Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ محمدحسن زدا، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در نشست خبری امروز، سوم اردیبهشت‌ماه، که به مناسبت هفته کار و کارگر در این سازمان برگزار شد با اشاره به سیل اخیر و خسارت‌های جانی و مالی آن، اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی بلافاصله پس از وقوع سیل، روند اهدای کمک‌های امدادی و بیمه‌ای خود را آغاز و درمانگا‌ه‌های سیار را در مناطق سیل‌زده راه‌اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که بر اثر سیل نتوانسته بودند حق بیمه ماهیانه را پرداخت کنند، بخشیده شدند و فرصت جدیدی را برای آنها فراهم کردیم تا بتوانند حق بیمه را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه براساس تفاهم‌نامه تأمین اجتماعی با وزارت کار، امکان اخذ بیمه بیکاری برای افراد تحت پوشش در مناطق سیل‌زده ایجاد شده است، گفت: مقرر شده است این افراد معرفی شوند و بیمه بیکاری دریافت کنند؛ همچنین در حال رایزنی با دولت هستیم تا افرادی که تحت پوشش نیستند نیز بتوانند از بیمه بیکاری بهره‌مند شوند.

زدا گفت: هشت هزار و 500 فقره وام قرض‌الحسنه و تعدادی نیز وام جعاله در اختیار بیمه‌شدگان قرار گرفته است. همچنین بیماران خاصی که در این مناطق حضور دارند می‌توانند داروی خود را با ارائه کد ملی در استان‌های دیگر دریافت کنند.

وی همچنین در رابطه با کم یا زیاد کردن داروی بیماران خاص توسط سازمان تأمین اجتماعی، گفت: کم یا زیاد کردن این دارو در اختیار سازمان تأمین اجتماعی نیست، بلکه شورای عالی بیمه برای آنها تصمیم می‌گیرد؛ در واقع ما تنها براساس مصوبه شورای عالی بیمه عمل می‌کنیم.

وی در پاسخ به پرسش ایکنا در مورد کمبود دارو در مناطق درمانی سازمان تأمین اجتماعی، با بیان اینکه در مراکز آموزشی مباحث بیمه‌ای آموزش داده نمی‌شود، اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از پزشکان با بیمه آشنایی ندارند و حتی در مورد تجهیز دارو نیز نمی‌دانند چه دارویی در داروخانه موجود است یا نیست. نمونه خارجی دارو را در حالی تجویز می‌کنند که نمونه داخلی آن در انبارها موجود است. این امر باعث احساس کمبود دارو می‌شود. کمبودهای ما در حوزه دارو چند قلم بیشتر نیست و تاکید ما نیز استفاده از داروی ایرانی است؛ بدین جهت دستورات لازم نیز در این رابطه صادر شده است.

وی در رابطه با افزایش و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی پیشنهاد افزایش حقوق بازنشستگان به 261 هزار تومان همراه با 13 درصد را تصویب کرده و امیدواریم هفته آینده نیز در هیئت وزیران به تصویب برسد تا بتوانیم برای اردیبهشت‌ماه، این افزایش حقوق را در نظر بگیریم.

وی افزود: برای همسان‌سازی مدل‌های مختلفی با کمک کانون عالی بازنشستگان طراحی شده است که اجرایی کردن آن 12 هزار میلیارد تومان بار مالی دارد؛ در صورتی که دولت به ما کمک کند و بار مالی آن تأمین شود، آمادگی داریم طی 48 ساعت نسبت به همسان‌سازی اقدام کنیم.

وی بیان کرد: برای افزایش حقوق‌ها در سال جاری 17 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که ساز و کار آن فراهم شده است.

وی در رابطه با بیمه بیکاری نیز با بیان اینکه 270 هزار نفر در حال حاضر این بیمه را دریافت می‌کنند، گفت: ماهانه 350 میلیارد تومان نیز برای بیمه بیکاری در نظر گرفته شده است و این آمادگی را داریم که در صورت بیکار شدن افراد تحت پوشش بلافاصله این بیمه برقرار شود.

زاد در رابطه با طلب تأمین اجتماعی از دولت نیز گفت: امروز بعد از ظهر جلسه‌ای با هیئت دولت در خصوص نحوه وصول مطالبات تأمین اجتماعی برگزار می‌کنیم؛ مدل‌های مختلفی را در نظر گرفته‌ایم که صرفا پرداخت نقدی نیست.

وی در رابطه با طلب داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی نیز گفت: تمامی طلب داروخانه‌ها پرداخت شد؛ اما هنوز نسبت به پزشکان و آزمایشگاه‌ها بدهی وجود دارد که امیدواریم بتوانیم آن را نیز پرداخت کنیم.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با زیان‌های صندوق بیمه بیکاری اظهار کرد: از سال 92 ما 700 میلیارد تومان زیان انباشته داشتیم که مرحوم نوربخش با تلاش‌ این زیان را تا پارسال به 70 میلیارد تومان کاهش داد. از سال گذشته تاکنون به طور مجدد روند این زیان‌ها افزایش داشته است. در این خصوص پیشنهادات و طرح‌هایی را در سطح مجلس و دولت مطرح کرده‌ایم تا این مسئله حل شود.

وی در رابطه با جذب نیروی انسانی در تامین اجتماعی نیز گفت: در حال حاضر با دولت الکترونیک و برون سپاری در بخش بیمه‌ای مواجه هستیم لذا در این حوزه هیچ گونه استخدامی نداریم اما در بخش درمان به ویژه حوزه پرستاری این احتمال که امسال استخدام داشته باشیم وجود دارد.

وی در رابطه با پوشش بیمه مشاغل خانگی و استارتاپ‌ها نیز گفت: با توجه به استقرار این دست از مشاغل در منازل، ما نمی‌توانیم آنها را بیمه اجباری کنیم اما مدل بیمه توافقی را برای آنها در نظر گرفته‌ایم.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با واگذاری پالایشگاه لاوان به یکی از بانک‌ها نیز گفت: با بانک‌ها تعامل داریم، هیچ وقت حق‌الناس را به هیچ نهاد یا سازمانی واگذار نمی‌‌کنیم، بلکه شاید سند آن را نیز برای اخذ تسهیلات به عنوان ضمانت در نظر بگیریم.

وی در رابطه با افزایش طلاق‌های صوری و تأثیر آن بر سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: ما در این رابطه هیچ قانونی نداریم اما بخشنامه‌ای صادر کردیم تا از خسارت‌های تأمین اجتماعی جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی

مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ - در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.

اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.

گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

منبع: روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی