Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی قربانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان اظهار کرد: با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، اولین محموله تجهیزات آموزی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، وارد مناطق سیل‌زده استان خوزستان شده و برای توزیع در فضا‌هایی که جایگزین مدارس آب‌گرفته شده‌اند، ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان بیان کرد: تجهیزات ارسالی شامل ۱۱۲ عدد کولر پنجره‌ای و اسپیلت، ۲ هزار و ۱۰۰ عدد میز و نیمکت دانش‌آموزی، ۷۰۰عدد صندلی، ۵۰۰ مترمربع موکت، ۵۶ عدد کامپیوتر، ۲۸۰وایت برد و ۴ هزار بسته لوازم‌التحریر و ۱۵ کانکس با کاربری آموزشی، بوده است که درمجموع بااعتباری بالغ‌بر ۴ میلیارد تومان از طرف سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، تهیه و در اختیار مناطق سیل‌زده استان خوزستان قرار گرفت.

وی افزود: این تعداد تجهیزات بنا بر اعلام نیاز آموزش‌وپرورش استان تهیه و توزیع‌شده است و چنانچه من‌بعد نیز اعلام نیازی صورت گیرد، سازمان نوسازی مدارس و اداره کل تابعه در استان آمادگی تأمین تجهیزات لازم را دارد.

در حادثه سیل ۱۴  منطقه آموزش‌وپرورش درگیر مشکلات سیل شده‌اند

قربانی با بیان اینکه در حادثه سیل اخیر، ۱۰ شهرستان استان با ۱۴ منطقه آموزش‌وپرورش درگیر مشکلات سیل شده‌اند، اظهار کرد: ۱۰۶ مدرسه با ۳۵۰ کلاس درس در این مناطق دچار آب‌گرفتگی شده‌اند، که عموماٌ در مناطق روستایی و با قدمت بالا بوده‌اند.

وی ادامه داد: بسیاری از مدارس هم پایگاه‌های مدیریت بحران، ستاد امداد و نجات و محل اسکان مردم سیل‌زده شده‌اند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان بابیان اینکه به دلیل آب‌گرفتگی و عدم امکان تردد در مناطق، هنوز میزان دقیق خسارات وارده به فضا‌های آموزشی مشخص نیست، گفت: بر اساس برآورد‌های تقریبی سیل اخیر تاکنون حدود یک‌صد میلیارد تومان آسیب وارد کرده است که باید با ارزیابی‌های دقیق میدانی فضا‌های آموزشی نیازمند تخریب و بازسازی یا تعمیرات اساسی و جزئی و یا پاک‌سازی و تأمین تجهیزات لازم مشخص شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مدارس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ضمن اشاره به حضور در کاشان با هدف برآورد خسارات سیل گفت: تصرف و عدم لایروبی رودخانه از مشکلات در کاشان است. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، هدف از حضور در منطقه را بررسی خسارات ناشی از سیل عنوان کرد و اظهار داشت: از محورهای مواصلاتی و سیلاب‌ها بازدید به عمل آمد. این جبهه از شمال استان وارد شده بود و از این رو مناطق شمالی و شرقی استان اصفهان را تحت تأثیر قرار داده بود.

 

.

 

وی با بیان اینکه بارش باران تا 20 و حتی در ارتفاعات تا 40 میلیمتر گزارش شده است، افزود: بارش باران باعث طغیان رودخانه‌های فصلی شد و روان‌آب و گل و لای را به مناطق مختلف وارد کرد و از طرفی باعث شد سیلاب در برخی از مناطق شهری کاشان ورود پیدا کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ابراز داشت: روان‌آب و سیلاب در مناطق دو، سه و چهار کاشان وارد شد و از سوی دیگر اطراف اتوبان، فرودگاه و شهرک صنعتی جعفرآباد نیز تحت تأثیر قرار گرفت و بر این اساس نیروهای امدادی وارد عمل شدند و این سامانه علاوه بر کاشان دیگر مناطق استان اصفهان را نظیر آران و بیدگل، اردستان و دیگر شهرها تحت تأثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه خسارات تاکنون به صورت دقیق برآورد نشده است، گفت: با توجه به اجرای طرح‌های ایمنی و امداد اولیه تیم‌های مختلف رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت اما خساراتی به منازل مسکونی، مزارع، باغات، معابر، تأسیسات شهری و غیره وارد شد و سه روز برای ارزیابی خسارت فرصت باقی است.

کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند

شیشه‌فروش با بیان اینکه بیمه راهکار جبران خسارت در بخش کشاورزی است، تصریح کرد: قرار شد بنیاد مسکن منازل آسیب‌دیده را بررسی و در سامانه ثبت کند در حالی که یکی از مشکلات اساسی عدم لایروبی و تصرف رودخانه‌ها است و از این رو تأکید است طرح‌های آبخیزداری با اولویت اجرا شود.

انتهای پیام/801

 

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • جغرافیای جرایم پرتکرار در اهواز مشخص شده است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • ساخت و ساز مراکز آموزشی در خوزستان تسریع یابد
  • ساخت و ساز مراکز آموزشی استان امیدوارکننده است
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد