Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا اردکانیان در حاشیه جلسه هیئت دولت امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حجم ذخائر مخازن کشور ۵۰ میلیارد متر مکعب است افزود: تا اول اردیبهشت ۳۹ میلیارد متر مکعب آب در مخازن سدها ذخیره شده که نسبت به سال گذشته ۶۳ درصد افزایش داشته و در کل می‌توان گفت که ۸۰ درصد حجم مخازن پر شده و شرایط خوبی برای تامین آب شرب و سایر مصارف به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بارندگی اخیر هم به لحاظ شدت، مدت و وسعت هر کدام به تنهایی می‌توانست منجر به سیلاب شوند اما هر سه باهم رخ داد و کشور از برکات زیادی برخوردار شد، امیدواریم با نفوذ بارش بیلان منفی سفره‌ها تامین شده باشد.

وزیر نیرو همچنین با بیان اینکه ورودی سیل از مرزهای شرقی به خصوص جنوب شرق کشور مناسب بوده است، خاطرنشان کرد:‌ در چاه‌ نیمه‌های یک، دو، سه و چهار منطقه سیستان در حال حاضر ۹۵۵ میلیون مترمکعب آب داریم در حالی که این رقم در سال گذشته ۶۰۰ میلیون مترمکعب بوده است که کمک بزرگی به تامین آب این منطقه است.

وی با تاکید بر اینکه همچنان باید در مصرف منابع دقت کنیم تا به صورت مستمر، مشمول این نعمت بارش‌ها باشیم، خاطرنشان کرد: با این بارندگی‌ها نمی‌توان در خصوص ورود به ترسالی نظر داد. شرایط تغییر اقلیم باید بررسی شود به محض فاصله از کانون امداد و نجات جمع‌بندی جهانی را نیز در این خصوص دریافت می‌کنیم و سپس نتایج را اعلام می‌کنیم.

اردکانیان یادآور شد: فارغ از ورود به ترسالی یا خیر آنچه مهم است مصرف صحیح است که در تمامی شرایط باید رعایت شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امداد و نجات سیل هیئت دولت تغییر اقلیم اردکانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۰۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی گفت: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.
وی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، افزود: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.
به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.
فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.
به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.
وی با بیان این که باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.
فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی در پایان گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است. 

دیگر خبرها

  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • مصرف آب مشهد هفت هزار و ۱۵۰ لیتر بر ثانیه است
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • با وجود بارش های اخیر؛ البرز همچنان عطش دارد
  • البرزهم چنان عطش دارد
  • افزایش مصرف آب مشترکان گلستانی با گرمای تدریجی هوا/مردم از مصارف غیرضروری خودداری کنند
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی