Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بلاسم‏، رئیس اداره قرآن‏، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان‏، اظهار کرد: هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان خوزستان، پنج‌شنبه 5 اردیبهشت‌ماه در اهواز برگزار می‌شود. مسابقات از ساعت 8 تا 11 در مدرسه شاهد عفاف برای آقایان و شاهد رضوان برای بانوان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات در دو مرحله غیرحضوری و حضوری تدوین شده است، گفت: شرکت‌کنندگان در پنج رشته قرائت تحقیق، حفظ 10 جزء، حفظ کل، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام نماز آثار خود را بر روی لوح فشرده به دبیرخانه مسابقات ارسال کردند و پس از داوری از بین 150نفر، 31 آقا و خانم به مرحله نهایی راه یافتند.

بلاسم با بیان اینکه حدنصاب نمرات در رشته‌های قرائت، حفظ، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام نماز متفاوت بوده است، افزود: با توجه به اینکه ما زمان مشخصی را برای ارسال آثار تعیین کرده بودیم و تعدادی از شرکت‌کنندگان آثارشان را بعد از آن تاریخ ارسال کردند، بنابراین به همین دلیل در بخش آقایان و در رشته‌های نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام نماز راه یافته به مرحله فینال نداشتیم.

رئیس اداره قرآن‏، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان افزود: در رشته قرائت و حفظ جاسم حسین‌زاده در بخش تجوید، حسین محمدی در بخش صوت، قاسم مقدمی در بخش لحن و فؤاد نعیماوی در بخش وقف و ابتدا و حسن حفظ به داوری می‌پردازند. همچنین در بخش بانوان سیده خلود موسوی در بخش تجوید، نادیا داودی در بخش صوت، منظر نویدی در بخش لحن، صدیمه لویمی‌اصل در بخش وقف و ابتدا و حسن حفظ داوری این مسابقات را بر عهده دارند. همچنین نصرت رحمتی، سهیلا شریفی هم داوران رشته‌های نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام نماز در بخش بانوان هستند.

وی بیان کرد: نفرات برگزیده این مرحله از مسابقات آثارشان را در همه رشته‌ها باید برای وزارت ارسال کنند و پس از بررسی مجدد برگزیدگان 10 تیرماه به مرحله کشوری مسابقات فرهنگیان به میزبانی مشهد راه خواهند یافت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی فرهنگیان مسابقات قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی گفت: با توجه به دهه حماسه که از ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا ۳ خردادماه ادامه پیدا می‌کند.

حسین عباس‌زاده افزود:تاکنون شاهد برگزاری ۳ دوره جایزه ملی داستان حماسی بوده‌ایم که به صورت ملی برگزار شده است و از سال گذشته چهارمین دوره داستان حماسی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و در خرداد ماه اختتامیه چهارمین دوره را برگزار می‌کنیم.

وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با محوریت داستان‌های حماسه تاریخی، حماسه بومی و حماسی دینی در دو قالب داستان کوتاه و رمان است که شرکت‌کنندگان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی افزود: پس از انتشار فراخوان چهارمین جایزه ملی داستان حماسی نشست‌هایی تخصصی در سراسر کشور و در استان‌های مختلف تحت عنوان معرفی کلی داستان حماسی، نحوه نگارش و آشنایی شرکت‌کنندگان با این نوع داستان برگزار شد که تقریبا در تمامی استان‌های کشور جلسات تخصصی توسط اساتید با سابقه برگزار شده است.

عباس‌زاده گفت: همچنین کارگاه‌هایی تخصصی در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی از جمله شهرستان‌های تربت‌جام، سبزوار، نیشابور، خواف، چناران، تایباد و... برگزار شده است.

وی افزود: در مجموع نزدیک به ۹۹۶ نفر از سراسر کشور و خراسان رضوی در کارگاه‌های آموزشی چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی شرکت کرده‌اند که در فراخوان اولیه آخرین مهلت ارسال آثار تا اواخر دی ماه سال ۱۴۰۲ اعلام شده بود، اما با توجه به درخواست شرکت‌کنندگان ارسال آثار تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خصوص تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره گفت: تاکنون ۸۸۹ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که ۱۸۵ اثر در قالب رمان و ۷۰۴ اثر نیز در قالب داستان کوتاه بوده است.

عباس‌زاده گفت: داوری آثار نیز در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول داوری اواسط اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود و مرحله دوم نیز قبل از اختتامیه برگزار می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • یک اردیبهشت؛ آغاز انتخاب رشته آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته‌ آزمون دوره دكتری سال 1403 از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در پلدشت
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • فراخوان ارسال اثر به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در فومن
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن