Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ در تحلیلی روز سه‌شنبه نوشته راهبرد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران تفاوتی با سلف او، «باراک اوباما» ندارد. آفتاب‌‌نیوز : این رسانه آمریکایی در این تحلیل ادعا کرده دونالد ترامپ، بر خلاف آنچه مخالفانش می‌گویند به دنبال تغییر نظام ایران نیست و سیاست مداخله نظامی دراین کشور را هم دنبال نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بلومبرگ می‌نویسد: «راهبرد ترامپ در قبال ایران، با راهبرد سلفش، دست‌کم قبل از آغاز علنی مذاکرات هسته‌ای در سال 2013 یکسان است. باراک اوباما هم همانند ترامپ  علیه صادرات نفت ایران تحریم ثانویه اعمال کرد و با این کار علاوه بر کشورهایی که اقدام به خریداری نفت ایران می‌کنند، شرکت‌های بیمه‌کننده یا کشتی‌های حامل آن را هم تحریم کرد.»
 در این تحلیل آمده است: «همانند دونالد ترامپ، باراک اوباما هم برای برداشتن آن تحریم‌ها و ورود به مذاکرات شرایطی تعیین کرد.»
تحلیلگر رسانه آمریکایی نوشته، با این حال آنچه رویکرد اوباما و ترامپ را از هم متمایز می‌کند مطالبات خاصی است که هر کدام از آنها از ایران مطرح کرده‌اند. او نوشته اوباما خواستار برچیدن برنامه هسته‌ای ایران شد، اما در جریان مذاکرات آن را به وضع محدودیت‌های موقت بر غنی‌سازی سوخت هسته‌ای توسط ایران و شفافیت بیشتر بر روی این برنامه تقلیل داد. دولت ترامپ اکنون مطالبات بیشتری از ایران دارد. 
«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا بعد از خروج کشورش از توافق هسته‌ای برجام در یک سخنرانی اردیبهشت‌ماه سال گذشته، راهبرد جدید دولت ترامپ در قبال ایران را مشخص کرد. او 12 مطالبه برای توافق جدید با ایران مطرح کرد که با واکنش منفی کشورهای مختلف و تحلیلگران در آمریکا رو به رو شد. 

فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بلومبرگ اوباما ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند

به گزارش قدس آنلاین، پس از آنکه مجلس نمایندگان آمریکا موافقت کرد تا کمک‌های این کشور به اوکراین تصویب شود، بیشتر مسئله به این بستگی خواهد داشت که تجهیزات نظامی جدید تا چه اندازه سریع می‌تواند به خط مقدم اوکراین برسد.

شبکه خبری بلومبرگ به نقل از «میکولا بیلیسکوف» پژوهشگر موسسه ملی مطالعات استراتژیک در کی‌یف گزارش داد: «این کمک‌ها به ارتش اوکراین مهلتی می‌دهد اما کمک‌های بیشتری در این مسیر نیاز است؛ چشم‌اندازی که به دلیل مقاومت سرسختانه جمهوری‌خواهان آمریکا دشوار به نظر می‌رسد. سوال این است هم‌زمان با اینکه استراتژی پوتین صبر کردن است، آیا کمک‌های دیگری در سال ۲۰۲۵ و بعد آن هم وجود خواهد داشت و اگر باشد، در چه میزان خواهد بود.»

«مارک وارنر» رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا در برنامه «فیس دِ نیشن» از تلویزیون «سی‌بی‌اس» گفت: «برخی از تجهیزات، که احتمالا شامل سامانه‌های موشکی تاکتیکی یا ATACMS می‌شوند، ممکن است تا چند روز دیگر در راه باشند.»

علاوه بر این، طبق آنچه افراد آگاه گفته‌اند، آلمان این هفته متحدان اروپایی از جمله فرانسه و ایتالیا را تحت فشار خواهد گذاشت تا سیستم‌های دفاع هوایی و قطعاتی به اوکراین ارسال کنند.

به گفته تحلیلگران موسسه مطالعات جنگ مستقر در ایالات متحده، حتی اگر تجهیزات آمریکا با سرعت حرکت کنند و به دست اوکراین برسند، احتمالا این کمک‌ها برای چندین هفته بر وضعیت خط مقدم تاثیر نخواهد گذاشت.

این تحلیلگران می‌گویند: «اگر نیروهای روسی شدت حملات خود را افزایش دهند، در این صورت وضعیت خط مقدم اوکراین وخیم‌تر خواهد شد.»

«فیلیپس اوبراین» استاد مطالعات استراتژیک در دانشگاه سنت اندروز در اسکاتلند گفت: «اوکراینی‌ها آسیب جدی دیده‌اند و نیروهای مسلح آنها ضعیف‌تر شده‌اند. با این حال، آنها اکنون دست‌کم با کمک‌های ایالات متحده، باید بتوانند وضعیت خط مقدم را به ثبات برسانند.»

شبکه خبری بلومبرگ در پایان می‌گوید: «کمبود تسلیحات و نیرو به همراه نیاز مبرم به سامانه‌های دفاع هوایی، نیروهای اوکراین را به نقطه شکست می‌رساند و احتمال پیروزی روسیه را افزایش می‌دهد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • نخستین شاهد پرونده ترامپ کیست؟
  • بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند