Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@19:34:39 GMT

تعیین تکلیف تعدادی از همکاران علمی پیام نور

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۸۷۷۹

دانشگاه پیام نور اعلام کرد: تا پایان فروردین ماه سال جاری ۶۷۷ نفر از کل ۸۹۴ نفری که به صورت «پیمانی مشروط»، «دستیار علمی» و «قراردادی» با دانشگاه همکاری داشته‌اند، تعیین تکلیف شدند.

به گزارش مهر، دانشگاه پیام نور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

متأسفانه در طول سال‌های ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۹۳ تعداد ۸۹۴ نفر با عناوینی که در آئین‌نامه‌های استخدامی وجود نداشته است به صورت «پیمانی مشروط»، دستیار علمی» و «قراردادی» در دانشگاه مشغول به خدمت شده‌اند و مشخص نبودن وضعیت استخدامی این افراد یکی از معضلات دانشگاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌رغم عدم انطباق وضعیت اشتغال این افراد با قوانین و ضوابط مقرر و متأسفانه فقدان حداقل شرایط عضویت هیئت علمی در برخی از آنان از جمله شرایط سنی ورود به خدمت، تقریباً اقدام مؤثری برای تعیین‌تکلیف این افراد به‌عمل نیامده بود.

یکی از اهداف عمده مدیریت جدید دانشگاه توقف کامل جذب هرگونه نیروی انسانی اعم از هیئت علمی و غیر هیئت علمی و ساماندهی نیروهای انسانی موجود و تطبیق وضعیت اشتغال آنان با ضوابط و مقررات بوده است و به همین دلیل تعیین تکلیف این قبیل افراد که دارای همکاری علمی با دانشگاه در طی چند سال بوده و همچنان بلاتکلیف مانده بودند در اولویت کاری مدیریت دانشگاه قرار گرفت.

تا پایان فروردین ماه سال جاری ۶۷۷ نفر از کل ۸۹۴ نفر افرادی که به صورت «پیمانی مشروط»، «دستیار علمی» و «قراردادی» با دانشگاه همکاری داشته‌اند به شرح ذیل تعیین‌تکلیف شده‌اند:

الف) ۵۸۸ نفر هم‌اکنون دارای حکم استخدامی پیمانی هستند. با مساعدت، همراهی و موافقت هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، احکام استخدامی این افراد صادر شده و هم‌اکنون به عنوان عضو هیئت علمی پیمانی مشغول به خدمت هستند.

ب) تعداد ۲۸ نفر به دلیل آنکه بازنشسته سایر دستگاه‌های اجرایی بوده‌اند و یا صلاحیت‌های علمی و عمومی آنان به هیچ‌وجه با توجه به شاخص‌های زمان استخدام، توسط مراجع ذیربط احراز نشده بود، قرارداد آنان تمدید نشده است.

ج) تعداد ۲۸ نفر شخصاً از ادامه همکاری با دانشگاه استعفا داده‌اند.

د) پرونده ۳۳ نفر از این افراد مورد تأیید هیئت مرکزی جذب وزارت علوم قرار نگرفته است و فرصت پیگیری و تجدیدنظر به آنها داده شده و لذا احکام این افراد نیز تا تعیین تکلیف نهایی تمدید شده است.

۵- پرونده تعداد ۲۱۷ نفر از مجموع ۸۹۴ نفر به شرح ذیل در حال بررسی است:

الف) به تعداد ۴۷ نفر فرصت داده شده است که وضعیت آموزشی و پژوهشی خود را تقویت کنند تا پرونده آنان در مراجع ذیصلاح مجدداً مطرح شود.

ب) مراحل تکمیل تعداد ۱۷۰ پرونده نیز در دانشگاه انجام شده و آماده برای طرح در جلسات هیئت مرکزی جذب وزارت علوم است که در صورت تصویب، احکام استخدامی آنان صادر خواهد شد.

صرف شرکت در فراخوان چنانکه در آرا متعدد دیوان عدالت اداری نیز درج شده است، دلالت بر حق استخدامی به عنوان عضو هیئت علمی نمی‌کند. شرکت در فراخوان شرط لازم است، اما کافی نیست. همچنانکه اخذ ردیف استخدامی ایجاد حق استخدام نمی‌کند و باید علاوه بر آن صلاحیت‌های علمی و عمومی منطبق با ضوابط مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی احراز شود.

معتبر بودن محل اخذ مدرک دانشگاهی، احراز حداقل میانگین نمرات و یا داشتن شرط سنی موضوعاتی نیست که هم‌اکنون هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب کرده باشد و این شاخص‌ها از ابتدا وجود داشته‌اند.

متأسفانه برخی از افراد در همان زمانی که در دانشگاه اشتغال به کار پیدا کرده‌اند، فاقد این شرایط حداقلی بوده‌اند، بنابراین نه شاخص جدیدی به دانشگاه ابلاغ شده است و نه قانون عطف به ماسبق شده است.

اگر هم احیاناً فردی فاقد برخی از این شرایط باشد می‌تواند منطبق با دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت متبوع، با تقویت فعالیت‌های پژوهشی خود کسری امتیازات لازم اعم از کبر سن یا … را جبران کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تکلیف همکاران علمی پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه در مازندران تعیین تکلیف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسوی ظهر پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران از تعیین تکلیف یک‌هزار و ۵۴۴ چاه بدون پروانه پیش از سال ۱۳۸۵ و قریب به ۵۲۲۷ حلقه چاه حریمی کم عمق در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: پارسال با تلاش همکاران ما در واحد حفاظت و بهره‌برداری منابع آب زیرزمینی، ۲ هزار و ۷۶۷ چاه کشاورزی در استان برق‌دار شدند و ۲۰۵ چاه غیرمجاز نیز مسدود شد.
وی با بیان این‌که کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی و ساماندهی بهره‌برداری از چاه‌ها یکی از اولویت‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای مازندران است اظهار کرد: به منظور بهره‌برداری مناسب و ضابطه‌مند از چاه‌های کشاورزی در استان طی سال گذشته اقدامات متعددی توسط همکاران ما در مدیریت منابع آب شهرستان‌ها انجام شد که نصب ۱۶۲ کنتور حجمی یکی از این اقدامات است.

وی افزود: در سال گذشته یک‌هزار و ۲۳۷ مورد اصلاح پروانه چاه‌ها و همچنین ۱۱ هزار و ۶۴۹ مورد صدور مجوز سامانه «ساماب» به منظور انجام اقداماتی مانند تغییر نام، حفر، لایروبی، تغییر مکان و کف‌شکنی توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران انجام شد. ۱۹۱ چاه دارای مجوز حفر نیز پارسال در مازندران تعیین تکلیف شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر لزوم رعایت الزامات بهره‌برداری ضابطه‌مند و بهینه کشاورزان از چاه‌ها خاطرنشان کرد: صدور مجوز برای چاه‌ها به منزله برداشت آب به هر میزان دلخواه نیست و قطعاً تدابیر و ضوابطی در این زمینه لحاظ شده است. به همین منظور نیز پارسال به استناد آمارهای ثبت شده با ۹۴ مشترک چاه مجاز برقدار بدمصرف و پرمصرف برخورد قانونی انجام شد.

موسوی افزود: در همین زمینه طی سال گذشته جلوگیری از اضافه برداشت در ۲۳۹ چاه صورت گرفت که به پیشگیری از برداشت ۷۰۰ هزار متر مکعب آب از منابع آبی زیرزمینی استان شد. ۴۲ مورد پیشگیری از حفاری غیرمجاز هم در استان داشتیم.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت دشت هراز در تولید برنج کشور یکی از اولویت‌های ما تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی واقع در حوضه آبریز هراز بود که اسفند پارسال به منظور رفع مشکل کشاورزان منطقه پیش از آغاز فصل کشت به صورت ویژه این موضوع در دستور کار قرار گرفت و بیش از یک‌هزار پرونده طی کمتر از ۲ هفته با لحاظ ضوابط قانونی تعیین تکلیف شد

کد خبر 6081879

دیگر خبرها

  • ۴ درصد باقیمانده کالا‌های متروکه در بنادر بوشهر تعیین تکلیف می‌شوند
  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • جلسه سرنوشت‌ساز برای تعیین تکلیف ژاوی
  • ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه در مازندران تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف طرح‌های مسکن مهر در خوزستان
  • حمله افراد ناشناس به آمبولانس اورژانس اهواز
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان
  • تعیین تکلیف احداث شهرک دام غرب شهرکرد پس از ۱۸ سال
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان قم
  • رابط مردمی سازی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان منصوب شد