Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-19@17:10:13 GMT

"بانک ها در راستای تقویت تولید ملی برنامه ریزی کنند"

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۷۵۳۱

'بانک ها در راستای تقویت تولید ملی برنامه ریزی کنند'

پول‌نیوز - رئیس اداره امور شعب بانک مهر اقتصاد استان گیلان به همراه روسای دوایر ستاد با آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان دیدار کردند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، آیت الله فلاحتی - نماینده ولی فقیه در استان - با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: بانک ها باید در سالی که از سوی مقام معظم رهبری سال "رونق تولید" نامگذاری شده به گونه ای برنامه ریزی کنند تا با حمایت از واحدهای صنعتی و بنگاه های تولیدی در راستای تقویت تولید ملی و افزایش رونق اقتصادی گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





آیت الله فلاحتی خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش گرایش مردم برای خرید کالای ایرانی، بانک ها می توانند با تسهیل فرآیند های اداری و تامین اعتبار تولید کنندگان با حمایت از طرح های اشتغال زا به ندای مقام معظم رهبری لبیک گویند.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان همدلی و همراهی مسئولین و مردم در عرصه های مختلف اقتصادی را از جمله راهکارهای مقابله با تحریم های ظالمانه و رفع مشکلات معیشتی مردم عنوان کرد. 

در ادامه، فریدون حاجی زاده – رئیس اداره امور شعب استان گیلان – گزارشی از اقدامات بانک مهر اقتصاد در زمینه پرداخت تسهیلات و حمایت از کالای ایرانی در سال 97 ارائه کرد و گفت: این بانک خود را ملزم و متعهد به اجرای فرامین مقام معظم رهبری می داند لذا تلاش دارد تا در سال "رونق تولید" با اعطای تسهیلات به بنگاه های تولیدی خرد و متوسط، گام های موثری در حمایت از تولید کنندگان داخلی بردارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مهراقتصاد تولید ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان ویژه گردهمایی مادران خانواده امروز در حالی در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد که همه چیز رنگ و بوی مشارکت مردمی داشت، انجمن تغذیه سالم استان کرمان با همکاری قرارگاه مردمی نان کامل یک جلسه تمام عیار را ترتیب داده بودند که در آن از ویژگی نان سالم که غذای اصلی ما ایرانی هاست بگویند و به تقویت بعد سلامتی خانواده کمک کنند.

مهمانان برنامه هم مادران، بانوان صاحب نظر و دغدغه مندان عرصه سلامت و بهداشت در استان کرمان بودند که در نشست  سه ساعته از ویژگی های یک نان سالم و تاثیر آن در زندگی افراد گفتند و شنیدند.

البته در این نشست متخصصان طب سنتی بزرگی چون حکیم حسین خیراندیش و علی اصغر زنده دل هم حضور داشتند و در مباحث مختلفی از اهمیت نان سالم در طب اسلامی گفتند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اولین کسی بود که از اینگونه نشست ها قدردانی کرد و در این همایش گفت: انسان ترکیبی از جسم و روح است، نسخه های غربی به دلیل توجه تنها به بعد جسمانی و نبود توجه به بعد روحی وجود آدمی رو به نابودی هستند.

مریم السادات طباطبایی بیان کرد: همانقدر که سلامت روح دارای اهمیت است سلامت جسم هم اهمیت دارد و صد البته سلامت روح در گرو سلامت جسم خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمان هم گفت: فرهنگ مصرف نان در کرمان نان تافتون است که سطح سبوس گیری خوبی دارد یعنی فقط۱۳.۵درصد سبوس گندم در این نان گرفته شده  و نان های سوپر مارکت ها بدون نظارت بهداشتی  است و پیشنهاد شده این نان ها با بسته بندی سیب سلامت تولید و در مغازه‌ها عرضه شود.

مسئول کارگروه رسانه ای همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان در کرمان نیز  افزود: تنها یک کارخانه تولید آرد کامل در استان کرمان داریم که آن هم در رفسنجان واقع شده است.

مرضیه حسینی راد ادامه داد: در کلانشهر کرمان تنها سه نانوایی پخت نان با آرد کامل فعالیت می کنند.

حکیم علی اصغر زنده دل متخصص طب سنتی نیز در این همایش افزود: نان غذایی استراتژیک در تمام جهان است و بیش از ۵۰۰ نوع نان محلی در کشور ایران وجود دارد و ایران کشوری با اقلیم های مختلف است که فرایند اختصاصی به خود در تولید نان دارد.

حکیم حسین خیراندیش پدر طب اسلامی ایران و رییس دانشگاه بین المللی طب سنتی اسلامی ایرانی نیز در این نشست به صورت پرسش و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان در مورد انواع بیماری ها و راه‌های درمان آنها پرداخت‌.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد انرژی و پروتئین از گندم تامین می‌شود
  • برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان
  • «کارآمدترین» و «ناکارآمدترین» عضو کابینه دولت رئیسی در راستای «حمایت از تولید»
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در لرستان
  • برنامه ریزی شركت نفت و گاز كارون برای تحقق شعار سال
  • برنامه‌ریزی نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود
  • صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل امری ضروری است
  • برنامه ریزی شرکت نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال
  • واگذاری پرسپولیس واستقلال به بانک ها،خلاف قانون ومنویات رهبری است