Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران گنبدکاووس با توجه به شرایط جوی حاکم در شهرستان و شرق استان عصر روز گذشته با موضوع بررسی خطرات احتمالی تشکیل شد و در این جلسه ضمن اشاره به شرایط سدها نگرانی کشاورزان از عدم شرایط لازم برای کشت بهاری مطرح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، مدیر امور منابع آب سه شهرستان گنبدکاووس، مینودشت و گالیکش در این جلسه گفت: با توجه به اینکه از چند روز گذشته سرریز آب سد گلستان به اتمام رسیده است در حال حاضر شرایط این سد عادی است و در سدهای بوستان و وشمگیر نیز مشکل جدی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قابوس نامه، حسین قنبری اذعان کرد: با توجه به شرایط جوی و عبور سه منبع آب منبع آب نرماب، چهل چای و خرمارود از حاشیه رودخانه پارک الغدیر آماده پیشگیری از بروز مشکل در این منطقه هستیم.

وی با عنوان این مطلب که با توجه به پراکندگی بارش ها احتمال بروز مشکل جدی وجود ندارد تصریح کرد: هر ساله برای لایروبی سه رودخانه قره‌تکن، بایرام شالی و آلماکولی 8میلیارد ریال اختصاص داده شده و کار لایروبی انجام شده است اما برای پیشگیری از خطرات احتمالی انتظار می‌رود در مسیر این رودخانه ها بیل‌های مکانیکی مستقر شوند.

قنبری  خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از هر گونه خطر احتمالی از تمام تجهیزات و ظرفیت های ممکن برای استقرار امکانات در مسیر رودخانه ها استفاده می کنیم.

اما مسئله دیگری که در این جلسه عنوان شد، نگرانی کشاورزان از نرسیدن اراضی آنها به کشت بهاره بود که مدیرجهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس در این رابطه گفت: با توجه به حجم بالای آب در سیل اخیر و رسوب گل و لای در رودخانه‌ها، اراضی کشاورزی پایین‌دست مسیر روستای قوچمراد، تبدیل به رودخانه شده است.

غلامعلی نورا افزود: با توجه به حجم آب و گل و لای در مزارع ، کشاورزان قادر به کشت بهاره نیستند و تبدیل به یک نگرانی برای کشاورزان شده است که نیاز است با استقرار امکانات لازم این مسئله مرتفع شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۵۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار جدید نارنجی هواشناسی + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین،‌ هشدار نارنجی پیشین هواشناسی امروز، سه‌شنبه استان‌های مرکزی، قم، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، شمال شرق فارس، یزد، نیمه شمالی کرمان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و دامنه و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و فردا، چهارشنبه استان‌های سمنان، اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، شمال هرمزگان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی و شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و دامنه و ارتفاعات استانهای گلستان و چهارمحال و بختیاری را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید:
هشدار هواشناسی برای بارش‌های فراگیر اردیبهشتی در ۱۷ استان کشور + جزئیات

اما در هشدار جدید صادر شده که امروز، سه‌شنبه، 4 اردیبهشت منتشر شد اعلام شده است که با تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی استان‌های پر خطر به هشدار نارنجی پیشین اضافه می‌شوند.

هشدار جدید صادر شده از امروز سه‌شنبه 3 اردیبهشت تا پنجشنبه 6 اردیبهشت اعتبار دارد و نوع مخاطره در آن رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ ذکر شده است.

امروز، کرمان، مازندران، گلستان، چهارشنبه‌ گلستان، سیستان و بلوچستان، فارس و پنج‌شنبه کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی تحت‌تاثیر این بارش‌ها خواهند بود.

اثر مخاطره لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ ذکر شده است و توصیه هواشناسی، احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید:
ادامه بارش‌ها تا پایان هفته | سامانه بارشی بعدی کی وارد کشور می شود؟ کد خبر 846701 برچسب‌ها آب و هوا - ایران سازمان هواشناسي

دیگر خبرها

  • ویدیو/ سیل خط راه‌آهن تهران - گرگان را زیر آب برد
  • ویدیو/ سیل خط راه‌آهن گلستان - تهران را زیر آب برد
  • رودخانه «قره سو» پُرآب شد
  • (ویدئو) احتمال طغیان رودخانه‌ها در اصفهان، گلستان، یزد و سمنان
  • صدور هشدار فوری هواشناسی + جزئیات
  • صدور هشدار جدید نارنجی هواشناسی + جزئیات
  • فعالیت سامانه بارشی تا ظهر فردا در گلستان
  • استایل بهاره خود را با کفش‌ زنانه مناسب تکمیل کنید
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهادکشاورزی توجه کنند