Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:16:59 GMT

تشکیل کانون دانشجویی سلامت، ایمنی و محیط زیست

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۵۹۸۰

کانون دانشجویی "سلامت، ایمنی و محیط زیست" (HSE) در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی شد.

به گزارش ایسنا، داوود پیرانی، دانشجوی دکتری سلامت در بلایا و فوریت‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه کانون "سلامت، ایمنی و محیط زیست" یکی از ساختارهای زیرمجموعه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی است، اظهار کرد: هدف اصلی از راه اندازی این کانون در حوزه HSE، ایجاد مطالبه گری در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: HSE یک سیستم مدیریتی متشکل از هفت عنصر است که مهمترین آنها "تعهد و رهبری" و بعد از آن ساماندهی، مدیریت، مدیریت ریسک و بازنگری HSE است، به عبارت دیگر یک سیستم مدیریتی است که طی آن سازمان‌ها برای دستیابی به سلامت و ایمنی نیروی انسانی، بحث برد سازمانی و رویکردی پویا برای پیشگیری از حوادث نیازمند HSE هستند، سیستمی که از آن گریزی نیست، چراکه ما همواره در معرض ریسک و حوادث هستیم.

وی با تاکید بر اهمیت وجود کانون "سلامت، ایمنی و محیط زیست"، گفت: وجود دانشکده‌های HSE و بهداشت و ایمنی در دانشگاه به عنوان یک ظرفیت و پتانسیل غیرقابل انکار از دلایل اصلی تشکیل این کانون دانشجویی با رویکرد جذب دانشجویان در این فضا و تقویت مطالبه گری در حوزه دانشجویی و در رویکرد بعدی برقراری ارتباط با صنایع مادر کشور و وزارت بهداشت است.

پیرانی با بیان اینکه کانون HSE می‌تواند به عنوان پلی ارتباطی بین دانشگاه و صنعت عمل کند، عنوان کرد: به عبارت دیگر می‌توان با بررسی مشکلات موجود در صنعت و جامعه، مشکل مربوطه را در بطن دانشگاه مطرح و به دنبال راه کاری مؤثر و آکادمیک برای رفع آن باشیم.

وی با اشاره به اهمیت بحثHSE و تأثیر آن در زندگی شخصی افراد، اظهار کرد: "اچ اس ای" تنها در صنعت کاربرد ندارد بلکه آموزش و اطلاع رسانی در این رابطه در زندگی شخصی افراد نیز مؤثر است. به عنوان نمونه در نیمه دوم سال ۹۷ حدود هزار نفر از هموطنان ما در اثر خفگی گاز جان خود را از دست دادند، درحالیکه می‌توان با تقویت HSE یا مبحث "سلامت، ایمنی و محیط زیست" از وقوع بسیاری از این اتفاقات ناخوشایند جلوگیری کرد.

دبیر کانون دانشجویی HSE جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه باید اصول HSE در تمامی بخش‌های جامعه از مهدکودک‌ها، مدارس و مراکز اداری تا سایر بخش‌های جامعه رعایت شود، اظهار کرد: متأسفانه درصد زیادی از محیط‌های کاری و آموزشی ما بدون رعایت این اصول ایمنی ساخته شده که خود مشکلات عدیده ای به دنبال خواهد داشت. بنابراین ما در کانون دانشجویی HSE به سمت بررسی و رعایت این اصول حرکت کرده‌ایم و امیدوارم بتوانیم با بکارگیری نسل جدیدی از دانشجویان سلامت و ایمنی و همچنین با حرکت به سمت نوآوری در HSE، به تقویت این حوزه تازه متولد شده کمک کنیم.

پیرانی در پایان با اشاره به ضرورت برقراری ارتباط منسجم بین اساتید و دانشجویان این رشته، اظهار کرد: در این رابطه کارگروه‌هایی با حضور اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته تشکیل شده که در راستای اهداف کانون برای تقویت مبحث HSE در جامعه اقدام می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهداشت ایمنی و محیط زیست HSE جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری

به گزارش خبرگزاری مهر، دور جدید فعالیت کارگروه‌های تخصصی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با افزوده شدن چند کارگروه و کارشناسانی جدید آغاز شد.

انتشارات کانون پرورش فکری بیش از ۳۰۵۰ عنوان کتاب و نشریه منتشر کرده و در روزهای پایانی فروردین ۱۴۰۳ در دور تازه‌ای از فعالیت‌های کارگروه‌های تخصصی کانون پرورش فکری، نخستین نشست این کارگروه‌های کارشناسی کانون با هدف هم‌اندیشی برای بهبود کیفیت آثار و با حضور عباس محمددینی مدیرکل جدید نظارت بر انتشارات کانون و ۳۰ نفر از اعضای فعال آن تشکیل شد.

این کارگروه‌ها آثار منتشر نشده صاحبان قلم را در شاخه‌های داستان کودک و خردسال، داستان نوجوان، شعر کودک، شعر نوجوان، مباحث نظری و غیرداستانی (شامل مباحث علمی، تاریخی، جغرافیایی و محیط زیست و…) بررسی می‌کنند و در همین حال قرار است ادبیات پایداری، ادبیات نمایشی، ادبیات دینی و مذهبی و انقلابی نیز موضوع کارگروه‌های جدیدی باشد که آثار نویسندگان و شاعران را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهد.

ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای جذب اثر و ساماندهی نشر کتاب در انتشارات کانون پرورش فکری، همچنین فراهم‌آوردن امکان ارائه اثر از سوی نویسندگان و شاعران کتاب اولی از خبرهای جدیدی است که در نشست کارگروه‌های تخصصی انتشارات کانون بیان شد تا با تشکیل آن، نویسندگان و تصویرگران به‌ویژه جوانان نوقلم بتوانند از این پس با این دبیرخانه در ارتباط باشند.

پیش از این آثاری که از سوی نویسندگان و شاعران به کانون ارائه می‌شد به صورت جداگانه در اختیار کارشناسان قرار می‌گرفت و آن‌ها در هر کارگروه ماهانه به صورت پی‌درپی نشست‌هایی را برای جمع‌بندی دیدگاه‌های خود تشکیل می‌دادند و اکنون نیز این روال ادامه می‌یابد اما قرار است از این پس نشست‌های جمعی کارگروه‌های تخصصی نیز با حضور نزدیک به ۵۰ نفر کارشناس ثابت و چندین عضو شناور، به‌منظور هم‌فکری و هماهنگی بیشتر اعضای این کارگروه‌ها هر شش ماه یک بار برگزار شود.

انتشارات کانون در طول سال، فایل‌های متنی و خام این آثار را - که پی‌شتر از سوی هیچ ناشری منتشر نشده و فاقد تصویرگری و صفحه‌آرایی است، از طریق نشانی ایمیل paziresh.asar@kpf.ir دریافت و در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد.

کد خبر 6086351 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • آبگیری یک کانون مهم گرد و غبار بر اثر بارندگی‌های اخیر | آب به جازموریان رسید
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی