Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ سومین نشست طلایه‌داران صلح و وحدت اسلامی با محوریت بررسی اندیشه‌های آیت‌الله محمدمهدی آصفی امروز، سوم اردیبهشت، با حضور جمعی از علاقه‌مندان و اندیشمندان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این مراسم طی سخنانی بیان کرد: برای اینکه متهم نشویم که برای اندیشمندان در زمان حیات آن‌ها کاری نمی‌کنیم خاطره‌ای را از مراسم تجلیل آیت‌الله آصفی می‌گویم که در زمان حیات ایشان در سالن اجلاس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنده‌یاد علامه عسکری در آنجا جمله‌ای را در وصف آیت‌الله آصفی گفت و آن اینکه هرکس دلش برای شهید سید محمدباقر صدر تنگ شده و می‌خواهد ایشان را ببیند، به آیت‌الله آصفی نگاه کند و این جمله را ایشان در آن مراسم گفتند؛ لذا نباید گفت که وقتی این افراد فوت کردند، گران و ارزشمند می‌شوند و در زمان حیات، تجلیل نشدند.

وی در ادامه افزود: علامه عسکری، خود از بزرگان اندیشه است و اواخر عمر در قم جلسه می‌گذاشتند که خاطرات خود را از ملاقات‌ها و دیدار‌ها با علمای جهان اسلام را نقل می‌کردند که شاید مربوط به ۲۰ سال قبل است و از حاضران در آن جلسه، آیت‌الله شبیری زنجانی که تحت تعلیم ایشان بودند می‌آمد و علاوه بر این آیت‌الله احمدی‌میانجی، سیدمهدی روحانی و مصباح یزدی نیز می‌نشستند و علامه عسکری خاطرات را می‌گفتند. این علامه عسکری است که در شان علامه آصفی گفت هر کس دلش برای شهیدصدر تنگ شده به او نگاه کند.

نواب تصریح کرد: ایشان علم را با عمل درآمیخته بود. همه زندگی ایشان آمیخته با عمل بود و عمل ایشان بیش از علم ارزشمند و اثرگذار بود. ایشان با جوانانی که الآن از پیرمردان هستند زیاد صحبت می‌کرد و با تک‌تک این‌ها ساعت‌های زیادی را به بحث می‌نشست و اگر او نبود، مسیر حزب‌الدوه، مسیر مجاهدین خلق می‌شد. ایشان رگه‌هایی در حزب‌الدعوه کشف می‌کرد و می‌گفت که مسیر، مسیر مجاهدین است و با آن مبارزه می‌کرد.

وی در ادامه بیان کرد: علامه محمدحسین فضل‌الله در برهه‌ای از زمان مورد اختلاف علما شد و خیلی در مودرش بحث کردند و خیلی‌ها هم تلاش کردند که او را از جرگه علما و مراجع، به دلیل مسائل ولایی جدا کنند، اما علامه آصفی گفت که اگر ما آقای سید محمدحسین فضل‌الله را از این‌ها بگیریم، چه کسی را به جای ایشان معرفی کنیم. این‌ها تا اینجای روحانیت حاضر شدند و به افکار دیگران قانع نیستند و اگر ایشان را بگیریم مشکل ایجاد می‌شود. آیت‌الله آصفی با اینکه زاییده فقه جواهری و خلاصه فقه ناب محمدی بود، ولی نگذاشت که بچه‌های حزب‌الدعوه جدا شوند. ثمره‌اش نیز این شد که وقتی علامه فضل‌الله مرحوم شد، برخی از دولت‌مردان عراق به لبنان رفتند و همه کادر‌های حزب‌الدعوه عراق در آنجا حاضر شدند و با همه نگرش‌های متفاوتی که در حزب‌الدعوه بود به تشییع جنازه ایشان رفتند و آیت‌الله آصفی نگذاشت که حزب‌الدعوه از دامن روحانیت جدا شود.

نواب با اشاره به خاطره‌ای از امام خمینی گفت: یک وقت، برخی رفتند نزد امام و گفتند که چرا می‌گذارید در مقابل جامعه روحانیت مبارز، مجمع دیگری تشکیل شود؟ امام فرمود می‌خواهم چپ و راست دست به دامن روحانیت بزنند. این نگاه را ایشان در حزب‌الدعوه اجرایی کرد و اگر امروز ایشان در قید بود، اختلافات در عراق نیز کمتر بود. او ساعت‌ها وقت می‌گذاشت و اختلاف‌های حزب‌الدعوه را کم می‌کرد. روز در نجف و عصر در بغداد بود و تا نیمه‌های شب با برخی از کادر‌های حزب الدعوه صحبت می‌کرد. من ایشان را مرد علم و عمل می‌دانیم و تکیه‌ام روی عمل ایشان است که او فقط اهل علم نماند و عمل کرد و می‌گفت که این به بچه‌های حزب‌الدعوه آن وقتی ایمان آوردند که مسائل کمونیستی در اوج بود. در آن زمان وقتی به صدام می‌گفتند که یک نفر به نام سیدجعفر در دانشکده کشاورزی فلان استان عضو حزب‌الدعوه است دستور می‌داد هر کس جعفر نام است دستگیر و اعدام شود و این اتفاق افتاده است.

نواب تصریح گرد: این‌ها در چنین زمانی به خدا ایمان آوردند و همیشه این آیه «انهم فتیه آمنوا بربهم» را می‌خواند. آقای آصفی خدایگان جاذبه بود و سعی می‌کرد دفعش حداقلی باشد یا اصلا دفع نداشته نباشد. اگر آصفی نبود، حزب‌الدعوه نیز سازمان مجاهدین خلق عراق بود و این را قاطعانه می‌گویم. او ایستاد و با تحمل و صبر و استقامت این جوان‌ها را از نابودی نجات داد.

وی در انتهای سخنان خود گفت: ایشان اعلم و اتقای نمایندگان ولی فقیه در سی سال گذشته بود و دیگر مانند ایشان در نمایندگان پیدا نمی‌شود و این هم از تواضع عملی او بود که این نمایندگی را پذیرفت. در اولین باری که به عنوان نماینده ولی فقیه رفتند بنده نیز در محضرشان بودم. با هم از ایران بیرون رفتیم و در یک خانه بسیار محقری که می‌خواستیم تجهیزش کنیم و تا آخر نیز محقر ماند سکونت داشتیم. خدا توفیق داد که ایشان را در رفتنشان بدرقه کردم و در تشییع ایشان نیز حاضر شدم و در واقع از ابتدا تا انتها در خدمت ایشان بودم. البته امیدوارم که در علما را طوری ترجمه نکنیم که برای نسل‌های بعدی غیرقابل دست یافتن باشند و بگویند این قدر بزرگ بود که ما مثل ایشان نمی‌شویم. خیر، اگر مجموعه صفات ایشان را نمی‌توانیم پیدا کنیم، حداقل «آب دریا را اگر نتوان کشید، هم به قدر تشنگی باید چشید».

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن حجت الاسلام نواب ادیان حزب الدعوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه منافقین آغاز شد

دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است.

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۰ جلسه از دادگاه متهمان این پرونده برگزار و کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به حادثه دیدگان ۷ استان در اثر آبگرفتگی و سیل
  • مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟
  • (تصاویر) دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از مجاهدین خلق
  • نجات ۲۳ نفر در حادثه آتش‌سوزی آپارتمان ۶ طبقه در قم
  • نفرت از صهیونیست‌ها به نقطه پایان این رژیم کودک‌کُش تبدیل خواهدشد
  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • تشریح ماجرای عفو مسعود رجوی توسط شاه
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری