Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@14:19:51 GMT

ابراز رضایت رئیس‌جمهور از لایروبی رودخانه‌ها در گیلان

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۴۷۲۰

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری استاندار گیلان با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری دیدار و ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پیشبرد برنامه‌ها، راهبردها و پروژه های کلان، درباره موضوعات مهم استان گفت‌وگو کرد.

 تشریح طرح نظارت مردم بر دولت از طریق سمن ها و اصناف با استفاده از فضای مجازی، درخواست اصلاح مصوبه سال ۱۳۹۱ هیات دولت در خصوص عدم ثبت قایق های صیادی و تفریحی با موتور دوزمانه، طرح احداث گیل‌پارک ها به عنوان مراکز کوچک خدمات بین راهی در سراسر استان، از جمله دیگر موارد مطرح شده در این دیدار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رسیدگی به وضعیت و مشکلات چایکاران و اهتمام دولت به حمایت از صنعت چای نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به تحقق یکی از مطالبات مکرر استان در این خصوص، این توافق در اولین نشست کمیته چای تشریح خواهد شد.

  لزوم ممنوعیت واردات و کنترل قیمت برنج بویژه در فصل برداشت این محصول راهبردی در راستای حمایت از محصول تولید داخل و توسعه و تقویت اشتغال و معیشت کشاورزان برنج‌کار استان گیلان از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

 استاندار گیلان همچنین به تشریح اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته توسط استان گیلان در کمک رسانی به استان‌های سیل زده همسایه و مجموع‌ عملیات صورت گرفته در لرستان به عنوان استان معین پرداخت‌.

در این نشست همچنین شیوه نامه ساماندهی رودخانه ها و آب بندان ها که اوایل زمستان سال گذشته از سوی مصطفی سالاری استاندار گیلان به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ و در شهرستانها اجرایی شد، مورد تقدیر معاون اول رئیس جمهوری قرار گرفت.

جهانگیری ضمن ارزشمند و به موقع اعلم نمودن تدوین و تنظیم این شیوه نامه ها که برای اولین بار در کشور صورت گرفته است، طرح لایروبی گسترده انهار، لایروبی تالاب‌ها و اب‌بندان‌های استان بویژه پیش از وقوع بارش‌های شدید نوروز۹۸ ، اظهار داشت که حجت الاسلام دکتر روحانی رئیس جمهوری نیز پس از وصول گزارشات مرتبط با اقدامات انجام شده در گیلان که سومین استان پربارش کشور در نوروز امسال بود ولی متحمل بحران جدی نگردید، در جلسه دولت از مجموع اقدامات صورت گرفته در ساماندهی و لایروبی رودخانه های استان گیلان  که قبل از بارش‌های شدید اخیر انجام و مانع بروز خسارت های ناشی از سیلاب در گیلان شد، ابراز رضایت کرده است.

 معاون اول رئیس جمهور، تصمیم گرفتند این دو طرح و شیوه نامه را جهت بهره برداری و استفاده در موارد مشابه و جهت اجرا در سطح کشور به وزارتخانه ها و استانها ابلاغ نمایند.

آذرماه سال گذشته با تأکید مصطفی سالاری و پس از برگزاری 11جلسه کارشناسی و تصمیم گیری، با مشارکت و حضور 12 دستگاه اجرایی و نهادهای نظارتی ، دستورالعمل طرح ساماندهی آب بندان ها و تالاب ها و نیز شیوه نامه ساماندهی و لایروبی رودخانه های استان گیلان نهایی و ابلاغ شد و انتشار یافت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رئیس جمهور رییس جمهور سیل معاون اول معاون اول رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۴۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: سال گذشته ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نهر‌های استان لایروبی شد.


حیدر داودیان از رشد چهار برابری لایروبی رودخانه‌ها و نهر‌های استان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: پارسال با برنامه‌ریزی مناسب برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های اعتباری، تجهیزاتی و قانونی نزدیک به ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نهر‌های مهم استان لایروبی شد که نقش زیادی در کاهش خسارات ناشی از طغیان رودخانه‌ها داشت.

داوودیان تصریح کرد: مجموع لایروبی انجام شده رودخانه‌های مازندران در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۴ کیلومتر بود که این رقم در سال گذشته با رشد نزدیک به چهار برابری به ۱۶۰ کیلومتر رسید. 


وی افزود: لایروبی نهر‌ها و رودخانه‌های سردآبرود در شهرستان چالوس، نیرنگ، خیره‌سر و کورکورسر نوشهر، کاری‌رود، خان‌رود، کریم‌رود، بولک‌رود، بابلرود، خوشرود و محدوده روستا‌های درویش‌خاک، آکتیچ، شهیدآباد و علمدار بابل، روستا‌های پیل، نسن و بخش بلده شهرستان نور، کیکاووس‌رود، جوله‌رود، کلاک‌رود و سید رود فریدونکنار، محدوده زیروان، زردوال، پاسند و زردوال بهشهر، محدوده لمراسک و تیرتاش گلوگاه، کچپ‌رود، گرمرود، جمشیدرود و کاری‌رود آمل در سال گذشته انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح‌های لایروبی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی از محل اعتبارات عمومی، تهاتر مصالح رودخانه‌ای و همچنین منابع داخلی شرکت، بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.

داوودیان گفت: لایروبی رودخانه‌ها به عنوان یکی از اقدامات اولویت‌دار شرکت آب منطقه‌ای در سال جاری نیز با در نظر گرفتن اولویت نقاط حادثه‌خیز ادامه دارد و تلاش می‌شود که سرعت و روند اجرای این نقاط افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • اشتیاق برای دیدن رئیس‌جمهور و ابراز احساسات شدید به رهبری در سفر خارجی رئیسی
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است
  • افزایش ۴ برابر لایروبی رودخانه‌های مازندران
  • ابراز اطمینان مکرون از پاک‌سازی رود سِن تا المپیک
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر رودخانه‌های استان قزوین برای پیشگیری از سیل
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد
  • لایروبی بیش از نیمی از انهار کشاورزی شهرستان رشت