Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش پایگاه خبری امتداد، محمد رضا حسین زاده در این همایش که با حضور محمود شایان عضو هیات مدیره،جمعی از مدیران ارشد و حدود ۴۰۰ نفر از بازرسان بانک برگزار شد، اظهار داشت: همکاران بخش بازرسی از همکاران سختکوش، دانا و با دانشی هستند که با پشتکار و تلاش خود توانسته‌اند به این جایگاه دست یابند و همواره باید به این دانش و معلومات خود بیافزایند تا بتوانند موفق عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده ادامه داد: ما در سال ۹۷ به اتفاق همه همکاران چه در ستاد و چه در صف، توانستیم بسیاری از مسائل و مشکلات را مدیریت کنیم و به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنیم و این مهم جز با یکدلی و تلاش جمعی همه همکاران محقق نمی شد.

وی افزود: کاهش نسبت مطالبات غیرجاری به تسهیلات پرداختی(NPL)بانکی ملی ایران نشان دهنده انضباط فوق العاده ای است که در این بانک وجود دارد.

حسین زاده تاکید کرد: بررسی‌های اولیه نشان دهنده این است که به دلیل وجود انضباط مالی، سود و زیان‌ها بانک ملی ایران در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ بهبود یافته و در وضعیت به مراتب بهتری قرار گیرد.

وی تاکید کرد:اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که در نظر بگیریم تحریم و فشارهای دولت‌های مستکبر در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ افزایش یافته بود،با این حال بانک ملی ایران توانست با درایت و اتکا به توانایی های خود،این مشکلات و سختی ها را مدیریت کند و نتیجه خوبی بگیرد.

مدیر عامل بانک ملی ایران اظهار کرد:شیوه‌های بازرسی به دلیل پیشرفت علم و تکنولوژی نسبت به گذشته بسیار متفاوت شده است.امروز سیستم‌ بازرسی آنلاین باعث شده، از تخلفات بسیاری پیشگیری شود.

مدیر عامل بانک ملی ایران گفت:تفکر مدرنی که در حال حاضر در بخش بازرسی بانک حاکم است، از دلایل مهم پیشگیری از وقوع جرم و کاهش تخلفات در این بانک است.

وی افزود: هیات مدیره بانک نسبت به تخلفات و وقوع آن‌ها بسیار حساس و پیگیر است و خدای ناکرده در صورت وقوع هر گونه تخلفی،به سرعت آن را آسیب شناسی کرده و برای رفع آن اقدام می کند.

حسین زاده ادامه داد: با وجود بیشترین تراکنش‌های مالی در بانک ملی ایران، وقوع کمترین میزان تخلفات ، نشان دهنده این است که سیستم نظارتی در این بانک،به بالاترین میزان دارایی خود طی سال های گذشته رسیده است.

وی در پایان گفت: بازرسان بانک باید در درجه اول روشنگری کنند و بعد از آن باید در نظارت‌های لحظه ای خود جدیت و دقت بیشتری داشته باشند و با وسواس پیگیر امور باشند.همچنین باید روسای شعب را توجیه کنند تا بحث سود و زیان شعب را مد نظر داشته باشند و بدانند که در راس یک موسسه تجاری و یک بنگاه مالی هستند و همیشه باید به فکر کسب درآمد برای واحد مربوطه و در مجموع برای بانک باشند.

شایان:پیشگیری،هزینه های بانک را کاهش می دهد

در ادامه این همایش محمود شایان عضو هیات مدیره بانک ملی ایران گفت:هدف اصلی بازرسی،ضمن صیانت از ارزش‌های بانک و کارکنان آن، نظارت بر اجرای صحیح مقررات و سیاست هایی است که از طرف بانک ابلاغ می‌شود.

وی افزود:بازرسان بانک در حین انجام وظیفه و زمانی که در میدان کار و بازرسی هستند، به خوبی می‌توانند ضعف‌ها و کمبودها را شناسایی کنند،بنابراین،این انتظار وجود دارد که بازرسان ضمن بیان کاستی‌ها و کمبودها به ارائه راهکارهای لازم برای اجرای بهتر قوانین و نظارت های صحیح بپردازند.

شایان تاکید کرد: بازرسی می‌تواند از طریق پیشگیری‌، هزینه‌های بانک را کاهش بدهد، چرا که همیشه هزینه پیشگیری کمتر از هزینه درمان است.

این عضو هیات مدیره بانک ملی ایران ادامه داد: در سال‌های اخیر بازرسی بانک با بهره گیری از بازرسان برخوردار از دانش و آگاهی بالا توانسته‌ است از وقوع بسیاری از جرم‌ها و تخلفات جلوگیری کند و عمده سیاست ها و اهداف بانک را به مرحله عمل برساند.

وی افزود:با وجود پیشرفت های شایان توجهی که حاصل زحمات بخش بازرسی بانک است،باید به آسیب شناسی عملکردها پرداخت.این موضوع موجب می شود که روند رو به بهبود عملکرد بازرسی شتاب بیشتری پیدا کند و موسسه‌ای به مراتب امن‌تر با ضریب امنیتی بالاتر در اختیار داشته باشیم که زمینه ارتکاب جرم در آن بسیار کم است.

حسن سعیدی اصل مدیر امور بازرسی و حسابرسی بانک ملی ایران نیز در این همایش ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این مدیریت، اظهار داشت: یکی از وظایف بخش بازرسی، پیشگیری از تخلف و رسیدن به اهداف عالی بانک است و در این راستا در سال ۹۸ عملیاتی نمودن سامانه آنی ارز ، پیشنهاد تشکیل کمیته کنترل داخلی، پیگیری اصلاح ساختار مدیریت امور بازرسی و حسابرسی و همچنین اجرای سند راهبردی و برنامه حسابرسی داخلی در دستور کار است. 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی

فریدون برکشلی رئیس گروه مطالعات انرژی وین در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره جهان در سال ۲۰۲۳ شاهد رقمی معادل ۱/۴ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بود، گفت: روند سرمایه‌گذاری خارجی به تدریج از کشورهای عمده صنعتی مانند آمریکا، ژاپن و اتحادیه اروپا، به سمت کشورهای تازه صنعتی شده و به ویژه آسیای جنوب شرقی سوق پیدا کرده است.

وی ادامه داد: آنچه سرمایه‌گذاری در برخی کشورها را جذاب کرده است، مجموعه‌ای از چهار چوب هاست که غالباً شناخته شده هستند. سرمایه، همواره به دنبال مکان امن است. ثبات قوانین و رعایت پایدار برخی اصول مهمترین اصل در جذاب سرمایه‌گذاری خارجی است. در حقیقت، سرمایه‌گذاری خارجی و بین‌المللی به سوی کشورها و مناطقی هدایت می‌شوند که سرمایه‌گذاری های داخلی در آنجا ایمن هستند.

این کارشناس ارشد انرژی با اشاره به اینکه برخی سازمان‌های بین المللی و بانک‌ها که شاخص‌های مختلف را رصد می‌کنند، اضافه کرد: برای امنیت سرمایه، ضریب بالایی را قائل هستند.

وی اضافه کرد: بدیهی است که صنعت نفت ایران، در میان صنایع کشور، از بالاترین ارزش افزوده برخوردارند و هر آینه افق روشنی در فضای روابط بین‌الملل ایران پیدا می‌شود، صنعت نفت پیشتاز است.

به گفته این کارشناس انرژی در حال حاضر هم جذب سرمایه در صنعت نفت نسبت به سایر بخش‌های صنعتی بیشتر است.

برکشلی یادآور شد: نکته مهم دیگر، مقایسه نسبی ایران با کشورهای همسایه است. برای مثال در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی که ایران تحت تحریم‌های سنگین امروز نبود هم، سرمایه گذاران خارجی و شرکت‌های نفتی همسایگان ما را به ما ترجیح می‌دادند.

وی ادامه داد: در حاشیه دریای خزر، جمهوری‌های تازه استقلال بخش مهمی از سرمایه‌گذاری های بین المللی را از آن خود کردند. قانون نفت ایران، امکان عقد قراردادی مشابه با همسایگان را از ما سلب کرده بود. البته حضور بین‌المللی برای صنعت نفت و البته گاز خیلی مهم است.

کد خبر 6081404 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پافشاری بانک مرکزی بر اجرای سیاست‌های غلط/ صندوق تثبیت ارزی با دلار ۳ نرخی کارایی ندارد
  • فروش نفت ایران به بالاترین سطح ۶ سال گذشته رسیده است
  • گزارش آژانس از میزان آسیب وارد شده به تأسیسات ایران
  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • بانک جهانی: شکاف درآمدی در ایران به کمترین رقمِ ۸ ساله رسید
  • بانک جهانی: شکاف درآمدی در ایران به کمترین رقم در ۸ سال رسید
  • ۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز