Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان، محمدحسین محمدی با بیان اینکه جمعیت زیر پوشش تصفیه فاضلاب استان ۷۰ درصد است، اظهار داشت: این در حالی است که متوسط جمعیت زیر پوشش تصفیه فاضلاب در کشور ۲۴ درصد و میانگین جمعیت زیر پوشش شبکه جمع‌آوری فاضلاب در کشور نیز ۴۸ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دو تصفیه خانه فاضلاب بیجار و یاسوکند در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری خواهند رسید، افزود: همچنین سه تصفیه خانه در شهرهای دیواندره، دهگلان و کامیاران نیز در دست ساخت است که با افتتاح این پنج تصفیه خانه جمعیت زیر پوشش تصفیه فاضلاب در استان ۱۴.۵ درصد افزایش و به ۸۴.۵ درصد خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان ادامه داد: همچنین سه تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای سنندج، سقز و مریوان در دست ارتقا است که با ارتقای این تصفیه خانه‌ها، کیفیت خدمات و تصفیه فاضلاب در این شهرها نیز رشد چشمگیری خواهد یافت.

محمدی یادآور شد: تعداد انشعابات فاضلاب در شهرهای استان ۳۵۲ هزار و ۵۵۰ فقره و طول کل شبکه و خطوط انتقال فاضلاب نیز هزار و ۹۲۶ کیلومتر است.

کد خبر 4598772

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و فاضلاب شهری سنندج محمد حسین محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سدها به ۶۲درصد رسید

درحال حاضر با وجود ۳۱ میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده در سدهای کشور، ۶۲ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۸ درصد این ظرفیت خالی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 210 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا اول اردیبهشت 1403) در مجموع 25 میلیارد و 30 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 27 میلیارد و 550 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 9 درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست محیطی، 15 میلیارد و 710 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده که نسبت به خروجی 15 میلیارد و 660 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، مقادیر تقریبا برابری را نشان می‌دهد.

درحال حاضر با وجود 31 میلیارد و 20 میلیون مترمکعب آب ذخیره شده در سدهای کشور، 62 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 38 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز اول اردیبهشت 1402 بالغ بر 30 میلیارد و 980 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده برابری میزان ذخایر سدها با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • شستشوی ۷ مخزن با ظرفیت ۵۲ هزارو ۶۰۰ مترمکعب در ارومیه
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • اتصال شهرهای قاین و سربیشه به شبکه فاضلاب
  • پرشدگی سدها به ۶۲ درصد رسید
  • پرشدگی سدها به ۶۲درصد رسید