Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@09:15:52 GMT

ترامپ خواستار عذرخواهی نیویورک تایمز شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۱۸۰۸

ترامپ خواستار عذرخواهی نیویورک تایمز شد

تهران - ایرنا - «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه بار دیگر از رسانه های این کشور از جمله ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز به شدت انتقاد کرد و خواستار عذرخواهی این روزنامه از خود شد.

به گزارش ایرنا، ترامپ در سلسله پیام های توییتری خود، «پل کروگمن»ستون نویس نیویورک تایمز را به دلیل انتقاد ازجمهوریخواهان به خاطر اقدام نکردن علیه ترامپ در پی انتشار گزارش مربوط به مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، محکوم کرد و نوشت:پل کروگمن از نیویورک تایمز جعل کننده اخبار، با نوشته های کذب و بسیار نادرست خود در مورد من، همه اعتبارش را همچون نیویورک تایمز از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر و ذهن کروگمن را نفرت پر کرده، همانطور که میزان حماقت وی، فکر دیگران را به خود مشغول کرده است.
وی درتوییت دیگری روزنامه نیویورک تایمز را دشمن مردم خواند و آورد: در این فکرم که نیویورک تایمز برای دومین بار از من عذرخواهی خواهد کرد، همانطور که بعد از انتخابات 2016 این کار را انجام داد. اما این عذرخواهی باید به مراتب بزرگتر و بهتر باشد. در این مورد، آنها (نیویورک تایمز) باید به زانو بیافتند و برای بخشش التماس کنند.
به تازگی نتیجه تحقیقات«رابرت مولر» بازپرس ویژه رسیدگی به پرونده مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا منتشر شد.
مولر در گزارش خود یادآور شد که دو سال تحقیقات در مورد این مساله، تبانی ترامپ با دولت روسیه را محقق نکرده است.وی نه از ترامپ در مورد کارشکنی در اجرای عدالت رفع اتهام کرد و نه وی را در ارتباط با این مساله، شریک جرم دانست، اما گفت که کنگره در انجام تحقیقات خود در خصوص این پرونده، اختیار تام دارد.
بازپرس ویژه پرونده رسیدگی به مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، 10 مورد مربوط به کارشکنی ترامپ در اجرای عدالت را مورد بررسی قرار دارد.
از سویی ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی عنوان کرد که گزارش مولر نشان از مداخله روسیه در انتخابات 2016 داشت، اطلاع قبلی ستاد انتخاباتی ترامپ از این مداخله را برملا کرد؛ ضمن اینکه شخص ترامپ بعدها درصدد جلوگیری ازتحقیقات از آنچه روی داده بود، برآمد.
رئیس جمهوری آمریکا درادامه توییت های خود، رسانه های جریان اصلی را به اغفال از آنچه وی عملکرد مثبت اقتصاد آمریکا در دوره ریاست جمهوری اش برشمرد، متهم کرد و مجری شبکه تلویزیونی سی ان ان را مورد تمسخر قرار داد.
در حالی که طرح استیضاح رئیس جمهوری آمریکا این روزها سر زبان ها افتاده است، ترامپ در یکی از توییت های امروز خود از دمکرات ها انتقاد کرد و نوشت: دمکرات های رادیکال چپ با رهبران خود در رسانه های اخبار جعلی، کاملا دیوانه شده اند. به گمانم این بدان معناست که برنامه جمهوری خواهان، موثر واقع شده است. منتظر خبرهای بیشتری باشید.
دمکرات ها از یافته های گزارش مولر استفاده کرده اند تا شک و شبهات بیشتری را در مورد ریاست جمهوری ترامپ مطرح کنند.
روسای کمیته های مختلف مجلس نمایندگان آمریکا، دست حزب دمکرات برای پیگیری استیضاح ترامپ را باز گذاشته اند، اگرچه اذعان کرده اند که این اقدام ممکن است موفقیتی در پی نداشته باشد.
به گفته «جرالد ندلر» رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، برخی اقدام های ترامپ که در گزارش مولر به طور مبسوط به آن پرداخته شده، در صورت اثبات، از قابلیت پیگیری برای استیضاح برخوردار است.
اروپام**9109**1590

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ترامپ رسانه ها دشمن مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک تایمز: داعش بر یارگیری از تاجیک ها متمرکز شده است/ داعش برخلاف ادعاها نابود نشده است

به گزارش جماران، نیویورک تایمز در گزارشی درباره حمله تروریستی اخیر در حومه مسکو، پایتخت روسیه که گفته می شود داعش خراسان مسئولیت آن را برعهده داشته و به کشته شدن بیش از 100 شهروند روسی منتهی شد، نوشت:

گروه تروریستی داعش که خود را دولت اسلامی می خواند امروز  سایه ای از چیزی است که اندکی کمتر از یک دهه پیش بود، زمانی که هواداران افراطی آن از جنگ داخلی سوریه برای ساختن دولت خود در وسط عراق و سوریه سوء استفاده کردند. داعش اگرچه ممکن است "خلافت" فرضی خود را از دست داده باشد، شاخه های آن در سراسر جهان گسترش یافته اند. جناحی که گمان می‌رود پشت حمله مسکو باشد، دولت اسلامی خراسان یا داعش خراسان  مستقر در پاکستان و افغانستان است. داعش خراسان مدتها است که از مهاجران و شبه نظامیان کشورهای آسیای مرکزی یارگیری کرده و آنها را برای حمله در خاک روسیه آموزش داده است. روسیه به دلیل فعالیت های خشن علیه نیروهای شبه نظامی در چچن و البته حمایت از بشار اسد در سوریه مورد انتقاد این گروه های تندرو قرار دارد.

برخی از کارشناسان معتقدند که داعش خراسان اکنون مسئولیت گرفتن انتقام را برعهده گرفته است. در سپتامبر 2022، داعش خراسان مسئولیت یک حمله در خارج از سفارت روسیه در کابل را بر عهده گرفت که در آن دو کارمند و سه نفر دیگر کشته شدند. سال گذشته، داعش خراسان یک  شبکه تبلیغاتی به زبان تاجیکی راه‌اندازی کرد و تلاش‌ها را برای عضوگیری در کشورهای  آسیای مرکزی که این گروه آن‌ها را دست نشاندگان مسکو معرفی می‌کند، افزایش داد.  کانال‌های تلگرامی متعدد به زبان‌های تاجیک، ازبکستان و روسی، تبلیغات داعش را مخابره می‌کنند و از شبه‌نظامیان تاجیک که در حملات در افغانستان، ایران، تاجیکستان و ازبکستان شرکت کرده‌اند، تعریف و تمجید می کنند.

علاوه بر این، گروه های مرتبط با داعش مسئولیت بیش از 1100 حمله را بر عهده گرفته اند که تنها در 12 ماه گذشته نزدیک به 5000 نفر را در سراسر جهان کشته یا زخمی کرده اند. حمله این حملات در حقیقت به ما گسترش و تهدید مستمر این گروه تروریستی را یادآوری می کند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا ادعا کرد در سال 2019 ادعا کرد به طور کامل شکست خورده است.

کبیر تانجا از بنیاد تحقیقات آبزرور، یک اندیشکده برجسته هندی، در این باره می گوید که داعش «در سایر نقاط جهان به رشد خود ادامه داده است، مناطقی که شاید بیشتر مردم به آن اهمیت زیادی نمی‌دهند». او افزود که ممکن است امروز تهدید داعش کمتر یا کم رمق تر به نظر برسد  اما شاخه های این گروه در افغانستان، ساحل آفریقا، موزامبیک، و حتی در سوریه به فعالیت های خود ادامه داده و  حتی در بخش هایی از جهان بر عمق این فعالیت افزوده اند.

در روسیه وضع برای مهاجران آمده از کشورهای آسیای مرکزی در چندماه اخیر بسیار تیره و تار بوده است.  بسیاری از مهاجران آسیای مرکزی ماه هاست که با ارعاب پلیس و خطر تحت فشار قرار گرفتن از سوی دولت مرکزی برای پیوستن به جنگ در اوکراین مواجه بوده اند. موقعیت آنها پس از حمله تروریستی بیش از پیش متزلزل شده است.

یک مهاجر تاجیک در مسکو  به وب سایت خبری اوراسیا نت گفت: «در طول سال گذشته، وضعیت در روسیه دشوار بوده است.حمله های مداوم پلیس به مهاجران ادامه دارد.  با شما طوری رفتار می‌کنند که انگار یک جنایتکار هستید. اکنون راه رفتن در خیابان غیرممکن است، همه مراقب شما هستند و از شما دوری می کنند. برخی با شما مانند یک سگ رفتار می کنند.

مقامات کرملین قول داده اند که مجازات های گسترده ای را علیه عاملان این حمله تروریستی اعمال کنند. دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور سابق، که اکنون معاون رئیس شورای امنیت روسیه است، در این باره گفته است: « مظنونان بازداشت شده احتمالا اعدام خواهند شد. اما کشتن همه کسانی که درگیر این جنایت بودند، مهم تر است. چه کسی به آنها پول داد، چه کسی با آنها همدردی کرد، چه کسی به آنها کمک کرد. همه را باید مجازات کرد.»

دیگر خبرها

  • آمریکا تمام اطلاعات حمله تروریستی مسکو را به روسیه نداد
  • ادعای بولتون: پوتین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • نیویورک‌تایمز: آمریکا نخواست اطلاعات کامل تهدید تروریستی را به روسیه بدهد
  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • نیویورک تایمز: تمرکز داعش بر یارگیری از تاجیک‌ها
  • نیویورک تایمز: تمرکز داعش بر یارگیری از تاجیک ها
  • نیویورک تایمز: داعش بر یارگیری از تاجیک ها متمرکز شده است/ داعش برخلاف ادعاها نابود نشده است