Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@12:04:40 GMT

جمعیت ۹ شهرستان در استان اردبیل رو به کاهش است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۸۶۱۴

جمعیت ۹ شهرستان در استان اردبیل رو به کاهش است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: مطالعات جامع از نرخ باروری در شهرستان‌ها نشان می‌دهد از ۱۰ مورد، جمعیت ۹ شهرستان در این استان رو به کاهش است. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، قدرت اخوان اکبری صبح امروز در نشست مشترک با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار داشت: به غیر از شهرستان پارس آباد در مابقی شهرستان‌ها جمعیت جوان رو به کاهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و برنامه میان مدت و بلند با تبعیت از برنامه ملی به منظور تغییر آن اجرا می‌شود.

وی بخش عمده تمرکز حوزه بهداشت و درمان را جبران این نقیصه عنوان کرد و گفت: با برنامه های اطلاع رسانی مختلف به دنبال افزایش نرخ باروری هستیم تا از پیری جمعیت استان در آینده نه چندان دور ممانعت کنیم.

اخوان اکبری با تاکید به اینکه بهداشت در دیدگاه فعالان این حوزه صرفا بهداشت جسمی نیست، اظهار کرد: تعریف ما از بهداشت شامل بهداشت روانی و جسمی در کنار هم است و هر عاملی این مهم را مختل کند در صدد مقابله با آن هستیم.

نیاز به جذب 30 هزار معلم برای کاهش جمعیت کلاس‌های درس   آمار نگران کننده از کاهش جمعیت روستایی در کهگیلویه و بویراحمد؛ 595 روستا بدون سکنه شدند   کاهش جمعیت روستاهای کشور نگران‌کننده است   رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: به منظور پاسخ گویی به نیازهای بهداشت و درمان استان برنامه جامع سلامت استان تدوین شده تا با مشارکت سایر حوزه ها عملیاتی شود  و برنامه های بهداشت و درمان استان در سال جاری نیز بر همین اساس تدوین می‌شود.

اخوان اکبری تصریح کرد: با وجود برخی اقدامات باید گفت اگر تمامی امکانات خود را به کار گیریم 25 درصد سلامت جامعه تامین می شود و مابقی نیازمند مشارکت عمومی و همگانی است که در هفته سلامت امسال موضوع خودمراقبتی و مراقبت های اولیه بر همین اساس تعریف شده است.

هزینه کرد 257 میلیارد تومان در طرح تحول سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در استان گفت: از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون 257 میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده است و توانستیم به بخش عمده اهداف طرح دست یابیم.

اخوان اکبری کاهش سزارین، افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، کاهش هزینه های درمان و ارتقا بهداشت عمومی را از دستاوردهای طرح تحول در استان برشمرد و بیان کرد: اهداف این طرح همچنان در استان دنبال می شود و بررسی ها نشان می دهد رضایت مردم را هم تامین کردیم.

وی با اشاره به اتمام 58 پروژه و اجرای 26 مورد دیگر اظهار کرد: در چند سال اخیر تعداد تخت های ببمارستانی و فضاهای آموزشی با افزایش همراه شده و به سطح استانداردها نزدیک شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در مورد احداث مراکز درمانی در شهرستان ها افزود: توانستیم در راستای توزیع عدالت درمانی و دستیابی به امکانات بهداشتی قدم برداریم و پروژه های شاخص دیگری نیز در حال اجرا است.

مشارکت عمرانی قرارگاه خاتم الانبیا در بخش درمان اردبیل

اخوان اکبری با اشاره به راه اندازی اورژانس جامع بیمارستان امام خمینی(ره) تصریح کرد: با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا بیمارستان هزار تخت خوابی استان نیز احداث می شود که در فاز نخست 540 تخت به بهره برداری خواهد رسید.

وی به کاهش اعزام بیماران استان به سایر استان ها اشاره کرد و گفت: با بهبود امکانات در هفته های آتی امکان پیوند کلیه در استان عملیاتی خواهد شد و در عین حال امکانات مطلوبی برای دیالیز فراهم کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در مورد راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری گفت: کلینیک طب سنتی نیز در استان برای نخستین بار دایر شده است و در ادامه ایجاد رشته آبدرمانی و گردشگری سلامت را دنبالمی کنیم.

اخوان اکبری در خصوص برنامه‌های حوزه آموزش نیز اظهار کرد: افزایش هیئت علمی، افزایش رشته های درمانی با هدف تربیت پزشکان و متخصصان عملیاتی شده است.

وی با اشاره به فعالیت های پژوهشی دانشگاه بیان کرد: افزایش نشریات از 6 به 50 مورد، افزایش تشکل های دانشجویی، شرکت در رویدادهای پژوهشی و افزایش کارگاه های آموزشی بخشی از اقدامات دانشگاه در سال های اخیر است.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به مصدومیت سالانه ۵۰۰ هزار نفر در تصادفات،‌ گفت: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار سید تیمور حسینی در مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی 1403 که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد(ع) این وزارتخانه برگزار شد، به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره و اظهار کرد: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش 14.3 درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، 9.4 درصد کاهش فوتی داشته است.

وی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه 80 را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های 95 و 96 بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متاسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده ای از مرز 20 هزار نفر گذشت.

حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از 500 هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش‌بینانه، 10 درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم‌اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران موثر ارزیابی و عنوان کرد: مولفه‌های موثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تامین سلامت مردم موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است