Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@05:53:24 GMT

ساخت روبات با دی ان ای مصنوعی

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۹۱۵۹

ساخت روبات با دی ان ای مصنوعی

محققان دانشگاه "کرنل" موفق شدند پیشرفت قابل توجهی در فناوری روباتیک به دست آورند و با دی.ان.ای مصنوعی روباتی طراحی کنند که خودش را می‌سازد و خودمحور است.

این روبات‌های جدید که با استفاده از DNAهای مصنوعی ساخته شده‌اند، نسبت به روبات‌های مشابه خود عملکردی متفاوت دارند و تقریباً می‌توانند مانند DNA عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا این روبات‌ها متابولیسم مختص به خود را دارند، از انرژی استفاده می‌کنند، تکامل می‌یابند، رشد می‌کنند و در نهایت از بین می‌روند.

اما سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چگونه می‌شود عملکرد مواد زیستی یک روبات مانند DNA انسان باشد؟

محققان دانشگاه کرنل در این پژوهش از یک سیستم مبتنی بر DNA استفاده کردند و روباتی ساختند که با استفاده از ۵۵ واحد نوکلئوتیدی (بلوک‌های ساختمان DNA انسان) خود را سازماندهی می‌کند. محققان این بلوک‌ها را چندین بار تکرار کردند تا یک زنجیره به دست آید. همچنین تیم تحقیقاتی پروژه به DNA مصنوعی ربات یک متابولیسم مصنوعی تعریف کرد تا به مواد زیستی روبات اجازه داده شود که نه تنها برای سوخت خود از انرژی استفاده کند، بلکه توانایی بازسازی هم پیدا کند. علاوه بر این‌ها این روبات قادر است به جلو بخزد.

"دان لو"( Dan Luo) از محققان این پروژه اظهار کرد، ما نمی‌گوییم که این روبات کاملاً زنده است ولی متابولیسم مواد به کار برده شده در ربات باعث شده که نسبت به روبات‌های پیشین بسیار واقعی‌تر باشد. محققان پروژه معتقدند که یافته‌های آن‌ها باعث پیشرفت در علم روباتیک می‌شود و ممکن است این مواد به تشخیص پاتوژن‌ها و تولید نانو مواد هیبریدی کمک کند.

نتایج این پژوهش در مجله "Science Robotics" انتشار یافت./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر غذا‌های دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها منجر شود.

به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن‌ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن‌ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

دیگر خبرها

  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • دستگاه بلوک زنی
  • شبه قمر زمین از ماه کنده شد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • تحول صنعت رباتیک انعطاف پذیر با جوهر پلیمری نرم اما محکم
  • هیدروژلی که ریزپلاستیک‌ها را از آب حذف می‌کند