Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی آخرین وضعیت سوخت‌رسانی به هواپیماهای ایرانی را تشریح و اعلام کرد که شرکت‌های سوخت‌رسان هواپیما در اکثر کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس به هواپیماهای ایرانی سوخت‌رسانی نمی‌کنند.

مقصود اسعدی سامانی ضمن تشریح آخرین وضعیت سوخت رسانی به شرکت‌های هواپیمایی ایران در دنیا، اظهار کرد: متأسفانه بعد از خروج آمریکا از برجام با توجه به اینکه بسیاری از شرکت‌های سوخت‌رسان هواپیما چند ملیتی هستند و سهام‌دار آنها آمریکایی است و یا با آمریکایی‌ها مراوده دارند، اعلام کردند که به شرکت‌های هواپیمایی ایرانی سوخت رسانی نخواهند کرد، هرچند که علی رغم این مسئله تاکنون هیچیک از پروازهای هواپیماهای ایرانی به دلیل عدم تأمین سوخت لغو نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسئله‌ای که در حال حاضر برای برخی هواپیماهای ایرانی پیش می‌آید این است که باید یک نشست و برخاست اضافه داشته باشند تا بتوانند در فرودگاه‌های کشورهای دیگر سوخت خود را تأمین کنند؛ به طور مثال اگر قرار باشد پروازی از ایران به فرانکفورت برود در مسیر بازگشت از آلمان و پس از سوار کردن مسافران به یکی از فرودگاه‌های یک کشور دیگر برود و پس از سوخت‌گیری به ایران بازگردد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه نگرانی شرکت‌های سوخت‌رسان هواپیما نسبت به فشارهای آمریکا موجب شده تا از همکاری با هواپیماهای ایرانی پرهیز کنند، گفت: اگر کانال ارتباطی ایران و اروپا تحت عنوان اینستکس راه‌اندازی شود، شرکت‌های کوچک اروپایی می‌توانند به هواپیماهای ایرانی سوخت‌رسانی کنند.

سامانی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی نظیر آلمان، فرانسه، انگلیس، ترکیه و… امکان سوخت رسانی به هواپیماهای ایرانی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر این، در کشورهایی نظیر لبنان، کویت و امارات و برخی دیگر از کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز به هواپیماهای ایرانی سوخت رسانی نمی‌شود.

با تشدید تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا همانطور که شرکت‌های هواپیمایی مختلف از فروش هواپیما به ایران خودداری می‌کنند، بسیاری از شرکت‌های سوخت‌رسان هواپیما نیز از تأمین سوخت هواپیماهای ایرانی سرباز می‌زنند و در این رابطه مشکلاتی برای شرکت‌های هواپیمایی ایران به وجود آمده و هرچند هیچ پروازی تا کنون به دلیل عدم تأمین سوخت لغو نشده است اما برخی شرکت‌های هواپیمایی مجبور هستند نشست و برخاست اضافه‌ای را انجام دهند تا بتوانند سوخت خود را جهت بازگشت به کشور تأمین کنند.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000DXZ برچسب ها: کشور های اروپایی ، هواپیما ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کشور های اروپایی هواپیما بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف واسطه‌های فروش بلیت هواپیما؟

حسام قربانعلی اظهار داشت: ۳۵ درصد از اختصاص پرواز‌های هواپیمایی برای نقاط دورافتاده اختصاص یافته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی با بیان اینکه در سفر‌های نورزی امسال ما شاهد جا به جایی ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر بوده ایم که این خود یک دستاورد برای صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود گفت: این میزان جابه جایی‌ها یک دستاورد برای صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود چراکه این عدد دو برابر میزان سفر‌های ریلی در کشور است.

وی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته با توجه به مطلوب و کم بودن تایم سفر میزان استفاده اقشار متوسط و ضعیف جامعه از بخش هوایی افزایش یافته است.

او اظهار کرد: بخشی از کمبود بلیت هواپیما به دلیل افزایش تقاضا است و با توجه به شرایط مطلوبی که در این زمینه وجود دارد و به طور معمول گزینه متعالی برای سفر مردم محسوب شده است.

او بیان کرد: هیچ گونه فروش واسطه‌ای برای فروش بلیت پرواز‌ها نداریم و فروش بلیت تنها از طریق وب سایت و سایر آژانس‌های مسافرتی تحت پوشش شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود.

قربانعلی بیان کرد: در بازه زمانی یک ماه گذشته هزار و ۱۰۱ پرواز انجام شده و ۱۵۰ پرواز فوق العاده در این بخش صورت گرفته است.

او بیان کرد: هیچ فروش چارتری انجام نمی‌شود چراکه فروش چارتری به مردم آسیب وارد می‌کند و در حال حاضر ۳۵ درصد از پرواز‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به نقاط دور افتاده از جمله سقز، پارس آباد و مغان انجام شده است.

وی همچنین به عملیات اعزام زائران حج عمره اشاره کرد و گفت: این عملیات حج پس از ۹ سال انتظار، با انجام پرواز شماره ۱۵۰۸ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در ساعت ۷ بامداد سوم اردیبهشت از فرودگاه حضرت امام (ره) رسما آغاز شد.

قربانعلی افزود: در عملیات اعزام عمره گزاران استان تهران، با توجه به تعداد زائران این استان روزانه تعداد ۲۵۵ زائر (۳ کاروان) در قالب یک پرواز "هما" رهسپار فرودگاه مدینه منوره می‌شوند.

وی با بیان اینکه برای اعزام عمره گزاران روزانه ۲ پرواز برنامه ریزی شده است که امروز علاوه بر تهران از فرودگاه مشهد مقدس نیز زائران به مدینه اعزام خواهند شد گفت: پرواز‌های حج عمره استان تهران به مدت ۱۱ روز ادامه دارد و از سایر ایستگاه‌های پروازی در این عملیات صرفا یک پرواز برای انتقال زائران حج عمره انجام می‌شود.

او اظهار کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این عملیات ۴۴ پرواز رفت و برگشت در مدت ۲۱ روز انجام خواهد داد و در مجموع عمره گزاران با ۶۶ کاروان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟
  • حذف واسطه‌های فروش بلیت هواپیما؟
  • واسطه‌های فروش بلیت هواپیما در شرکت هواپیمایی ایران حذف شده‌اند
  • مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است؟
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است ؟
  • عکس| استوری معنادار هلدینگ خلیج فارس درباره مالکیت استقلال