Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@01:43:28 GMT

گزارش کامل طرح مجلس علیه آمریکا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۸۷۴۰

گزارش کامل طرح مجلس علیه آمریکا

امروز خانه ملت شاهد عزم راسخ نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تصویب قانون مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا علیه ایران و به خصوص تروریستی قلمداد کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.

در یکی از واکنش‌های مهم بهارستان‌نشینان به اقدام خصمانه آمریکا علیه سپاه، آن‌ها با تصویب مصوبه‌ای دولت و دستگاه‌های داخلی را موظف به اقدامات متقابل در برابر اشخاص حقیقی و حقوقی که از سیاست‌های آمریکا علیه سپاه در هر نقطه از جهان تبعیت و پیروی کنند، کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشروح اتفاقات کامل امروز مجلس شورای اسلامی در ذیل می‌آید:

جلسه علنی آغاز شد / بررسی طرح تقویت سپاه در دستور کار مجلس

جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست علی لاریجانی و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد.

دستور کار جلسه علنی به شرح زیر است:

۱- ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد طرح یک فوریتی اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی (ارجاع از جلسه علنی).

۲- ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح دوفوریتی تقویت جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برابر آمریکا.

۳- گزارش کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی در مورد بررسی اقدامات دستگاه‌های مسئول در خصوص مصوبات هیئت وزیران و قوانین مرتبط در زمینه مبارزه با آلودگی هوا (در اجرای ماده ۱۰۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی).

۴- گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد طرح یک فوریتی حمایت از مرمت و احیای بافت‌های تاریخی فرهنگی و توانمندسازی مالکان و بهره‌برداران بنا‌های تاریخی فرهنگی (یک فوریت این طرح در جلسه علنی مورخ ۱۳۹۶/۶/۶ به تصویب رسیده است).

۵- گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه تشکیل و خرید ساختمان‌ها و جذب نیرو و دادن وام توسط بانک شهر (در اجرای ماده ۲۱۲ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی)

۶- گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح اصلاح ماده ۶۰ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (در اجرای تبصره ۱ ماده ۴۵ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفت).

۷- گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص عملکرد سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور از سال ۱۳۹۲ تاکنون (در اجرای ماده ۲۱۲ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی).

۸- گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری بین جمهوری اسلامی ایران و دوک‌نشین اعظم لوکزامبورگ (در اجرای ماده ۱۰۰ آئین‌نامه داخلی با اولویت در دستور کار قرار گرفت).

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از سوی ایران تروریست اعلام شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با ۱۷۳ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۵ نماینده حاضر در جلسه علنی ماده یک طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را تصویب کردند.

مطابق با این مصوبه به منظور اقدام متقابل در برابر تصمیم و یا اقدام ایالات متحده آمریکا در تضعیف صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی و از آنجا که این رژیم برخلاف اصول مسلم حقوق بین الملل، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که مطابق اصل ۱۵۰ قانون اساسی به عنوان یکی از ارکان حاکمیتی دفاعی ایران شناخته می‌شود، سازمان تروریستی خارجی اعلام نموده است؛ به موجب این قانون فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) نیرو‌ها و سازمان‌ها و یا نهاد‌های تحت اختیار این فرماندهی، تروریست اعلام می‌شوند و هر گونه کمک اعم از نظامی، اطلاعاتی، مالی، فنی، آموزشی، خدماتی و تدارکاتی به این نیرو‌ها جهت تقابل با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران همکاری در اقدام تروریستی محسوب می‌شود.

دولت مکلف به اقدام متقابل علیه نیرو‌های آمریکایی شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، ماده ۲ طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را به تصویب رساندند.

مطابق با این مصوبه، دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی در برابر اقدامات تروریستی نیرو‌های آمریکایی که منافع جمهوری اسلامی ایران را به مخاطره می‌اندازند، اقدام متقابل و قاطع بر اساس این قانون به عمل آورد.

همچنین در ادامه جلسه، وکلای ملت با ۱۶۶ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۹ نماینده حاضر در جلسه، ماده ۳ طرح مذکور را تصویب کردند.

بر اساس این ماده، دولت جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح موظفند در زمان مقتضی با اقدامات ضروری و هوشمندانه، به گونه‌ای عمل کنند که نیرو‌های آمریکایی نتوانند از هرگونه توان و امکانات علیه منافع جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

فرماندهان «سنتکام» در لیست تروریست‌ها قرار می‌گیرند

در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس و در ادامه بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، نمایندگان ماده ۴ این طرح را با ۱۸۱ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۹ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند.

بر این اساس، ستاد کل نیرو‌های مسلح مکلف شد با همکاری وزارت اطلاعات و بهره گیری از امکانات و توانایی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر واحد‌های اطلاعاتی، نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، فهرست فرماندهان ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) و سازمان‌ها و نهاد‌هایی که تحت اختیار این فرماندهی می‌باشند و از تروریست‌ها حمایت و پشتیبانی می‌نمایند را برای تعقیب قضائی اعلام نموده و قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران حداکثر ظرف مدت سه ماه از تصویب این قانون سازوکاری را ایجاد نماید که بر اساس آن اسامی اعلام شده را به عنوان سازمان و افراد تروریستی تحت تعقیب و مجازات قضائی و سایر قوانین مرتبط بر اساس قانون مجازات اسلامی قرار دهد.

وزارت امورخارجه موظف به تلاش برای تعطیلی پایگاه‌های آمریکا در منطقه شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با ۱۷۶ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر در جلسه، ماده ۵ طرح ادغام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را به تصویب رساندند.

بر اساس این مصوبه، دولت موظف است از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همکاری می‌کنند و از این جهت در معرض آسیب قرار می‌گیرند، با تشخیص دستگاه مربوطه، حمایت‌های حقوقی مقتضی به عمل آورد.

همچنین نمایندگان مجلس با ۱۵۷ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۶ نماینده حاضر در جلسه، ماده ۶ طرح مذکور را تصویب کردند.

بر اساس این مصوبه، وزارت امور خارجه و سایر دستگاه‌ها موظفند با استفاده از ظرفیت‌های حقوقی، سیاسی و دیپلماسی دفاعی، برای تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه تلاش نموده و بهره‌مندی نیرو‌های آمریکایی از تأسیسات، تجهیزات، منابع مالی و سایر کمک‌های احتمالی کشور‌های منطقه را خاتمه دهند.

کشور‌ها و اشخاص حقوقی حامی اقدامات آمریکا علیه سپاه مجازات می‌شوند

در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا ماده ۷ این طرح به تصویب رسید.

براساس این ماده کلیه کشور‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی که به هر نحوی از تصمیم ایالات متحده آمریکا مبنی بر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی تبعیت و حمایت کنند و یا در هنگام اجرای آن، کمک کنند و همچنین هر گونه محرومیت و محدودیت علیه سپاه پاسداران و کارکنان، تأسیسات و تجهیزات سپاه را اعمال کنند در هر نقطه دنیا اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و مشمول عمل متقابل می‌گردد.

همچنین در ماده ۸ این طرح مصوب شد که اشخاص حقیقی و حقوقی که به هر نحو از تصمیم و اقدام ایالات متحده تبعیت نموده و به استناد تحریم‌های یک جانبه یا بین المللی از ارائه خدمات به سپاه، اشخاص حقوقی و حقیقی شاغل، وابسته یا مرتبط به آن خودداری نمایند، مجرم و مستوجب مجازات تعزیری درجه ۵ تا ۸ قانون مجازات اسلامی می‌شوند.

دولت موظف به اقدام حقوقی علیه آمریکا در مراجع بین‌المللی شد

در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی و در ادامه بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، ماده ۹ این طرح به تصویب رسید.

بر این اساس دولت جمهوری اسلامی ایران موظف شد ضمن اعتراض و اقدام حقوقی به تصمیم غیرقانونی ایالات متحده آمریکا در تروریست نامیدن سپاه پاسداران در مراجع بین المللی، از طریق مراودات دوجانبه و چندجانبه با کشور‌ها و رایزنی با مجامع و سازمان‌های بین المللی از حداکثر توان خود برای بی اثر کردن اقدامات آمریکا در نقض مصونیت حاکمیتی ارکان دفاعی جمهوری اسلامی ایران استفاده کند.

دولت باید گزارش مقابله با آمریکا را به مجلس ارائه دهد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با ۱۷۲ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۳ نماینده حاضر در جلسه علنی ماده ۱۰ طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را تصویب کردند.

براساس این مصوبه، سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است منابع مورد نیاز برای اجرای این قانون را سالانه در بودجه سنواتی دستگاه‌های مجری این قانون پیش بینی و تخفیف ۱۰۰ درصدی را صادر کند.

وکلای ملت ماده ۱۱ این طرح را تصویب کردند که براساس آن دولت و کلیه دستگاه‌های مشمول این قانون موظف هستند هر چهار ماه یک بار گزارش عملکرد خود را به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای طرح در مجلس شورای اسلامی ارائه کنند.

همچنین نمایندگان ماده ۱۲ این طرح را تصویب کردند که مطابق با این مصوبه وزارت اطلاعات و سایر دستگاه‌های اطلاعاتی موظفند اسامی کسانی که در این تصمیم مشارکت داشته اند، شناسایی و به قوه قضائیه معرفی کنند تا اقدام قانونی مقتضی به عمل آید.

براساس ماده ۱۳ طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، کلیه تکالیف مرتبط با نیرو‌های مسلح مقرر در این قانون براساس تدابیر فرماندهی کل قوا قابل اجرا می‌باشد.

مطابق با ماده ۱۴، این قانون از زمان تصویب لازم الاجرا است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجلس سنتکام آمریکا تروریست نیروهای فرماندهی مرکزی آمریکا سازمان تروریستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نشست سخنگوی وزارت خارجه

سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به اقدام تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی گفت: اگر اقدام متجاوزانه دیگری صورت بگیرد پاسخ قاطع و قوی‌تر خواهد داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

کنعانی در ابتدا درباره هماهنگی دستگاه دیپلماسی و میدان در عملیات وعده صادق گفت: ما در فواصل مختلف برنامه‌هایی که داشتیم سعی کردیم تلاش‌های دیپلماسی در هماهنگی با سایر قوا در ارتباط با تحولات جاری خدمت ملت بزرگ ایران عرض کنیم.

متعاقب اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک ایران در کشور سوریه، یک رخداد کاملا غیرقانونی و نقض فاحش قوانین بین‌المللی، نقض مفاد منشور ملل متحد و نقض حاکمیت ارضی یک کشور عضو سازمان ملل بود. اقدامی که ایران در همان لحظات اولیه به عنوان یک عملیات جنایتکارانه در حوزه‌های مختلف از جمله شورای امنیت مورد توجه قرار داد. این از وظایف دستگاه دیپلماسی بود. اینکه در کمتر از ۲۴ ساعت با هماهنگی بیانیه تنظیم و توسط یکی از کشور‌های عضو دائم شورای امنیت به بحث گذاشته شد نتیجه اقدام دیپلماتیک بود.

لازم بود شورای امنیت در این ارتباط وظیفه حرفه‌ای خودش را انجام دهد. ایران عمل کرد تا نشان دهد به موازین بین‌المللی اهتمام دارد. متاسفانه به رغم اقدام حرفه‌ای ایران و دیگر کشور‌ها سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه با مداخله در وظیفه شورای امنیت مانع تصویب بیانیه محکومیت رژیم صهیونیستی شدند. در سایه نقش منفی سه کشور، شورای امنیت نتوانست از عهده وظیفه خودش برآید. ایران مصمم بود که نقض مفاد کنوانسیون‌های وین را در مجامع بین‌المللی تبیین کند و در تماس‌های متعدد تلفنی و دو سفر وزیر به خارج از کشور و گفتگو با دبیرکل سازمان ملل انجام داد.

فعالیت سفارتخانه‌های ایران در خارجه از کشور، جلسات توجیهی دو و چندجانبه همگی فعالیتی بودند که دستگاه دیپلماسی از این طریق سعی کرد تبیین کند. ایران به عنوان کشور متعهد به قوانین بین‌المللی در تلاش‌های دیپلماتیک اثبات کرد که می‌خواهد متجاوز در چارچوب سازوکار‌های بین‌المللی مورد پیگرد قرار گیرد و تنبیه شود. متاسفانه جامعه بین‌المللی به دلیل مداخله غیرسازنده چند کشور از انجام وظایف خود بازماندند و ایران بر اساس حق مشروع خود اقدام نظامی لازم را در جهت بازدارندگی انجام داد.

اگر اقدام متجاوزانه دیگری صورت بگیرد پاسخ قاطع و قوی‌تر خواهد داد. عامل اساسی و بی ثباتی در منطقه وجود رژیم صهیونیستی و جنایات ضد بشری این رژیم با حمایت کشور‌های مشخص است.

آمریکا روی اسب بازنده شرط بندی کرده است

وی در خصوص مصوبه اخیر کنگره آمریکا و کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی گفت: دولت آمریکا از ابتدای بحران متاسفانه بخشی از بحران بوده و اگر حمایت‌های نامحدود آمریکا نبود اساسا رژیم امکان تداوم حتی یک روز از جنگ را نداشت. مصوبات جدید و مایه تاسف دولت آمریکا در ارائه کمک‌های مالی و نظامی به رژیم چیزی جز پاداش آمریکا به یک رژیم جنایتکار نیست.

جهان نسبت به این اقدام آمریکا قضاوت خواهد کرد. دولت آمریکا اعتبار ملت خود را در کنار رژیمی قرار داده که هیچ پیروزی غیر از ۳۴ هزار کشته برجای نگذاشت. آیا ملت آمریکا می‌پذیرند که دولت آمریکا اعتبار آنان را در کنار رژیم صهیونیستی قرار دهد! آمریکا روی اسب بازنده شرط بندی کرده است.

در ارتباط با امنیت ملی ایران مطاحظه هیچ طرفی را نخواهد کرد

کنعانی درباره تجاوز رژیم به حریم کشور‌های منطقه و اقدام علیه ایران گفت: اتفاقی که رخ داد عملا یک اتفاق ایذایی بوده است. رژیم غاصب صهیونیستی هم مسئولیت اقدام را برعهده نگرفت و شاید آنقدر بی ارزش بود که ارزش نداشت رژیم روی آن کار تبلیغاتی کند. اشیا کوچیکی بودند که به دنبال عملیات ایذایی بودند و خوشبختانه با آمادگی نیرو‌های ابران مورد اصابت قرار گرفتند. در ارتباط با امنیت ملی دولت ایران همانطور که مقتدرانه عمل کرد و نشان داد ملاحظه هیچ طرفی را نخواهد کرد طبیعتا ایران در تداوم حفاظت از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهد کرد. همانطور که آمریکا هم اعلام کرد بیش از ۲۰ کشور تلاش کردند در خصوص پاسخ ایران مانع اقدام عملیاتی مشروع ایران بشوند و ایران مقتدرانه در این زمینه عمل کرد.

وی درباره خبر وال استریت ژورنال مبنی بر اینکه واسطه‌ها فشار بیاورند تا ایران پاسخ ندهد گفت: در حوزه رسانه‌ها گمانه زنی‌هایی مطرح می‌شود.

ایران هیچگاه از چارچوب‌های دیپلماتیک کناره گیری نکرده است

سخنگوی وزارت خارجه در خصوص رایزنی در ارتباط با مذاکرات رفع تحریم‌ها در نیویورک گفت: اساسا ایران برای تامین حقوق ملت در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا همواره از همه ظرفیت‌ها استفاده کرده است. ایران هیچگاه از چارچوب‌های دیپلماتیک کناره گیری نکرده است.

کسانی که زیر میز دیپلماسی زدند آمریکا و شرکای آن بودند. ایران اولا در مسیر بی اثر کردن تحریم‌ها مطابق خط و مشی مقام معظم رهبری تاکنون حرکت کرده و همچنین در مسیر احقاق حقوق ملت ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد. در نشست‌های بین‌المللی و در دیدار‌ها این موضوع مطرح می‌شود. سازمان ملل و دیدار‌های حاشیه آن همواره فرصتی است که این موضوعات مطرح می‌شود.

امنیت در حوزه قفقاز جنوبی از اولویت‌های مهم ایران است

کنعانی درباره اقدامات ایران در ارتباط با تحرکات ناتو در مرز‌های شمالی گفت: اطلاعی ندارم برای اظهار نظر در این زمینه. امنیت در حوزه قفقاز جنوبی از اولویت‌های مهم ایران است. امنیت در قفقاز برای امنیت در کل منطقه اثرگذار است و هرگونه ناامنی در امنیت منطقه اثر می‌گذارد.

حضور نیرو‌های خارجی کمکی به صلح و امنیت نخواهد کرد و هرگونه رویکردی که ناظر بر تقویت نظامی‌گری باشد موجب پیچیده‌تر شدن شرایط امنیتی در منطقه و آسیب زدن به روند صلح سازی خواهد بود. چنین چیزی را ایران نمی‌پذیرد و کشور‌های منطقه هم مایل به شکل گیری سازوکار‌هایی نیستند که باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع شود.

خطوط هوایی ایران ملتزم به قوانین و مقررات بین‌المللی است

وی در خصوص ادعا‌ها درباره فعالیت هوایی ایران در منطقه گفت: چنین چیزی را قطعا تایید نمی‌کنم. ما ملتزم به قوانین و مقررات بین‌المللی هستیم. شرکت هواپیمایی ایران هما و سایر خطوط هوایی ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی صرفا در راستای انتقال مسافرین و محموله‌های تجاری در مسیر‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و تحت قوانین حاکمیتی اتحادیه اروپا و دیگر سازوکار‌های شناخته شده رفت و آمد می‌کنند و در هیچ مسیر ادعایی فعالیت صورت نمی‌گیرد.

اروپا با تحریم ایران یک پاداش به رژیم متجاوز داده است

کنعانی درباره طرح (اعمال تحریم) جلسه امروز اروپا علیه ایران گفت: اگر چنین اقداماتی انجام دهند یک پاداش به رژیم متجاوز است و اقدام غیرقانونی علیه دولتی که صرفا در چارچوب قوانین برای ایجاد بادارندگی عمل کرده است. جالب توجه است که اتحادیه اروپا علیه رژیمی که مرتکب جنایت شده و مردم فلسطین را قتل عام کرده، بیماران و مجروحان را در داخل بیمارستان اعدام کرده و از محوطه بیمارستان‌ها به عنوان قبرستان دفع جمعی استفاده کرده، هیچ گونه اقدام تحریمی را علیه چنین رژیمی انجام ندادند، اما صحبت از اقدام تحریمی علیه دولتی می‌کنند که جز در چارچوب بین‌المللی عمل نکرده است.

اگر اقدامی انجام دهند به عنوان یک اقدام شرم آور در تاریخ اروپا به ثبت خواهد رسید و یک شرمندگی را برای خود به ثبت خواهند رساند.

آغاز پرواز از ایران به مقصد سرزمین وحی برای انتقال عمره گزاران

وی در خصوص حج عمره اظهار داشت: خوشبختانه ما شاهد نتیجه بخش بودن این تلاش‌ها بودیم و امروز شاهد آغاز پرواز از ایران به مقصد سرزمین وحی برای انتقال عمره گزاران بودیم. اساسا جزو اولین توافقات مرحله ازسرگیری روابط ایران و عربستان برگزاری زیارت‌های عمره مفرده بود. به دلیل وقفه طولانی چندین ساله طرفین با برخی از نارسایی‌ها مواجه بودند. در مرحله مورد توافق متاسفانه در یک مقطعی دچار وقفه بودیم. در سایه مذاکرات انجام شده این موانع برطرف شد و شاهد آغاز عملیات انتقال حجاج ایرانی هستیم و این تحول خوبی است.

فرانسه به وظیفه خود در قبال سفارت ایران عمل کند

سخنگوی وزارت خارجه درباره حادثه امنیتی در سفارت ایران در فرانسه گفت: اقدام انجام شده یک اقدام فردی بود و قبلا هم متاسفانه متعرض بخش کنسولی ایران شده بود. اخیرا هم یک اقدام ورود به محل بخش خدمات کنسولی به عنوان فردی که برای دریافت خدمات آمده انجام داد. طبق اطلاعات متاسفانه این شهروند دچار اختلالت روانی است و پس از ورود وانمود کرده لوازم انفجاری همراه دارد و موجب ایجاد وحشت شده بود. با گفتگو‌های انجام شده با وی این فرد محل را ترک کرد. این انتظار از دولت فرانسه وجود دارد که با توجه به اقدامات قبلی این فرد و پرونده ایجاد شده علیه ایران نیاز است که این کشور به وظیفه خود عمل کند.

در حال تکمیل ...

دیگر خبرها

  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • اسرائیلی‌ها بدانند هر عملی انجام دهند با واکنش بزرگ ایران مواجه می‌شوند
  • برپایی ایستگاه شکرانه اقتدار در گچساران
  • آغاز نشست سخنگوی وزارت خارجه