Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@09:43:58 GMT

زمان خروج ایران از برجام به روایت حدادعادل

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۴۸۲۳

زمان خروج ایران از برجام به روایت حدادعادل

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر روزی از حضور در برجام ضرر کنیم، از آن خارج خواهیم شد، گفت: افزایش قدرت چین، جهان را از خطر تک قطبی شدن می‌رهاند.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی مجمع، حداد عادل در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری «شین هوا» درباره انتظار ایران از دومین اجلاس جهانی طرح «یک کمربند، یک جاده» گفت: «امیدواریم این طرح به خوبی به کشورهای جهان معرفی شود و چین از طریق آن، الگویی متفاوت از رفتار آمریکا با ملت‌ها را به نمایش بگذارد تا ملت‌ها ببینند قدرتی بزرگ همچون چین چگونه مناسبات خود را بر پایه صلح، دوستی، تفاهم و در جهت رفاه و امنیت آنان سامان می‌دهد و بر خلاف آمریکا در فکر جنگ افروزی و بهره کشی از آنها نیست».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

بلومبرگ: راهبرد ترامپ در قبال ایران تفاوتی با اوباما ندارد همراهی شرکای برجامی با تحریم جدید آمریکا علیه ایران FATF تأمین‌کننده منافع آمریکا و انگلیس است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ سوال خبرنگار روزنامه «مردم» چین مبنی بر زمینه‌های همکاری دو کشور توضیح داد: «ایران، موقعیت جغرافیایی ویژه ای دارد؛ چرا که دروازه آسیا به اروپا بوده و با ١۵ کشور بزرگ و کوچک منطقه همسایه است. چنین کشوری، می‌تواند نقشی بسیار مؤثر در طرح چین با عنوان «یک کمربند، یک جاده» که به منزله احیای جاده ابریشم است، داشته باشد».

مشاور عالی مقام معظم رهبری افزود: «چین می‌تواند با سرمایه گذاری در زیرساخت‌های ارتباطی ایران اعم از زمینی، هوایی و دریایی به توسعه راه ابریشم کمک کند و ایران نیز قادر است در تأمین مقصود چین از طرح «یک کمربند، یک جاده» نقشی مثبت و مؤثر ایفا کند».

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی همچنین با اشاره به ضرورت گسترش روابط فرهنگی دو کشور ایران و چین گفت: «از اینکه در دانشگاه مطالعات بین المللی پکن، دانشجویانی را می بینم که با اشتیاق، زبان فارسی می‌آموزند، خوشحالم. در ایران نیز دانشجویان در چندین دانشگاه زبان فارسی می‌آموزند و تا کنون بیش از ٨٢٠ عنوان کتاب در حوزه مطالعات چین شناسی در ایران و به زبان فارسی تألیف شده است».

حداد عادل، در پاسخ به پرسشی دیگر که توسط خبرنگار شبکه تلویزیونی چین در خصوص مواضع ایران پس از خروج آمریکا از برجام مطرح شد، گفت: «امیدواریم سایر کشورها به تعهدات خود عمل کنند و مادام که برجام به نفع ایران باشد، ایران در برجام خواهد ماند؛ اما اگر روزی احساس کنیم که ادامه حضور و تعهد ما در برجام به ضرر ماست، دلیلی بر ادامه حضور نخواهیم داشت».

رئیس هیأت عالی رتبه مجمع تشخیص مصلحت نظام که در پکن به سر می‌برد، در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری گلوبال تایمز درباره دلایل ناآرامی و بی ثباتی خاورمیانه گفت: منطقه جنوب غربی آسیا، خزانه نفت جهان است و قدرت‌های بزرگ می‌خواهند نفوذ و تسلط خود را بر این منطقه حفظ کنند تا آسان و ارزان به نفت دسترسی داشته باشند. راه رهایی از شرایط کنونی منطقه جنوب غرب آسیا، بیداری و آگاهی ملت هاست و چین می‌تواند الگویی شایسته از رفتار یک قدرت بزرگ جهانی را در برابر رفتار غلط آمریکا به دنیا ارائه کند».

وی درباره سؤالی دیگر از یکی از خبرنگاران درباره جهان تک قطبی و راهکار خروج از یک جانبه گرایی، جهان تک قطبی را به ویژه در جایی که آمریکا تصمیم گیرنده آن باشد، خطرناک توصیف و تصریح کرد: «جمهوری اسلامی، قدرت گرفتن چین در صحنه بین المللی را به نفع جهان می‌داند؛ زیرا جهان را از حالت تک قطبی و یکجانبه گرایی خارج می‌کند؛ به خصوص که چین با مواضعی که در شورای امنیت گرفته، نشان داده کشوری مستقل است و می‌تواند دنیا را از حالت تک قطبی بیرون بیاورد».

خبرنگاری دیگر از حداد عادل درباره تأثیر یک جانبه گرایی و فشارهای آمریکا بر ایفای نقش اقتصادی ایران در اجرای طرح «یک کمربند، یک جاده» (احیای جاده ابریشم) پرسید که وی پاسخ داد: «ما امیدواریم چین با توسعه روابط و سرمایه گذاری، ملت ایران را پشتیبانی کند تا ایران بتواند راه استقلال خود را بهتر ادامه دهد».

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید گام دوم انقلاب وعده های روحانی اخبار سیل آمریکا برجام تحریم ایران تحریم نفتی حداد عادل خروج آمریکا از برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۴۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و بررسی پروژه‌ های بزرگ حمل و نقل جاده‌ ای در حال اجرا در ایران

تین نیوز

در ایران، تعداد زیادی پروژه بزرگ حمل و نقل جاده ای در حال اجرا و یا در دستور کار قرار دارند که بهبود ایمنی، کیفیت و کارایی جاده ها را هدف قرار داده اند. برخی از این پروژه ها عبارتند از:

1. پروژه توسعه و بهبود جاده های بین شهری: این پروژه شامل توسعه و بهبود بزرگراه ها و جاده های اصلی بین شهری است که به منظور افزایش ظرفیت، کاهش ترافیک و افزایش ایمنی جاده ها انجام می شود.

2. پروژه ساخت و توسعه تونل ها: احداث تونل های جاده ای برای عبور از کوهستان ها و کاهش مسافت و زمان سفر از دیگر پروژه های مورد توجه است.

3. پروژه ساخت پل ها و تقاطع های بزرگ: ساخت پل ها و تقاطع های بزرگ برای تسهیل تردد و کاهش ترافیک در نقاط حساس شهری و بین شهری انجام می شود.

4. پروژه بهبود نظام راهنمایی و رانندگی: این پروژه شامل نصب علائم راهنمایی، نظارت ترافیکی و بهبود ساماندهی ترافیک جاده ای است.

5. پروژه بهبود امکانات خدماتی: ساخت پارکینگ ها، ایستگاه های سوخت، استراحتگاه ها و خدمات رفاهی در جاده های بین شهری جزء پروژه های حمل و نقل جاده ای در حال اجرا است.

این پروژه ها با هدف بهبود ایمنی، رفاه رانندگان و کاهش زمان سفر در حال اجرا هستند و ممکن است در آینده بهبود قابل ملاحظه ای در حمل و نقل جاده ای در ایران ایجاد کنند.

تونل های در حال احداث ایران

در حال حاضر در ایران، تعدادی از تونل های بزرگ و مهم در حال احداث و یا در دستور کار قرار دارند. برخی از این تونل ها عبارتند از:

1. تونل تهران-کرج: این تونل که بعد از پایان ساخت به عنوان تونل لاهیجان شناخته می شود، به منظور کاهش ترافیک و زمان سفر بین شهری تهران و کرج ساخته شده است.

2. تونل شمس آباد: این تونل در استان همدان واقع شده و به منظور افزایش ایمنی و کاهش زمان سفر در جاده های بین شهری ساخته می شود.

3. تونل زیر دریایی قشم: این تونل که در جزیره قشم واقع شده، به منظور اتصال جزیره به میناب و کاهش وابستگی به حمل و نقل دریایی ساخته می شود.

4. تونل برجام: این تونل در استان البرز قرار دارد و به منظور افزایش ایمنی و کاهش زمان سفر بین شهری ساخته می شود.

5. تونل رفسنجان-کرمان: این تونل در استان کرمان در حال احداث است و به منظور کاهش زمان سفر و افزایش رفاه رانندگان بین شهری ساخته می شود.

این تونل ها با هدف بهبود حمل و نقل و کاهش زمان سفر در حال ساخت و احداث هستند و پس از پایان کار، منجر به بهبود امکانات حمل و نقل جاده ای در ایران خواهند شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • معرفی و بررسی پروژه‌ های بزرگ حمل و نقل جاده‌ ای در حال اجرا در ایران
  • کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج ترامپ از برجام است
  • آمریکا : شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج دولت ترامپ از برجام است
  • کاخ سفید: شرایط فعلی منطقه، نتیجه عملکرد ترامپ با برجام است
  • کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج دولت ترامپ از برجام است
  • تحلیل متفاوت اولیانوف از پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل
  • اولیانوف: رویدادهای خاورمیانه یکی از نتایج امتناع غرب از احیای برجام است
  • اولیانوف: رویدادهای خاورمیانه از نتایج امتناع غرب برای جلوگیری از احیای برجام است
  • اولیانوف: رویدادهای خاورمیانه از نتایج تصمیم آمریکا و اروپا برای جلوگیری از احیای برجام است
  • مذاکرات هسته‌ای باید دقیق روایت شود