Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فرستاده مخالفان دولت ونزوئلا در اتفاقی که برای نخستین بار در دو دهه اخیر رخ می‌دهد، از محل کرسی این کشور در سازمان کشورهای آمریکایی به ایراد سخنرانی پرداخت. آفتاب‌‌نیوز : گوستاوو تاره، به عنوان نماینده مخالفان دولت ونزوئلا به ایراد سخنرانی در روز سه شنبه در جلسه شورای دائمی کشورهای قاره آمریکا پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق دقیقاً سه ماه بعد از آن می‌افتد که خوآن گوآیدو رهبر مخالفان دولت ونزوئلا به صورت خودخوانده به اعلام ریاست جمهوری‌اش در ونزوئلا پرداخت.
گزارش شده روز سه شنبه پیش از آن که سخنرانی گوستاوو تاره در این نشست آغاز شود، سفرای دست کم چهار کشور حوزه کارائیب شامل "باربادوس"، "سنت کیتس و نویس"، "سنت وینسنت و گرنادینز" و "ترینیداد و توباگو" به نشانه اعتراض اتاق محل نشست را ترک کردند تا مخالفتشان با به رسمیت شناختن وی از سوی این سازمان به عنوان نماینده ونزوئلا را نشان دهند.
به گزارش آسوشیتدپرس، آمریکا و چند عضو این سازمان تاکنون گوآیدو را به عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت شناخته‌اند.
فرانسیسکو پاپارونی، آخرین نماینده ونزوئلا در سازمان کشورهای قاره آمریکا بود که از مخالفان سوسیالیستهای حاکم در ونزوئلا بود.
پاپارونی در آوریل ۱۹۹۹ دو ماه بعد از آن که هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا شد و حاکمیت دو دهه‌ای سوسیالیستها بر ونزوئلا آغاز گردید از این نمایندگی کنار رفت.
نیکولاس مادورو رئیس جمهور فعلی ونزوئلا بعد از رسیدن به ریاست جمهور ی در سال ۲۰۱۷ یک فرآیند دو ساله را برای خارج کردن کشورش از این سازمان مستقر در واشنگتن آغاز کرد با این حال گوآیدو چند وقت پیش از این سازمان خواست درخواست مادورو برای خروج ونزوئلا را نادیده گرفته و به صورت یکجانبه گوستاوو تاره را به عنوان فرستاده خود در این سازمان منصوب کرد.
این در حالی است که دولت ونزوئلا برای برپایی تجمعی در روز شنبه آینده به هدف جشن گرفتن خروج این کشور از این سازمان فراخوان داده است اما گوستاوو تاره اعلام کرده که قصد دارد به حضور در جلسات سازمان کشورهای آمریکایی ادامه دهد و نماینده ونزوئلا در آن باشد.
پیش از این ساموئل مونکادا، سفیر ونزوئلا در سازمان ملل و تنها مسئول یک هیات دیپلماتیک این کشور در خاک آمریکا که وفادار به مادورو است، در جلسات این سازمان منطقه‌ای شرکت می‌کرد.
اخیراً وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که شعاع تحرک وی را پیرامون شهر نیویورک محدود می‌کند و آن را ۴۰ کیلومتر قرار داده است.
تاره که اوایل ماه جاری میلادی با حمایت ۱۸ کشور در این سازمان به رسمیت شناخته شد در سخنرانی‌اش گفت برای برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در کشورش تلاش می‌کند.
تاره از اعضای طبقه سیاسی سنتی است که تا قبل از ریاست جمهوری هوگو چاوز بر ونزوئلا حکومت می‌کرد. او از سال ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۹ به عنوان نماینده حزب دموکرات مسیحی ونزوئلا در کنگره فعالیت کرده است.

ایسنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ونزوئلا گوایدو سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • آمریکا فرستاده ویژه جدید برای غزه منصوب می‌کند
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • این زن فرستاده جدید آمریکا در غزه می‌شود/عکس
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • گریه نماینده مالت در سازمان ملل برای مردم فلسطین
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟