Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، نشست خبری رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت هفته سلامت با صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین برگزار شد.

در این مراسم دکتر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به شعار امسال هفته سلامت بیان کرد :شعار امسال مراقبتهای اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت می باشد و هر ساله یکم تا هفتم اردیبهشت ماه هفته سلامت نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یکی از امور مهم، بحث پیشگیری از بیماریهایی است که می تواند برای جامعه نیروی سربار ایجاد کند چرا که نیروی بیمار، هزینه های زیادی را برای دولت ایجاد می کند و اگر زود غربالگری شوند می توانند تبدیل به نیروی مولد برای کشور شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اظهار کرد: از ابتدای سال 90 تا امروز 982 نوزاد کم کارتیرویید و 27 هزار و 9 کودک بالقوه بیماری با غربالگری های انجام شده شناسایی شده اند که اگر این، اتفاق نمی افتاد باید هزینه های زیادی برای این تعدادی افراد بیمار صرف می شد و این اقدامات تشخیصی و درمانی موجب شد تا خانواده ها از این گرفتاری روانی و روحی رها شوند.

دکتر مهرام عنوان کرد: در آخرین بررسی پیمایش جمعیتی بیماری ها 24/6 درصد بالای هجده سال دارای فشارخون بالاست و پیش بینی ما عدد بالاتر از این ارقام است و در این خصوص رتبه بیست و یکم را در بین سی استان داریم.

وی افزود: با انجام امور فرهنگی عدد دیابت استان از رتبه دوم کشوری به رتبه 24 کشوری رسیده است و هشت ونیم درصد افراد، بالای هجده سال در استان می باشد و استان رتبه هشت کشور در چاقی را داراست. همچنین مصرف سیگار 13 درصد افزایش در هر دوجنس خانم و آقا را داراست که افزایش این امر در بین زنان آمار خوبی نیست.

دکتر مهرام تصریح کرد: به لحاظ وضعیت تختها همیشه مشکل داشتیم و تا شاخص 2/6 دهم فاصله داریم و در حال حاضر شاخص استان 1/6 دهم می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: مشکلات زیادی در مسیر تجهیز تخت بیمارستان 700 تختخوابی داشتیم و با ممانعتهای زیادی از سوی مجلس و استان مواجه بودیم. تا بیمارستانهای استان ساخته نشود راهی جز تحمل نداریم. روند ساخت بیمارستان 120 تختخوابی الوند نیز بسیار زمانبر بوده و زمینی که قرار بود شهرداری و شورای شهر الوند به ما واگذار کنند، واگذار نشد و مشکلات و موانعی را ایجاد کردند. متاسفانه در این مسیر همه، طرف حساب را دانشگاه علوم پزشکی می دانند در حالیکه تامین منابع برای ما وجود ندارد تا بتوانیم این مشکلات را رفع نماییم.

دکتر مهرام خاطرنشان کرد: در خصوص بیمارستان محمدیه نیز کار از سوی ما متوقف نشد و با توجه به شکایات و کم لطفی ها از سوی مالکین زمین، پروژه متوقف شد. در حال حاضر همه مجوزها حاضر است و از سوی ما مشکلی برای ادامه ساخت وجود ندارد اما بازهم مشکل زمین وجود دارد.

وی اضافه کرد: بیمارستان شهدای آبیک که 32 تختخوابی است نیز مشکلاتی دارد. با توجه به انتقاداتی که ما به این بیمارستان داشتیم، به دنبال واگذاری این بیمارستان به بخش خصوصی با تعرفه دولتی هستیم و ظرفیت این بیمارستان تا 96 تختخواب پیش بینی شده است. کلینیک محمدزاده نیز تا آخر اردیبهشت افتتاح می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین عنوان کرد: در بحث رادیوتراپی نیز بزرگترین رادیوتراپی استان در بیمارستان ولایت با وجود تمام سختی ها، با کمک خیرین تا آخر خردادماه آماده خواهد شد اما به دلیل نقل و انتقال ارزی و مشکلات تحریم، جهت ورود یکی از دستگاهها در بحث جابجایی دستگاه و جابجایی ارزی مشکلاتی وجود دارد و هزینه دو دستگاه حدود بیست و سه میلیارد تومان هزینه داشته و برآورد اعتبار کامل این پروژه، پس از پایان کار اعلام می شود.

دکتر مهرام بیان کرد: ما به عنوان دانشگاه، نقش نظارتی بر عملکرد بیمارستانها و مراکز خصوصی و غیره داریم و به هیچ بیمارستانی اجازه نمی دهیم که با گرانفروشی خدمات ارایه دهد و این در حالی است که نیت خیر، این نبوده و تمام مشکلات بیمارستان رحیمیان پس از مرگ مرحوم رحیمیان ایجاد شده این تعطیلی غیرقانونی است و یمارستان های خیریه موظف هستند طبق مصوب قانونی، تعرفه ای را که مصوبه هیات وزیران است اجرا نمایند و بیمارستان رحیمیان نیز موظف است تا این تعرفه را مانند سایر بیمارستانهای خیریه کشور اجرا نمایند. اما مشکلات تعطیلی را به اسم دانشگاه علوم پزشکی تمام کرده اند که این امر کم لطفی در حق دانشگاه است.

 

1010/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان