Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه نظام وظیفه گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه همایش کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح درباره حضور سربازان وظیفه در مناطق سیل زده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کار نیرو‌های مسلح دفاعی و امنیتی است و سربازان در بحران‌ها نقش آفرینی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: اولین گروهی که در حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله حضور پیدا می‌کنند، نیرو‌های مسلح هستند.

وی ادامه داد: سربازان در بدنه نیرو‌های مسلح به ویژه در بدنه نیروی اجرایی نقش عمده‌ای را ایفا می‌کنند تا ۷۰ درصد حضور دارند.

این مقام ارشد نظامی با اشاره به حضور سربازان در مناطق سیل زده کشور گفت: بالغ بر ۳۰ هزار سرباز از نقاط مختلف کشور در مناطق سیل زده اخیر حضور پیدا کردند و به مردم خدمات رسانی می‌کنند.

سردار کمالی ادامه داد:  همیشه گفته‌ام که سربازان چون مظلوم و در کف سازمان‌ها هستند، کمتر دیده می‌شوند، اما باید گفت که از همه گروه‌ها در صحنه بیشتر حضور دارند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: این طبیعی است که اگر سربازان ما آموزش‌های امداد و نجات را دیده بودند، راحت‌تر می‌توانستند به مردم کمک کنند و بهره دهی بیشتری داشتند و خودشان هم به خطر نمی‌افتادند.

بیشتر بخوانید: مهارت آموزی سربازان موضوع مهمی برای کارآفرینی است

وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه طرح مهارت آموزی سربازان تا چه حد مورد استقبال قرار گرفته است؟ گفت: استقبال خوب است، اما به شرطی که فقط بحث شعار و آموزش نباشد تا بتوانیم آن‌ها را پیگیری و در جامعه رصد کنیم.

این مقام ارشد نظامی افزود: طراحی سامانه سرباز ماهر برای همین است و مقرر شده تا جوانان از ۱۵ سالگی به آن ورود کنند و اطلاعاتشان ثبت شود و در حین خدمت سربازی به ۱۸ سالگی که می‌رسند، این اطلاعات تکمیل شود.

سردار کمالی ادامه داد: باید بعد از پایان خدمت این‌ها را دنبال و رصد کنیم و اشتغال‌شان را با همکاری بانک‌ها و سازمان‌هایی مانند وزارت کار پیگیری کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام وظیفه سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش نشانی هم سرباز می گیرد

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

به گزارش فارس؛ مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ضمن اعلام خبر  فوق اظهار کرد: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیروهای مسلح، صادر شده که بر اساس آن، به مدت 2 سال استفاده از تعداد محدودی نیروهای وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

 وی خاطرنشان کرد: تا کنون تعداد 938 پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استانداردهای لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

 وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیازاست که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه  می‌تواند در رفع این مشکل، موثر واقع شود.

 کریمی همچنین در خصوص اثربخشی موضوع نیز اظهار نمود: در سال های 1400 و 1401 بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیروهای مسلح بالغ بر 350 نیروی امریه در پایگاه های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آن‌هاشد.

وی در ادامه افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیروهای امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستاها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

 مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی در پایان یادآورشد: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستادکل نیروهای مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی اافزود: در این جلسه در خصوص چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکارهای رفع آنها بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: علل فرار از خدمت سربازی بررسی می شود 10 نكته مهم در ارتباط با خدمت سربازي

دیگر خبرها

  • سربازان از این طریق امریه بگیرند
  • یمن عملیات اخیر خود علیه ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی را تشریح کرد
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • خبر خوش برای سربازان
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • آتش نشانی هم سرباز می گیرد
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • زلنسکی: برای جنگ مدرن، به سربازان جوان تازه‌نفس نیاز داریم