Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@04:05:28 GMT

میزگرد اهالی کشتی با چاشنی افشاگری و انتقاد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۹۷۵۴

میزگرد اهالی کشتی با چاشنی افشاگری و انتقاد

4 تن از پیشکسوتان و مسئولان سابق فدراسیون کشتی بحث های داغی را پیرامون انتخابات داشتند و راهکارهایی را ارائه کردند.

به گزارش "ورزش سه"، تب انتخابات فدراسیون کشتی این روزها داغ شده و حتی برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا هم باعث نشده تا اهالی کشتی از بحث های انتخاباتی غافل شوند. امروز خبرگزاری فارس میزگردی با حضور چند تن از پیشکسوتان و مسئولان سابق فدراسیون کشتی برگزار شد تا بحث های مفیدی در رابطه با انتخابات و معیارهایی که رییس آینده باید داشته باشد، صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست محمدرضا یزدانی خرم رییس اسبق فدراسیون کشتی، عارف ربطی دبیر اسبق فدراسیون کشتی، علیرضا لرستانی عضو سابق شورای فنی تیم های ملی و محسن کاوه مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد حاضر بودند.


لرستانی: امیر خادم خودش مدیران را انتخاب کرده تا رای جمع کند!


بعد از اینکه دقایقی حاضران در این میزگرد معیارهای رییس جدید فدراسیون کشتی را برشمردند، علیرضا لرستانی بحث‌های چالشی را آغاز کرد. او که مدتی با رسول خادم از نزدیک کار کرده، در بخشی از صحبت های خود گفت: «در رایی که اعضای مجمع برای انتخاب رییس فدراسیون می دهند، 2 جناح تاثیرگذار هستند. اول از همه رییس یا سرپرست فدراسیون که خودش با هیات ها در ارتباط بوده و افراد مدنظرش را سر کار گذاشته و دوم هم مدیران کل ورزش استان ها که آنها نیز در انتخاب روسای هیات ها تصمیم گیرنده هستند. امیر خادم وقتی در وزارت ورزش بود، همه مدیران کل استان ها را خودش منصوب کرده تا الان به خودش رای بدهند! شما ببینید برای او چه سودی دارد که از معاونت وزارت ورزش به فدراسیون کشتی بیاید؟»


لرستانی در ادامه هم به انتقاد از رسول خادم پرداخت و افزود: «رسول خادم همه کاره کشتی بود. این نوع مدیریت برای 100 سال قبل بوده و منسوخ شده است. اگر محمد طلایی سرمربی تیم ملی بود، چطور خودش دخالت می کرد؟ در برخی مسافرت ها خودم شاهد بداخلاقی هایی از سوی خادم بودم. او نگاه بالا به پایین داشت و خیلی از ورزشکاران و مدیران یک ساعت پشت در اتاقش می ایستادند. آقای خادم! این همه پول برای عضویت در اتحادیه جهانی هزینه کردی، اما وقتی دیدی آنجا روس ها قدرت دارند و خودت هم زبان بلد نیستی، استعفا دادی! حالا الان می بینیم که رسول خادم با هیات ها صحبت می کند تا به امیر خادم رای دهند.»
این پیشکسوت کشتی در بخش دیگری از اظهاراتش به سرپرستی بنی تمیم اشاره کرد و گفت: «بنی تمیم توسط گرشاسبی به امیر خادم معرفی شد و او هم گفت این فرد را نایب رییس یا دبیر فدراسیون بگذارید. معلوم است که بنی تمیم به سود خادم کنار می رود. الان هم وضع کشتی خوب نیست. سرمربی تیم ملی به یکی از دوستان زنگ زده و گفته چند هزار دلاری داری برای کمک به تیم ملی بدهی؟ چطور وقتی پول می خواهند می گویند باید دولت و رییس جمهور ورود کنند، اما وقتی بحث تغییرات می رسد، می گویند ما خصوصی هستیم و وزارت ورزش حق ندارد سرپرست انتخاب کند؟»


یزدانی‌خرم: تا از داخل شکایتی نشود، تعلیق در کار نیست


محمدرضا یزدانی خرم، رییس اسبق فدراسیون کشتی هم در ادامه وارد بحث های چالشی شد و به این سوال پاسخ داد که انتخاب سرپرست از سوی وزارت ورزش می‌تواند برای کشتی ایران خطراتی همچون تعلیق را در پی داشته باشد: «فدراسیون های جهانی مقرراتی برای خودشان دارند، اما بیش از همه به فکر کمک به کشورهای مختلف هستند. اگر از داخل نامه ای نوشته شود و شکایتی صورت بگیرد، آنها به شکایت رسیدگی می کنند؛ وگرنه مجامع بین المللی هم دوست ندارند کشتی ما را تهدید یا تعلیق کنند. آنها خیلی خوب می دانند که ورزش ما دولتی است. خیلی زشت است که یک ایرانی کشور خودش را تهدید کند. فدراسیون های جهانی از در مهربانی وارد می شوند و جنبه کمک دارند. من که وقتی 5، 6 سال در کشتی بودم، چنین چیزی را لمس کردم.»

 


وی همچنین در بخشی از صحبت هایش به شاخصه های رییس جدید فدراسیون اشاره کرد و گفت: «به نظرم باید افراد بزرگ به فدراسیون بیایند تا بودجه را همراه خود بیاورند. قبلا سیستم انتصابی بود و هر کسی رییس سازمان تربیت‌بدنی می‌شد، رییس فدراسیون را هم انتخاب می‌کرد. باید کسی به فدراسیون بیاید که هم عاشق کشتی باشد و هم بتواند پول بیاورد.»


کاوه: برای خود بنی‌تمیم بهتر است کنار برود


محسن کاوه، مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در ابتدا روی بحث های فنی تمرکز کرد و گفت: «ما در چند سال اخیر روی پشتوانه ها خوب کار نکردیم. طی 8 سال گذشته در 60 کیلو قهرمان جوانان جهان داشتیم، اما در بزرگسالان چنین اتفاقی رخ نداده است. کسی که می خواهد رییس فدراسیون شود، باید وجاهت و مقبولیت داشته باشد و بداند که خانه آماده را تحویل نمی گیرد.»


وی همچنین درباره بحث انتخاب سرپرست بی‌طرف افزود: «برای خود بنی‌تمیم بهتر است که کنار برود. او می‌خواهد رییس فدراسیون شود و باید برنامه هایش را ارائه دهد. به نظر می رسد او نمی خواهد برنامه های فدراسیون گذشته را انجام دهد. او بعد از ورودش سرمربی تیم های ملی را تغییر داد. من به عنوان فردی که بیرون از فدراسیون هستم، می گویم سرپرست فدراسیون نباید وارد انتخابات شود. وزارت ورزش هم حق دارد که یک سرپرست بیطرف انتخاب کند.»


ربطی: هر قهرمانی حتما مدیر خوبی نمی‌شود


عارف ربطی، دبیر سابق فدراسیون کشتی هم که خیلی وارد بحث های چالشی نشد، به کلی گویی پرداخت و در بخشی از صحبت هایش گفت: «کمیته فنی برای فدراسیون یک کمیته مشورتی است و نباید تصمیم گیرنده باشد. فدراسیون رییس، دبیر و سرمربی دارد. درباره رییس فدراسیون باید این را درک کنیم که صرفا هر قهرمان المپیک، جهان یا آسیا نمی تواند مدیر خوبی باشد. شاید در میان این قهرمانان مدیر خوبی هم وجود داشته باشد، اما همه که به واسطه قهرمانی مدیر نمی شوند. از نظر من فدراسیون ها باید با کمیته المپیک ادغام شوند و وزارت ورزش اصلا معنایی ندارد!»

 

محمد رضا یزدانی خرم عارف ربطی (دبیرفدراسیون) کشتی محسن کاوه

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کشتی محسن کاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شرایط انتخاب ملی پوش کشتی فرنگی در ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، پس از برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا و گزینشی قاره آسیا، کادر فنی بر اساس چرخه انتخابی تیم ملی تصمیم‌های خود را برای گزینش ملی پوشان وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای حضور در المپیک پاریس و ملی پوش وزن ۸۲ کیلوگرم به جهت حضور در رقابت‌های اوزان غیر المپیکی در وزن ۸۲ کیلوگرم را به شرح زیر اعلام کرد:
۶۰ کیلوگرم: با توجه به چرخه انتخابی تیم ملی، مرحله نهایی انتخابی تیم ملی برای انتخاب ملی پوش کشورمان در المپیک پاریس رقابت‌های رنکینگ مجارستان خواهد بود و آقایان امیررضا ده بزرگی و مهدی محسن نژاد به این مسابقات اعزام می‌شوند.
۶۷ کیلوگرم: با توجه به چرخه انتخابی تیم ملی، مرحله نهایی انتخابی تیم ملی برای انتخاب ملی پوش کشورمان در المپیک پاریس رقابت‌های رنکینگ مجارستان خواهد بود و آقایان محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی به این مسابقات اعزام می‌شوند.
۸۲ کیلوگرم: ۱- با توجه به عملکرد نامناسب محمدعلی گرایی در مسابقات جهانی سال‌های اخیر در وزن ۷۷ کیلوگرم و ۲- عدم حضور وی در چرخه انتخابی تیم ملی به دلیل محرومیت، مقرر شد با توجه به عملکرد ضعیف کشتی گیران وزن ۸۲ کیلوگرم، در چارچوب اختیارات کادر فنی، به آقای گرایی شانس مجددی در این وزن اهداء شود تا با نفر برتر رقابت‌های جام تختی به رقابت‌های رنکینگ مجارستان اعزام شود.
نکته مهم: پس از رقابت‌های رنکینگ مجارستان، ارزیابی فنی کادر فنی از عملکرد نفرات فوق، انجام پذیرفته و پس از آن در مورد ملی پوشان این اوزان تصمیم گیری خواهد شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون دوومیدانی | انتخاب روسا و نمایندگان کمیسیون ها در مجمع
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • اعلام شرایط انتخاب ملی پوش کشتی فرنگی در ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی
  • انتخاب رییس هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان
  • انتخاب رییس هیات ورزش زورخانه‌ای خوزستان
  • خادم سیدالشهدا رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان شد
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • چهره جهانی ورزش ایران: مسابقان من را در عربستان برگزار کنید!
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند