Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی، در دیدار دبیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور عنوان کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی، آشنا شدن مردم و علی الخصوص جوانان با قرآن بوده است و این یکی از دستاوردهای نظام است.

وی افزود: به برکت انقلاب، توجه مردم و حتی حوزه‌های علمیه به قرآن بسیار زیاد شد و نسبت به قبل قابل مقایسه نیست؛ با تمام هجمه‌هایی که دشمن در حال وارد کردن است، اگر کانون‌های مساجد و فعالیت فرهنگی مساجد نبود، وضعیت بسیار بدی ایجاد می‌شد و این اقدامات سدی برابر این هجمه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد برجسته حوزه بیان کرد: اگر بخواهیم جوان امروز را از آسیب‌های فضای مجازی نجات دهیم، تنها راه آن ترویج قرآن و ترغیب جوانان به این سمت است؛ جوانانی که با مباحث قرآنی آشنا شوند و در مساجد و کانون‌ها مساجد رشد کنند، می‌توانند انقلاب اسلامی و دین را در کشور حفظ کنند.

وی ادامه داد: در روایات اشاره شده است که قرآن انسان را از فتنه‌ها مصون نگه می‌دارد؛ در شرایط کنونی که حفظ دین بسیار سخت و دشوار است، باید گرایش بیشتری به قرآن داشته باشیم؛ مسئولین باید به دنبال تقویت رابطه مردم و قرآن باشند.

آیت الله فاضل لنکرانی تصریح کرد: قرآن یک سرمایه بزرگی است که انسان به پای آن نرسیده است؛ مطالب بسیاری در قرآن وجود دارد که انسان از آن اطلاع ندارد و آن‌ها را کشف نکرده است؛ برای شناخت تاریخ و جهان خلقت نیاز به تدبر در قرآن دارد.

وی اضافه کرد: آشنایی جوانان با قرآن باعث رشد اخلاقی آن‌ها می‌شود، همچنین جوانی که با قرآن آشنایی داشته باشد، در مسائل سیاسی نیز آگاهانه تر عمل می‌کند و تصمیمات درستی را در برابر دشمنان اتخاذ می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه جهان حوزه علمیه فتنه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • جزئیات دریافت و توزیع قرآن و ادعیه در طرح ملی نورباران
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند