Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده‌اند در آزمایشی که بر روی کپسول فضایی کرو دراگون در روز شنبه هفته جاری انجام داده ‌ند بخش‌هایی از موتور کپسول آسیب دیده است.   کپسول کرو دراگون در اولین ماموریت خود با نام Crew Dragom Demo-۱ درماه مارس سال جاری میلادی موفق به اتصال به ایستگاه فضایی بین المللی و انتقال تجهیزات به آن و بازگشت به زمین شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
مقام‌های اسپیس ایکس و ناسا در یک همکاری مشترک امیدوار هستند کپسول فضایی کرو دراگون را جانشین استفاده از کپسول سایوز روسی برای ارسال فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی کنند. اما بروز نقص فنی در کپسول کرو دراگون سبب ایجاد شک و تردید در ارسال فضانورد انسانی به فضا شده است.   مقام‌های شرکت اسپیس ایکس اکنون به بررسی میزان خسارت و آسیب‌های وارده به کپسول در اثر انفجار موتور آن پرداخته و اعلام کرده‌اند امکان دارد آسیب وارده جدی و کپسول فضایی غیرقابل استفاده برای ماموریت‌های آتی باشد.  
یکی از هدف‌های شرکت اسپیس ایکس تولید سفینه و موشک‌های فضایی با قابلیت استفاده دوباره است تا هزینه‌های تولید کاهش یابد.   پس از فرود موفقیت آمیز کپسول فضایی کرو دراگون در اقیانوس اطلس درماه مارس پس از پایان ماموریت خود، کارشناسان به تعمیر و تعویض قطعه‌های آن پرداختند، اما جدیدترین آزمایش و انفجار موتور کپسول فضایی این احتمال را به وجود آورده است که کپسول دیگر قابل استفاده نباشد و اسپیس ایکس مجبور به ساخت کپسول فضایی جدید باشد.   انفجار موتور کپسول فضایی کرو دراگون درتاریخ ۲۰ آپریل اتفاق افتاد و کارشناسان اعلام کرده اند ماموریت Demo-۲ این کپسول حاوی اولین گروه از فضانوردان به تعویق خواهد افتاد.   از زمانی که سفینه فضایی شاتل درسال ۲۰۱۱ بازنشسته شده است ناسا برای ارسال فضانوردان و محموله‌های باری خود به ایستگاه فضایی بین المللی از کپسول فضایی سایوز روسی استفاده می‌کند که به دلیل هزینه‌های بسیار بالا با شرکت‌های بوئینگ و اسپیس ایکس قرارداد‌هایی برای ساخت نسل جدید کپسول‌های فضایی جانشین شاتل بست.   کپسول فضایی اسپیس ایکس برای ماموریت به ایستگاه فضایی بین المللی کرو دراگون و کپسول فضایی شرکت بوئینگ CST-۱۰۰ Starliner است. شرکت اسپیس ایکس اولین بار موفق به ساخت و تکمیل کپسول فضایی شد و راه اندازی کپسول فضایی بوئینگ تاکنون چندین باربه تعویق افتاده است، زیرا ناسا از ایمنی کپسول ساخت بوئینگ پس از چندین فقره سقوط هواپیما‌های ساخت این شرکت نامطمئن است.  
کارشناسان اعلام کرده اند پس از گرفتن کپسول فضایی کرو دراگون از اقیانوس اطلس در آخرین ماموریت خود، کپسول فضایی به شدت آسیب دیده است که کارشناسان سعی در تعمیر آن داشتند که در آخرین آزمایش موتور آن آتش گرفت.
منبع:Space
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • (تصاویر) ماشین‌های گران‌قیمت غرق در گل‌ولای سیل دبی!
  • شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین
  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • تولید زباله فضایی هند صفر می‌شود
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام
  • نخستین پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار «استارلاینر» انجام می‌شود
  • ساخت دستگاه ابزار آزمون تصویر دستگاه پرتو ایکس کانتینری در قم