Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ثقفی (مشاور مدیرکل و رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی شهر تهران)  در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت دانش‌آموزی که بر اثر ضربه مربی آموزشی خود دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه چشم شده است، گفت: یکی از کارآموزان که در حوزه برون‌سپاری آموزش و پرورش از طریق شرکت‌های آموزشی برای رشته صنایع چوب در هنرستان کاردانش منطقه ۵ به آموزش مشغول بود، با دانش‌آموزی در رشته صنایع چوب درگیر شده و این درگیری منجر به آسیب دیدن چشم دانش‌آموز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه با اینکه این فرد نیروی رسمی آموزش و پرورش نیست، ما بلافاصله بعد از این مساله دیگر به او اجازه ورود به مدرسه را ندادیم. وی معلم آموزش و پرورش نبوده و صرفا توسط قانون برون‌سپاری در حوزه صنایع چوب وارد هنرستان شده است. قانون برون سپاری به این صورت است که اگر آموزش و پرورش در رشته‌ای تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز را نداشت، می‌تواند از شرکت‌های آموزشی که با آن در ارتباط است، نیرو بگیرد.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: خانواده دانش‌آموزان از این فرد شکایت کرده‌اند. ما با خانواده دانش‌آموز صحبت کرده‌ایم و ضمن دلجویی از آنها آمادگی هر گونه کمک به آنها را داریم. آسیب‌هایی که به دانش‌آموز وارد شده در حال برطرف شدن است و شرایط کنونی وی خوب است.

او اضافه کرد: این دانش آموز نابینا نشده و پدرش نیز چنین ادعایی را مطرح نکرده است و او الان مراحل درمانش را طی می‌کند. خوشبختانه پزشکان معالج او گفته‌اند با توجه به سن کم این دانش‌آموز احتمال جبران آسیب دیدگی‌اش خیلی زیاد است. ولی این موضوع که دانش آموز دچار نابینایی شده صحت ندارد. ظاهرا طی ضربه‌ای عینک دانش‌آموز شکسته است. اینکه ضربه به صورت دانش آموز مستقیم بوده یا او را هل داده‌اند  در حال بررسی است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی شهر تهران گفت: این حادثه در یکی از هنرستان‌های منطقه ۵ رخ داده و با توجه به اتفاقی که افتاده ما مدیر مدرسه را به هیات تخلفات اداری معرفی کردیم به دلیل اینکه او این موضوع را دیر به ما اطلاع رسانی کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که این نیروی‌ها بر چه اساسی در مدارس جذب می‌شوند؟ گفت: دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش ابلاغیه‌ای دارد که ما در رشته‌هایی از کاردانش که تجهیزات و نیروی کافی ندارد می‌توانیم از شرکت‌های بیرون آموزش و پرورش که خدماتی در زمینه‌ رشته‌های آموزشی ارائه می‌کنند، استفاده کنیم. شرکت آموزشی که این فرد در آنجا مشغول بوده شرکتی است که در رشته‌های برق و صنایع چوب  در دو منطقه آموزش و پرورش خدمات ارائه می‌کند و از قضا جزو شرکت‌های خوب است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی شهر تهران در پایان اظهار داشت: جذب این فرد باید بر اساس گزینش آموزش و پرورش صورت می‌گرفت، اما اکنون این مساله نیز در حال بررسی است که آیا این مراحل به طور کامل در مورد این شخص انجام شده است یا نه؟

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانش آموز مدرسه تنبیه بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رامبد دانش‌پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر شریف در حوزه فناوری‌های نو در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اولین مرکز نوآوری شریف با هدف توسعه فناوری‌های نو، اینترنت اشیا، رباتیک دانش‌آموزان را مورد آموزش و حمایت قرار می‌دهد. این مرکز در ۱۴۰۱ تاسیس شده است و به عنوان شرکت خلاق فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به ماموریت مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر افزود: کشف استعدادیابی و آموزش دانش‌آموزان از سن ۷ سال تا ۱۷ سال برای ورود به فری‌لنسری یا آزاد کار انجام می‌شود. به عبازت دیگر، دانش‌آموزان پس از ورود به فری‌لنسری می‌توانند کسب و کار خودشان داشته باشد.

دانش‌پژوه با بیان اینکه مرکز نوآوری لنسر با سایر مراکز تفاوت دارد، ابراز کرد: نیاز دانش‌آموزان و روش آموزش آن‌ها با یکدیگر متمایز است؛ بنابراین یک اتاق هنر تعبیه کردیم تا دانش‌آموزان در اتاق هنر و مکانیک همراه با بازی و سرگرمی به آموزش بپردازند.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر اضافه کرد: آموزش به دانش‌آموز با آموزش به بزرگسال متفاوت است؛ دانش‌آموزی که برنامه‌نویسی یاد می‌گیرد باید به صورت کنترل‌شده بازی و سرگرمی داشته باشد. در واقع، بازی باید در خدمت آموزش باشد.

وی افزود: مهارت‌هایی که در مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود، باعث می‌شود که آن‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی توانایی انجام پروژه را داشته باشند.

دانش‌پژوه با بیان اینکه دانش‌آموزان در مرحله مقدماتی باید با الگوریتم‌ها آشنا شوند، اظهار کرد: فرآیند آموزش مهارت‌ها در این مرکز نوآوری سه سال طول می‌کشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر با بیان اینکه ۱۲۰۰ دانش‌آموز از بدو تاسیس ۶۰۰ نفر فارغ‌التحصیل شدند، تصریح کرد: از  ۶۰۰ نفر  ۸۰ نفر گواهی بین‌المللی دریافت کردند و به مرحله آزمون بین‌المللی رسیدند. با مجموعه ای خارج از ایران فعالیت می‌کنیم که دانش‌آموزان بتوانند بورسیه شوند. همچنین ۱۲ نفر مرحله کارآموزی را گذارندند.

وی افزود: مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان نخبه علاقه‌مند بورسیه تحصیلی رباتیک، برنامه‌نویسی هوش مصنوعی اهدا می‌کند.

دانش‌پژوه ادامه با اشاره به معنای لنسر، ادامه داد: لنسر به معنای نوک پیکان است یعنی دانش‌آموزانی که بتوانند خط‌شکن دشمن باشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری لنسر ابراز کرد: دستاوردهای دانش‌آموزان باید نشان داده شود و در این خصوص ایونت‌هایی در عراق و دانشگاه شریف برگزار کردیم. همچنین مسابقه کیدمد شریف بررگترین مسابقه دانش‌آموزی که در ۱۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما به اختلالات یادگیری دانش‌آموزان در آموزش توجه می‌کنیم و درصدد هستیم قبل از ورود به مرکز مشکلاتشان را حل کنیم؛ لذا محتوای آموزشی را با کیفیت بالا آماده کردیم. دانش‌آموزان به صورت آنلاین می‌توانند در این کلاس حضور پیدا کنند.

دانش‌پژوه ادامه داد: هزار و صد ۱۶۰ مدرسه شبانه‌روزی در کل کشور وجود دارد که از فناوری محروم هستند و با معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش این دانش‌آموزان را شناسایی کردیم و هزار و ۱۵۰ نفر را در این مرکز نوآوری تحت پوشش قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: نوع و محتوای آموزش به دانش‌آموزان بسیار اهمیت دارد و هزینه یک ماه حضور در این مرکز نوآوری ۱ میلیون و پانصد هزار تومان است. همچنین ۱۴ نفر به ثبت اختراع رسیدند.

دانش‌پژوه با اشاره به چشم‌انداز ۱۰ ساله خود، ابراز کرد: درصدد هستیم به یک بستر و مرکزی تبدیل شویم که از لحاظ علمی مرزشکن باشیم و محصولات های‌تک را به کشورهای جهان صادر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز قمی برای ورود به دانشگاه
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند