Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که تاکنون از مجموع اعتبارات مصوب شده برای احیای دریاچه، کم‌تر از ۵۰ درصد اعتبارات محقق شده است، افزود: متاسفانه برخی از پروژه‌های احیای دریاچه هنوز ناقص باقی مانده است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، جواد رحمتی در حاشیه همایش هم اندیشی سمن‌های غیردولتی در احیای دریاچه ارومیه، در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان این‌که دولت از سال ۹۳، اهتمام جدی برای احیای دریاچه ارومیه داشته و مصوباتی را نیز در این مورد مطرح کرده است، اظهار کرد: طرح‌های سازه‌ای از جمله انتقال و رهاسازی آب سدها، رودخانه‌ها، احداث تونل و رسوب برداری و لایروبی مسیل‌ها برای انتقال آب به دریاچه بخشی از برنامه‌های دولت جهت احیا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: علاوه بر توجه به بحث‌های سازه‌ای در احیای دریاچه ارومیه، توجه به مسائل اجتماعی، فرهنگی و ایجاد تحولات در بخش کشاورزی از جمله تغییر الگوی کشت و صرفه جویی در مصرف آب و حذف چاه‌های غیر مجاز نیز همواره مدنظر بوده است که بر اساس این مجموعه اقدامات، مقرر شد دولت سالانه مقدار مشخصی از آب را به دریاچه برساند واحیای دریاچه تا سال ۱۴۰۴ محقق شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که برخی پروژه‌های احیای دریاچه از جمله احداث مدول دوم تصفیه خانه‌ی تبریز به دلیل کمبود اعتبار هنوز ناقص باقی مانده است، افزود: با احداث تصفیه خانه‌ی تبریز  ۱۵۰میلیون مترمکعب آب به داخل دریاچه‌ی ارومیه منتقل می‌شود،  سال ۹۷ حدود ۱۴۳ میلیارد تومان اعتبار در حوزه‌ی سازه‌ای متعلق به آذربایجان شرقی بود و حدود یک میلیارد تومان نیز مختص مسائل اجتماعی در حوضه‌ی دریاچه ارومیه بود‌.
وی با بیان این‌که اقدامات زیادی در تغییر الگوی کشت برای کاهش مصرف آب در حوضه ی آبریز دریاچه ارومیه انجام شده است، گفت: توقف تولید چغندر قند و جایگزینی محصول کلزا و زعفران به جای کشت این محصول یکی از روش‌های موثر برای مصرف بهینه آب در این منطقه بوده است.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آذربایجان شرقی بخش کشاورزی دریاچه ارومیه زعفران صرفه جویی در مصرف 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: اکبر فتحی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین صادرات محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی بیشترین به ترتیب عراق، امارات متحده، پاکستان، روسیه، افغانستان، ترکیه، ترکمنستان، آذربایجان و قزاقستان بوده است.

وی ادامه داد: آمار مربوط به صادرات نشان می دهد که در سال ۱۴۰۲ صادرات محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی عملکرد خوبی داشته است به طوری که صادرات محصولات کشاورزی استان از نظر ارزش نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۴ درصد افزایش دارد.

وی افزود: از لحاظ وزنی نیز صادرات محصولات کشاورزی به ۳۴۵ هزار تن رسیده که ۱۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

فتحی یادآور شد: خشکبار، شیرینی جات، شکلات، فرآورده‌های غلات، صنایع تبدیلی، گل و گیاه دارویی، محصولات حیوانی، محصولات لبنی و میوه و تره بار از بیشترین محصولات و فرآورده های کشاورزی صادر شده از آذربایجان شرقی در سال گذشته بوده است.

وی ادامه داد: قابلیت صادرات انواع تولیدات به سایر کشورها در بخش باغبانی آذربایجان شرقی بسیار بالا است به نحوی که استان در محصولات باغی همچون کشمش و سیب درختی به دلیل کیفیت بالا جزو صادرکنندگان صاحب جایگاه در بازارهای جهانی است و قیمت محصولات باغی همچون سیب نسبت به رقبا حدود ۲۰ درصد بالاتر است و بررسی ها حاکی از آن است که بیش از ۴۰ درصد محصولات باغی استان فرصت صادراتی دارند.

وی یادآور شد: سهم صادرات محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی از کشور از نظر ارزشی 5.7 درصد و سهم صادرات محصولات کشاورزی استان از کشور از نظر وزنی ۳.۹ درصد است.

فتحی گفت: ارزآوری هرکیلو محصول صادراتی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی به طور متوسط یک دلار است.

 

 

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ سازی مناسب برای مشارکت مردم در احیای دریاچه ارومیه
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
  • اعتبارات سفر دوم دولت به استان سمنان قابل توجه است
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه |‌ ویدئو
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • ۱۰۶ درصد اعتبارات عمرانی دور اول سفر رییس جمهور به سمنان جذب شد
  • (تصاویر) آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
  • تكمیل زیرساخت‌های گردشگری ساحل دریاچه ارومیه
  • ۶۱ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در آذربایجان‌غربی محقق شد