمعاً و طاعتا بازی را برگزار می‌کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش متفاوت هنگامه قاضیانی به بازی سحر دولتشاهی
  • شغل جالب بازیگر نون خ قبل از بازی در این سریال
  • پس از شکست ۳-۰ خانگی مقابل لچه؛ ساسولو در آستانه سقوط به سری بی
  • مرگ دلخراش یک عروس در جشن عروسی
  • اشتباهی که در روند کاهش وزن همه مرتکب می‌شوند
  • درآمد ۸۰ میلیارد ریالی حصیر بافان روستای ملی حصیر فشتکه
  • ۴+۵: معادله صعود و سقوط لیگ یک
  • صحبت‌های احساسی لیلا حاتمی درباره پدرش
  • سرنوشت تلخ بورسا اسپور؛ از بازی در لیگ قهرمانان تا سقوط به دسته چهارم فوتبال ترکیه
  • سهیل مهدی: خودمان راخرج قهرمانی یا سقوط تیم‌ها نمی‌کنیم