Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-23@17:41:21 GMT

وزیر جهاد: ملخ ها تحت کنترل هستند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۹۳۳۰

محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی درباره هجوم ملخ ها به جنوب کشور اطمینان داد که ملخ های آفریقایی تحت کنترل هستند.   به گزارش صدای ایران از آخرین خبر، وزیر جهاد کشاورزی گفت: هجوم ملخ های آفریقایی به استان های جنوبی تحت کنترل است.
محمود حجتی در حاشیه جلسه کمیسیون کشاورزی افزود: تاکنون در بیش از سی هزار هکتار از اراضی کشاورزی با این آفت مبارزه شده اما همچنان بیش از صد و پنجاه هزار هکتار دیگر باقیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وزیر کشاورزی گفت: این حجم از آفت ملخ صحرایی در پنجاه سال گذشته بی سابقه است اما تمام تدابیر لازم برای مبارزه با این آفت اندیشیده شده است.
وی افزود: باوجود گستردگی آفت جای نگرانی نیست و تلاش می کنیم بدون آسیب به محصولات کشاورزی این آفت دفع شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: محمود حجتی ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛ صالح محمدی با اشاره به برنامه کنترل آفت ملخ در باغ‌های کشاورزی گیلان گفت: مبارزه شیمیایی با ملخ‌های بومی، به ویژه ملخ مراکشی در باغ‌های زیتون استان آغاز شده است. رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: هر سال اواخر اسفندماه کار پایش ملخ مراکشی در باغ‌های رودبار انجام می‌شود، تا با توجه به تراکم و شرایط، برنامه‌ریزی برای مبارزه شیمیایی انجام شود. صالح محمدی اضافه کرد: پارسال در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مناطق مختلف شهرستان رودبار و سیاهکل مبارزه شیمیایی انجام شد و از بروز خسارت اقتصادی به محصولات کشاورزی جلوگیری به عمل آمد. وی با اشاره به اینکه در دیگر شهر‌های گیلان هنوز آثار ملخ دیده نشده است، افزود: با پایش کانون‌های تخم‌ریزی ملخ نخستین پوره‌های سن اول مشاهده و مبارزه شیمیایی با این آفت آغاز شده است. رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت پایش و ردیابی مناطق آلوده اضافه کرد: با توجه به اینکه مناطق تخم‌گذاری آفت در زمین‌های شخم نزده و سنگلاخ بوده و بیشتر در مراتع و مناطق دور از دسترس است. به گفته صالح محمدی، اهالی مناطق مستعد گیلان از جمله رودبار و دیلمان در سیاهکل در صورت مشاهده دسته‌های پوره ملخ باید سریع به مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز خدمات جهاد اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود
  • جذب اعتبارات برای جبران خسارات سیل اخیر
  • کشت نیشکر در صومعه‌سرا آغاز شد
  • یک نفر بر اثر ریزش ساختمان در کلوان جان باخت
  • افزایش سطح کشت کلزا و گندم نسبت به سال قبل
  • آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان