Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@01:45:51 GMT

پژوهشگر اجتماعی: تجاری سازی عامل رونق گردشگری است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۴۳۱۵

پژوهشگر اجتماعی: تجاری سازی عامل رونق گردشگری است

سمنان- ایرنا- پژوهشگر و فعال اجتماعی با بیان این که نمادسازی و تجاری سازی عامل رونق و توسعه گردشگری است گفت: فقدان نمادسازی عامل مانع توسعه گردشگری در استان سمنان محسوب می شود.

حسین صدر ناصری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: استان سمنان دارای ظرفیت های زیادی در حوزه های مختلف مانند طبیعی، تاریخی و معنوی است که تجاری سازی و نمادسازی هر یک از این ظرفیت ها نقش مهم در رونق گردشگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: شهرستان سمنان دارای ظرفیت های زیادی مانند مسجد جامع، دروازه معروف ارگ، بازار سرپوشیده و نظام تقسیم آب منحصر به فرد است که نمادسازی هر یک از این ظرفیت ها موجب رونق گردشگری و تحقق شعار «تبدیل سمنان از معبر به مقصد گردشگری» می شود.
به گفته وی، تجاری سازی عامل توسعه گردشگری و جذب گردشگر در استان سمنان است اما معرفی این ظرفیت ها پیش نیاز و مقدمه است.
پژوهشگر و فعال اجتماعی اضافه کرد: توسعه صنعت گردشگری در استان سمنان نیازمند سرمایه گذاری در بخش معرفی از طریق رسانه، تبلیغات، پخش بروشور،ساخت کلیپ، تیزر و فیلم کوتاه از ظرفیت های منحصر به فرد استان است.
وی یادآور شد: اگر به نمادسازی و معرفی ظرفیت های استان بیش از پیش پرداخته نشود تعداد گردشگران کاهش می یابد و یا افزایش چشمگیر نخواهد داشت.

** هزینه بالای سفر سدی در برابر رونق گردشگری
پژوهشگر و فعال اجتماعی خاطر نشان کرد: تطابق نیافتن سبد هزینه ای خانوار و هزینه سفر مانع رونق گردشگری است.
وی ابراز داشت: وارد شدن هزینه سفر به سبد خانوارها نقش مهم و موثر در رونق و توسعه گردشگری دارد این در حالیست که اکنون هزینه سفر بالا بوده و همه خانواده ها نمی توانند به دلیل هزینه بالا سفر کرده یا در هتل ها اقامت کنند.
پژوهشگر و فعال اجتماعی اظهار داشت: کاهش هزینه های سفر مانند تعرفه کرایه های وسایل حمل و نقل و کاهش هزینه اقامت در زمان هایی که اوج مسافرت است نقش مهمی در رونق گردشگری دارد.
وی اضافه کرد: کشورهای موفق در صنعت گردشگری از تکنیک ارزان سازی گردشگری در زمان اوج مسافرت ها استفاده می کنند اما در کشور ما در زمان اوج مسافران تعرفه ها افزایش می یابد که این مهم آفت رونق گردشگری است.
به گزارش ایرنا، در استان سمنان بیش از یکهزار اثر تاریخی شناسایی شده که تاکنون حدود 700 اثر تاریخی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، تعدادی از این آثار در بین شهرها و در مسیر تردد مسافران قرار دارد و می تواند بهانه خوبی برای بازدید گردشگران و رونق این حوزه باشد.
در استان سمنان، 60 اقامتگاه بوم گردی، هفت خانه مسافر، یک متل و سه مجتمع، محوطه و مجموعه گردشگری در منطقه روستایی سمنان احداث شده است.
7342/7408

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري نمادسازي سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد

احمد محمدی‌زاده در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشور‌های جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهر‌های استان بوشهر با یکی از شهر‌های تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشور‌های جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • رونق بازار مهاباد با حضور مسافران و گردشگران
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد
  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • طراحی قالب انسجام آفرین فعالان مردمی حوزه اجتماعی استان کرمانشاه