Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این دانشگاه در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود در تلاش است تا با راه اندازی اماکن ورزشی در محیط دانشگاه وظیفه خود را انجام دهد و بر همین اساس امکان استفاده از ظرفیتهای ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد برای شهروندان فراهم است.

دکتر محمد کافی روز سه شنبه و در حاشیه افتتاح مانژاسب سواری و همچنین افتتاح حمام سنتی و اتاق ماساژ در دانشگاه فردوسی در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود: دانشگاه فردوسی مشهد موقعیت مکانی و وجهه اجتماعی و فرهنگی خوبی دارد که می تواند دغدغه خانواده ها برای حضور فرزندانشان در یک محیط سالم ورزشی را پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره هزینه بالای ورزش سوارکاری ادامه داد: تلاش می شود هزینه بالای این ورزش در دانشگاه فردوسی مشهد منطقی باشد و طبیعی است افراد علاقه مند به این ورزش از هزینه های آن اطلاع کامل دارند.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ایجاد زمین اسب سواری در این دانشگاه آغازی برای آشنایی بیشتر دانشگاهیان با این ورزش اسلامی و باستانی است چون اسب سواری یکی از ورزشهای مورد تاکید دین اسلام است و نوع بشر از گذشته های دور با این حیوان آشنا بوده است و رد پای اسب در تاریخ نشان از ارتباط دیرینه انسان با اوست.
کافی افزود: ویژگی اصلی دانشگاهها و مزیت اصلی آنها حضورافراد فرهیخته و آینده ساز در محیطهای دانشگاهی است لذا نیاز است که دانشجویان افرادی سالم و با نشاط باشند تا بتوانند فعالیت پژوهشی کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی مشهد تلاش می کند تا در کنار فعالیت ورزشی، دانشجویان مرتبط با رشته های ورزشی و همچنین محققان و پژوهشگران علمی از امکانات ایجاد شده در فضاهای ورزشی این دانشگاه بهره کافی را برای مطالعات علمی نیز ببرند.

** تمام هزینه پروژه ها از سوی بخش خصوصی پرداخت شده است
مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی هم به خبرنگارایرنا گفت: دانشگاه فردوسی مشهد برای ایجاد پروژه های حمام سنتی و اتاق ماساژ و زمین اسب سواری یک ریال هم صرف نکرده و تمام هزینه ها توسط بخش خصوصی و مطابق با شرایط دانشگاه پرداخت شده است.
مهدی سهرابی افزود: با توجه به واگذاری اماکن بدون استفاده درمحیط دانشگاه به پیمانکار، هزینه در نظر گرفته شده از سوی دانشگاه در طول قرارداد یک ساله مستهلک خواهد شد.
وی ادامه داد: این دانشگاه به دنبال برون سپاری فضاهای خدماتی ورزشی خود است و دانشجویان تربیت شده در رشته های تربیت بدنی توانایی اداره این اماکن را از طریق بخش خصوصی خواهند داشت.
رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مرکز تندرستی دانشگاه فردوسی مشهد توسط اعضاء هیات علمی این دانشگاه اداره می شود و مقولات مربوط به ماساژ و حمام سنتی را کاملا علمی زیر نظر دارد و به شکل علمی به این موضوعات ورود می کند.
سهرابی افزود: این دانشگاه در نظر دارد تا فعالیتهای آموزشی خود را در راستای ایفای وظیفه اجتماعی دانشگاه با راه اندازی کلاسهای تابستانه ورزشی از سنین پائین آغاز کند و در ادامه با نگاه بلند مدت از میان این افراد، استعدادها را یافته و پرورش دهد تا در نهایت بتواند افراد مستعد را به ورزش حرفه ای کشور معرفی کند.
وی ادامه داد: وقتی ورزش قهرمانی وجود دارد بهتر است دانشگاه به آن نگاه ویژه ای داشته باشد و در همین راستا این دانشکده برنامه تیم داری را به هیات رئیسه دانشگاه پیشنهاد داده است تا بتوانیم از ظرفیت آموزشی موجود که بسیار مناسب است برای حضور در سطح لیگهای کشور استفاده کنیم.
او هزینه کلاسهای اسب سواری دانشگاه فردوسی مشهد را نسبت به باشگاههای موجود در شهر مشهد مناسب دانست و افزود: برای هر جلسه سوارکاری 200 هزار ریال در نظر گرفته شده است.

* دانشگاه فردوسی مشهد بر روی اسب درمانی تحقیق می کند
مدیر اجرایی مانژ سوارکاری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در حال حاضر چهار پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد در زمینه درمان اختلالات جسمی و روانی با کمک اسب (Horse therapy ) دردست تهیه است و نقطه عطف پروژه ها و کارهای پژوهشی در این زمینه این است که در محل دانشگاه و زیر نظراستادان انجام می شود.
محمد مهدی امینی هزینه انجام شده برای راه اندازی مانژ اسب سواری دانشگاه را افزون بر چهارمیلیارد ریال عنوان کرد و افزود: زمین آموزشی مانژ سوارکاری دانشگاه مطلوب و دارای ابعاد 30 در 50 مترمربع است که در کنار آن اسطبل نگهداری برای چهار راس اسب فراهم شده است .
وی ادامه داد: برای سوارکاران مبتدی دو اسب و برای ورزشکاران حرفه ای نیز دو اسب در نظر گرفته شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: این فضا استاندارد مطلوب را دارا است و حتی در بارندگیهای اخیر کلاسهای این رشته تعطیل نشد که نشان می دهد این زمین مناسب است هر چند این فضا به صورت آزمایشی تدارک دیده شده و راه اندازی آن دو سال و نیم طول کشیده است.
امینی افزود: در این مدت دانشجویان استقبال مناسبی از این ورزش کرده اند به طوری که هم اکنون ظرفیت کلاسها تکمیل شده است و در حال حاضر امکان ثبت نام جدید فراهم نیست و بااین استقبال در نظر داریم تا علاقه مندان به این رشته را تا مقطع حرفه ای پرورش دهیم.
وی ادامه داد: بدون نگاه به ورزش قهرمانی نمی توان به فعالیت ورزشی پرداخت و وقتی بستر ورزش همگانی فراهم است چه بهتر که به ورزش قهرمانی نیز نگاهی بیندازیم.
او اضافه کرد: هم اکنون بر روی چند نونهال در حال آموزش هستیم و امیدوارم تا پنج سال آینده شاهد برخاستن قهرمانانی در رشته سوارکاری از دانشگاه فردوسی مشهد باشیم.
1922/2030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اسب سواري مانژ دانشگاه فردوسي مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان

مهدی دوستی  استاندار هرمزگان در نشست با معاونان و مدیران سازمان انرژی اتمی کشور، افزود: تلاش مان بر این است که توسعه صنعت هسته‌ای در استان هرمزگان را متوازن با توسعه منابع انسانی منطقه پیش ببریم از این رو همزمان با آغاز عملیات اجرایی نیروگاه اتمی سیریک مقدمات تاسیس هنرستان مرتبط با این صنعت نیز در استان فراهم شده است.

وی همزمانی توسعه انرژی اتمی در استان و تربیت جوانان متخصص را مصداق پیشرفت پایدار دانست و گفت: پس از شهرهای تهران، اصفهان و مشهد چهارمین مدرسه انرژی اتمی کشور در هرمزگان احداث می‌شود و از مهرماه سالجاری دانش‌آموزان مستعد هرمزگان می‌توانند تحصیل خود در این مدرسه آغاز کنند.

نماینده عالی دولت در هرمزگان افزود: در راستای تحقق عدالت آموزشی دانش آموزان مستعد، جامعه مددجویی استان می‌توانند در این هنرستان تخصصی تحصیل رایگان داشته باشند.

دوستی گفت: با احداث این هنرستان تعداد هنرستان‌های تخصصی استان به ۲۹ عدد خواهد رسید که براساس امر رهبرمعظم انقلاب برای مهارت‌محور کردن آموزش‌ها شکل گرفته است.

وی افزود:استفاده از انرژی اتمی و هسته‌ای در موضوعات مختلف کشور می‌تواند منشا اثرات نیک بسیاری شود و در حل مسائل به کمک کشور بیاید.

دوستی، گسترش انرژی اتمی در استان را از مصادیق توسعه زیربنایی و پایدار دانست و تاکید کرد: استفاده از این صنعت می‌تواند بسیاری از چالش‌های استان را در حوزه‌های مرتبط با انرژی به خصوص برق و شیرین‌سازی آب دریا مرتفع کند.

در این نشست همچنین درخصوص تفاهم نامه‌های همکاری دوجانبه توسعه زیرساخت‌های آموزشی، پرورشی، بهداشتی و درمانی شهرستان سیریک بحث و گفت و گو شد.

عملیات اجرایی نیروگاه اتمی ایران هرمز بهمن ماه پارسال با دستور رییس جمهور و حضور رییس سازمان انرژی اتمی در سیریک هرمزگان آغاز شد که با تکمیل این نیروگاه، جمهوری اسلامی ایران جایگاه نخست منطقه در تولید انرژی برق هسته‌ای را کسب می‌کند.

نیروگاه اتمی سیریک شامل چهار واحد نیروگاه اتمی از نوع نسل توسعه یافته موسوم به نسل سوم پلاس هرکدام با ظرفیت حداقل یکهزار و ۲۰۰ مگاوات الکتریکی در مجموع به ظرفیت پنج هزار مگاوات ساخته خواهد شد و با احتساب سه هزار مگاوات نیروگاه بوشهر، ظرفیت نیروگاه‌های اتمی کشور به هشت هزار مگاوات افزایش خواهد یافت. 

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • دکتر ساکت به دور از مواضع سیاسی دنبال کار فرهنگی بود
  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • ابراز نارضایتی شهروندان کهنوج از کمبود امکانات رفاهی در برخی از مناطق شهر + فیلم
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • پنج کاربرد برتر و جذاب قایق بادی