Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@04:06:07 GMT

تأخیر یک هفته ای در زمان برداشت برگ سبز چای از باغات شمال

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۶۶۳۹

تأخیر یک هفته ای در زمان برداشت برگ سبز چای از باغات شمال

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب جهانساز در این رابطه اظهار کرد: برداشت برگ سبز چای از باغ‌های شمال کشور هر سال از اول اردیبهشت آغاز می‌شود که امسال به علت بارش شدید باران و سرمای هوا یک هفته به تأخیر افتاد.

جهانساز افزود: در صورت مناسب بودن شرایط جوی برداشت برگ سبز چای از باغ‌های چای گیلان و مازندران از هشتم اردیبهشت آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چایکاران امسال از ۲۵ هزار هکتار باغ چای بیش از ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت کنند.

رئیس سازمان چای گفت: چایکاران شمال پارسال ۱۱۲ هزار و ۶۰۰ تن برگ سبز به ارزش ۲۲۰ میلیارد تومان برداشت کردند که از این میزان ۲۵ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک تولید شد.

گفتنی است برگ سبز چای در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می‌شود.

کد خبر 4598694

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان چای کشور برگ سبز چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل تأخیر ارسال مرسولات پستی در ایام عید چه بود؟

محمد احمدی معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست درباره دلیل تأخیر ارسال مرسوله‌های پستی در ایام نوروز اظهار کرد: «ما در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۱۲ درصد رشد ترافیک نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم، اما در شاخص‌های دیگر مانند افزایش بسته‌های پستی نسبت به پاکت‌ها رشد بیش از ۲۵ درصد بوده است.»

وی افزود: «در حوزه تناژ محصولات حدود ۱۸ درصد ما افزایش داشتیم؛ همچنین در حجم محصولات هم اگرچه شاخص خیلی قابل کنترلی به دلیل رفتار مردم در فرستادن ابعاد محصولات خارج از استاندارد، نیست، اما در این زمینه حدود ۲۵ درصد حجم محصولات را داشتیم که این به معنا بود ما مجبور بودیم برای حجم مشابه، کار بزرگ‌تر و بیشتری انجام دهیم.»

احمدی در ادامه تشریح کرد: «در ایام پایانی سال که از دهم اسفند شروع می‌شود، هرسال ما با این موضوع مواجه می‌شویم و این رشد در نقاط اصلی تا حدود ۴۰ درصد و بیشتر هم افزایش پیدا کرد که دلایل متعددی دارد. یکی از دلایل به رفتار مردم، نیاز‌های آنها و ارسال مرسولاتشان توسط پست باز می‌گردد که الزاما متناسب با رویه مرسوم نیست. دلیل دیگر هم این است که اپراتور‌های بخش خصوصی و فعالانی که در این حوزه کار می‌کنند معمولا از یک هفته قبل از عید دیگر کار‌های خود را خلوت می‌کنند و در تعطیلات هم حضور ندارند و به خاطر تعهدی که داریم بار ترافیک سایر مجموعه‌ها به این شرکت سرریز می‌شود.»

وی همچنین تصریح کرد: «همچنین ناوگان حمل‌ونقل بخش خصوصی که ما از آن در شرایطی که ظرفیت شبکه پر می‌شود، استفاده می‌کنیم؛ اینها هم به دلیل مشغله‌های عمومی که در شب عید اتفاق می‌افتد، کمتر در دسترس هستند و به راحتی اتفاق نمی‌افتد. علاوه بر موارد گفته شده عوامل دیگری مانند خراب شدن برخی ماشین‌ها و حوزه تغییرات هم دست به دست هم داد تا چنین شرایطی پیش بیاید.»

احمدی در ادامه توضیح داد: «به صورت عملیاتی محصول نامنطبق و آنچه که فاصله و گپ بیشتری دارد، درصد بالایی نیست و عدد آن شاید زیر یک درصد باشد و دلایل متعددی هم دارد. به صورت کلی شاخص کیفی با آن معنای واقعی که فکر می‌شود خیلی افت چشم‌گیری نداشت، اما در مجموع آنچه که باید می‌شدیم، نبودیم که این موضوع دو دلیل دارد؛ نکته اول این است که در همه جای دنیا چه آنلاین‌شاپ‌ها و چه شبکه‌های حمل و نقل لجستیک پستی مرسوم است.»

وی ادامه داد: «به طور مثال در اروپا در روز موسوم به جمعه سیاه، ادارات پستی از شهروندان خود عذرخواهی می‌کنند که ممکن است مرسوله با تأخیر ارسال شود. ما هم به صورت سه شیفت درحال فعالیت بودیم و تلاش کردیم، اما علی‌رغم همه اقدامات انجام شده به دلیل حجم بالای مرسولات متأسفانه با چالش در حوزه توزیع در برخی نقاط مواجه شدیم که در روز دوم عید این موضوع باید تا حدی حل و فصل می‌شد.»

معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست درباره جبران این موضوع از سوی شرکت ملی پست گفت: «ما در این زمینه رویه مشخصی داریم و آن پرداخت غرامت است و برای تأخیر هم این امکان وجود دارد. سامانه پرداخت غرامت شرکت ملی پست هم مشخص است و کسانی که نسبت به این موضوع اعتراض دارند، برای جبران خسارت در خدمتشان هستیم و اقدامات لازم را انجام می‌دهیم.»

وی در پاسخ به این سوال که میزان ترافیک مرسولات در سال گذشته چگونه بود، اظهار کرد: «ما در مجموع کل ترافیک مرسولات پستی که سرویس‌های الکترونیکی هم در آن هستند بیش از ۲۷۰ میلیون است و مرسولات ثبتی در سال گذشته حدود ۱۷۵ میلیون مرسوله است، اما به صورت روتین ۲۵ درصد رشد داشت که در هفته آخر اسفند ماه به ۴۰ درصد هم رسید.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • برداشت بیش از ۲۵۲ هزار تن انواع محصولات گرمسیری ازباغات سیستان و بلوچستان
  • محدودیت پروازی به فرودگاه‌های دبی و شارجه
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال
  • دلیل تأخیر ارسال مرسولات پستی در ایام عید چه بود؟
  • بودجه مورد نیاز در سال 1403 برای بزرگراه تهران شمال 15000میلیاردتومان، بودجه تخصیصی 165میلیارد تومان
  • لزوم برداشت نارنج حاشیه باغات برای قطع پل ارتباطی میزبانی مگس میوه
  • آخرین جزئیات پیش بینی بارش‌ها و وضعیت دمای هوا در کشور / افزایش ۵ درجه‌ای دما در شمال غرب
  • آغاز زمان بلیت فروشی شهرآورد اصفهان
  • انواع باران در تولید گندم چه نقشی دارد؟
  • دو ماهواره سنجشی و مخابراتی با تاخیر پرتاب می شوند