Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@20:39:40 GMT

مهرانه، الگوی موفق جلب اعتماد و مشارکت اجتماعی جامعه

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۴۴۶۸

مهرانه، الگوی موفق جلب اعتماد و مشارکت اجتماعی جامعه

به گزارش ایرنا، در هر جامعه‌ای تعدادی از افراد مبتلا به بیماری های صعب العلاج هستند که این بیماری ها تا پایان عمر همراه بیمار است و ضرورت دارد به طور مستمر تحت درمان قرار داشته باشند.
هزینه درمان و کنترل این بیماری ها به طور معمول بسیار بالا بوده و اغلب خانواده ها با درآمد متوسط و حتی بالاتر در تامین هزینه‌های درمانی به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی و تروریسم اقتصادی کشور دچار مشکل می‌شوند و علاوه بر هزینه های مالی، خانواده‌های این بیماران دچار آسیب های روحی و روانی بسیاری می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرطان از جمله این بیماری هاست که هر چند آمار دقیقی از مبتلایان به آن در کشور وجود ندارد اما طبق آمار غیر رسمی بیش از 112 هزار نفر در ایران به این بیماری دچار هستند.
از سویی همواره برخی از نیازهای بشر بصورتی بوده است که نه حکومت و نه دولت از عهده تامین آن برنیامده اند و بخش خصوصی نیز نتوانسته است آن ها را مرتفع سازد به همین دلیل از دیرباز در جوامع بشری نهادهایی از میان اقشار گوناگون مردم متولد شده اند که پاسخگوی این نیازها بوده و در جهت رفع آن کوشیده اند.
بهداشت و درمان از جمله بخش های اجتماعی کشور است که از سالیان قبل شاهد حضور سازمان یافته نهادهای مردمی مثل بیمارستان ها و درمانگاه های خیریه است که با وجود تمامی کمبودها از مهمترین تشکل های مردمی بوده که با حضور و تلاش خیران فعال هستند. 
انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان 'مهرانه'به شماره ثبت 270 در شهریور ماه سال 1385 به پیشنهاد دکتر مینوش مقیمی و مهندس اصغر وثوق و با همت والای خیران زنجان شکل گرفت و پس از اخذ مجوزهای قانونی از آذرماه همان سال فعالیت های خود را در سطح استان زنجان آغاز کرد و در حال حاضر مهرانه دارای 18 دفتر در سطح استان و 3 دفتر در شهرستان های تکاب، بیجار و میانه و یک دفتر در تهران است.
مهرانه تشکلی است غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی که با اتکا به فضل خداوند، مشارکت و حمایت مردم نیکوکار بر آن است تا با یاری نیروهای داوطلب مردمی امکان بهبودی بیماران مبتلا به سرطان را بیش از پیش فراهم کرد و از طریق ارتقاء کمّی و کیفی سلامت جسمی و روانی بیماران، روح امید به زندگی را در آنان ایجاد کند.
هم اکنون مهرانه کانون پر مهر و پناهگاهی مطمئن برای بیماران مبتلا به سرطان این دیار تلقی می شود که اعضای آن برای کاستن آلام بیماران از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند.
شهرستان خرم دره همواره با سرمایه اجتماعی بسیار خوب و نوعدوستی مردمش شناخته شده است و خرم دره اولین شهرستان در سطح استان است که دفتر مهرانه در آن سال 90 فعالیت خود را آغاز کرد.

**** مهرانه، الگوی انجمن های مردم نهاد کشور است
در زمینه فعالیت مهرانه در خرم دره، رئیس هیئت اجرایی مهرانه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، گفت: انجمن خیریه مهرانه جزء برترین موسسه های خیریه و الگوی سازمان های مردم نهاد در سطح کشور و استان است و امیدواریم به لطف خداوند و به همت خیران در آینده نزدیک جهانی شود.
مهدی نجاتی تصریح کرد: امیدواریم هیچ فردی دچار بیماری به ویژه بیماری مانند سرطان نشود و تلاش می کنیم با فرهنگ سازی، تغییر سبک زندگی و آگاه سازی قدم های موثری برای پیشگیری از این بیماری در سطح جامعه برداریم.
نجاتی تاکید کرد: انجمن در کنار حمایت از بیماران مبتلا به سرطان و خانواده های آنان؛ از سال 95 پیشگیری را جز اولویت‌های اصلی خود قرار داده است.
رئیس هیئت اجرایی مهرانه خرم دره بیان کرد: در حال حاضر خرم دره با توجه به تناسب جمعیتی که دارد توانسته در میان مراکز انجمن در سطح استان، به همت خیران و مردم نیک اندیش و نوعدوست کمک ها و حمایت های مالی و معنوی بسیار ارزشمندی به بیماران مبتلا به سرطان و خانواده های آنان ارائه دهد.

**** 110 بیمار مبتلا به سرطان تحت پوشش انجمن خیریه مهرانه خرمدره هستند
مدیر اجرایی مرکز مهرانه خرم دره با اشاره به عملکرد انجمن در شهرستان خرمدره افزود: از آغاز فعالیت مرکز مهرانه خرم دره 285 بیمار مبتلا به سرطان تحت پوشش قرار گرفته اند و در حال حاضر 110 بیمار علاوه بر کمک هزینه درمان کمک های معیشتی و فرهنگی دریافت می‌کنند.
لیلا صباغی تصریح کرد: سال 97، 93 مورد سبد کالای 500 هزار تومانی در مناسبت های عید نوروز، قربان، فطر و شب یلدا، 13 مورد لوازم التحریر، 11 مورد اطعام و 19 مورد گوشت قربانی بین خانواده‌های تحت حمایت انجمن توزیع شده است.
وی تاکید کرد: سال 97، خیران نوع دوست این شهر بیش از یک میلیارد و 330 هزار ریال کمک های نقدی به انجمن اهدا کرده‌اند.
مدیر اجرایی مهرانه خرم دره اظهار داشت: از ویژگی های مهم مهرانه در جلب اعتماد، رضایت و مشارکت مردم و خیران اجرای طرح های خلاقانه مانند اهدای تاج گل در مراسم های ترحیم، اهدای تندیس مهرانه به مسئولان، راه اندازی کانون مهر در دانشگاه کار خرم دره، استخدام تسهیلگر در جمع آوری وجوه صندوق ها بوده است.
وی ادامه داد: در راستای حمایت های عاطفی و معنوی به خانواده های بیماران تحت پوشش می توان به اهدای اسباب بازی، پیگیری پیشرفت تحصیلی فرزندان و حتی در برخی موارد تامین هزینه ایاب و ذهاب بیماران به مراکز درمانی اشاره کرد.
صباغی با اشاره به اقدامات در راستای پیشگیری از سرطان، تصریح کرد: از اقدامات مهم این مرکز برگزاری کلاس های آموزشی، آگاه سازی و نحوه تشخیص سرطان برای دانش آموزان، اولیا و معلمان است که در این راستا در سال 97، 13 مورد کارگاه آموزشی در زمینه سرطان سینه با مشارکت 957 نفر، در زمینه تغذیه سالم 9 جلسه با مشارکت 777 نفر و سایر برگزار شده است.
به گزارش ایرنا، مشارکت هدفمند و آگاهانه مردم در قالب سازمان‌های مردم ‌نهاد و خیریه‌ها یکی از سه اصل تحقق یک نظام جامع سلامت است. اصلی که در چند دهه اخیر با رشد و توسعه خود توانسته بخش قابل توجهی از بار بهداشتی و درمانی نظام سلامت در دنیا را به دوش بکشد. در این میان انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان، یا همان مهرانه نماد خیرخواهی و نوعدوستی مردم استان زنجان است که با مدیریت علمی و جهادی مرهمی بر دردهای بیماران مبتلا به سرطان باشد چرا که سرطان به جز درد هزینه های مالی و آسیب های اجتماعی بسیاری برای خانواده های آنان دارد.
9556/6085
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان زنجان جامعه خانواده کلاس های آموزشی نظام جامع سلامت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است

سرهنگ علی همه خانی، در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، اظهار کرد: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصا مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، که امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردمی" نام گذاری کرده اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تاکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسایل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر این که می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهاد‌ها خصوصا پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تامین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تامین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان کرد: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستن؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماهی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه ای، اقدام به افتتاح و تاسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان کرد: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحد‌های خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.  

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • بررسی جدیدترین پیشرفت‌های درمان سرطان‌های دستگاه‌های ادراری
  • جدیدترین پیشرفت‌های درمان سرطان در همایش جامعه اورولوژی
  • ارایه جدیدترین دستاورد‌های درمان سرطان‌های دستگاه ادراری
  • ارایه جدیدترین دستاوردهای درمان سرطان های دستگاه ادراری
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون