Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین همایش امام خمینی(ره) و تمدن نوین اسلامی با تاکید بر سرمایه های اجتماعی نیز با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار امام راحل(ره) در دانشکده الهیات دانشگاه مازندران برگزار می شود. ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

یحیی طالبی رستمی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در بابلسر، اظهار داشت: در طول هفته دوم اردیبهشت ماه معمولا" دانشگاههای سراسر کشور فعالیت ویژه ای در زمقنه برگزاری همایش ها، سمینارها و کارگاه های آموزشی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین زمینه دانشگاه مازندران نیز میزبان کارگاه ها و سمینارهای آموزشی بسیار زیادی بوده که از جمله آن میتوان به برگزاری اولین سمینار باستان شناسی اشاره کرد که با حضور بیش از 700 نفر در دانشکده هنر و معماری این دانشگاه برگزار می شود.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه حمایت های خوبی برای برگزاری این برنامه ها در دانشگاه صورت گرفته است، گفت: نهمین سمینار آمار و احتمال فازی و نهمین سمینار ابر ساخته های جوی نیز در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران برگزار می شود.

طالبی رستمی ادامه داد: یکی از سمینارهای ادواری که همه ساله در دانشگاه مازندران برگزار می شود، سمینار دانشجویی اقتصاد بوده که با حضور بیش از 900 نفر از دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه در بابلسر برگزار می شود.

همایش بزرگ «رویش‌های قرآنی انقلاب اسلامی» آذربایجان شرقی به روایت تصویرهمایش بیانیه گام دوم انقلاب در یاسوج برگزار شد + تصاویرهمایش بین‌المللی فقه گردشگری و گردشگری حلال در تبریز برگزار می‌شود

وی با بیان اینکه اولین همایش امام خمینی(ره) و تمدن نوین اسلامی با تاکید بر سرمایه های اجتماعی نیز با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار امام راحل(ره) در دانشکده الهیات دانشگاه مازندران برگزار می شود، افزود: این همایش از برنامه های مهم برای استان مازندران بوده و نهادهایی چون صدا و سیمای مرکز مازندران، دانشگاه های دولتی، آزاد، پیام نور مازندران، دانشگاه مشهد و تبریز از حامیان برگزاری این همایش بزرگ هستند.

رئیس دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 110 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده و هیئت داوران در حال ارزیابی پذیرش این مقالات هستند و پیش بینی می شود بیش از 300 نفر در این همایش شرکت کنند.

طالبی رستمی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما برگزاری هرچه بهتر این همایش در دانشگاه مازندران است، افزود: دانشکده الهیات اولین دانشکده ای است که در دانشگاه های منطقه وجود دارد و می تواند کمک کار دانشگاه برای میزبانی از این همایش در دوره های بعدی باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمام هزینه های برگزاری این همایش را دانشگاه مازندران و موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) بر عهده گرفته و هیچ مبلغی از ارائه دهندگان مقاله و شرکت کنندگان در این همایش دریافت نمی شود.

مصاحبه از هومن رمضانیان

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​​​​​​​«همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» برگزار شد

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،  دراین همایش دو روزه که در راستای سالگشت تخریب قبرستان بقیع برگزار می شود، اندیش ورزان، محققان و اساتید حوزه و دانشگاه از سراسر جهان اسلام حضور دارند.

در ابتدای این همایش میرزا علیزاده، رئیس پژوهشکده حج و زیارت از «همایش جهانی بقیع، مدفن امامان و اصحاب» گزارشی ارائه کرد و با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: بقیع‌ِ، به دلیل همسایگی با حرم ملکوتی پیامبر اسلام (ص) و در برگرفتن شماری فراوان از یادها و یادگارهای خاندان گرامی آن حضرت، یاران ارجمند و پیروان آن وجود نازنین، و برابر سیره و روش وی و اهل بیت ارجمند و یاران گرامیش، همواره زیارتگاه و آرام‌بخش دل‌های مشتاق و خسته، از مجاوران و زائران گرفته تا عمره‌گزاران و حج‌گزارانی است که راه‌های دور و نزدیک را به آهنگ دیدار و زیارت آرمیدگان در آن، در نوردیده‌اند.

وی با بیان اینکه پژوهشکده حج و زیارت، وابسته به بعثه‌ی مقام معظم رهبری، با همکاری نزدیک به سی نهاد دانشی و پژوهشی، تصمیم به برگزاری «همایش جهانی بقیع مدفن امامان و اصحاب» گرفت، افزود: در این راستا با محوریت واحد بقیع‌پژوهیِ گروه تاریخ و سیره و هدف‌گذاری «پایش اماکن مقدس حرمین شریفین» به‌ویژه بقیع و آثار و تاریخچه‌ی آن، همه‌ی تلاش برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این همایش به کار رفته است.

وی به برآیند تلاش‌ها و رایزنی ها با استادان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه برای ژرفایی هرچه بیشتر این همایش اشاره کرد و  تدوین نظام‌نامه‌ی پژوهشی مطالعات بقیع و تدوین مجموعه ‌آثار بقیع در قالب دهها جلد کتاب را ازآن جمله برشمرد و عناوینی مانند: تاریخ بقیع، تاریخ شفاهی بقیع، آرمیدگان بقیع، بقیع در سفرنامه‌ها، بقیع در آینه‌ی ادب و هنر، تخریب و بازسازی بقیع، کتاب‌شناسی بقیع، آثار اردو، مجموعه مقالات و چکیده مقالات را یادآور شد. رئیس پژوهشکده حج و زیارت همچنین با اشاره به اینکه 80 مقاله دریافت، 66  مقاله  پذیرفته‌ و 63 مقاله هم چاپ‌شده است، افزود:  ویژه‌نامه‌های ترویجی، پژوهشی و تخصصی (عربی) درحوزه‌ی مطالعات بقیع هم منتشر شده ومقاله‌های مربوط به چهار شماره از نشریه‌های پژوهشکده‌ی حج و زیارت، منحصرا با موضوع بقیع، نگارش و چاپ شده است. 

دکتر میرزا علیزاده از راه‌اندازی بانک اطلاعاتی، شبکه‌های رسانه‌ای و اجتماعی در حوزه‌ی بقیع‌پژوهی (برای اولین بار) و  تارنمای بقیع به نشانی baqi.ir خبر داد و به  ارسال فراخوان و دعوت‌نامه‌ی همکاری به حدود چهل (40) مرکز دانشی و پژوهشی برای مشارکت در همایش، برگزاری نشست هم‌اندیشی مراکز همکار در بهمن ماه 1401، برنامه‌ریزی و پی‌گیری برای برگزاری جلسات مستقل با تک‌تک مراکز مشارکت‌کننده در همایش در خرداد و تیرماه 1402، پیگیری برای برگزاری پیش‌نشست‌های علمی توسط مراکز همکار و نیز در پژوهشکده حج و زیارت اشاره کرد و گفت:  بیش از 20 پیش‌نشست در ارتباط با همایش در این پژوهشکده و نیز توسط مراکز همکار برگزار شده است. 

بر پایه این گزارش، آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی دیگر از سخنرانان این همایش است.

این همایش در روز نخست برگزاری خود (چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه)، در دو نوبت صبح و عصر کارگروه‌های علمی- تخصصی گوناگونی را با عناوین «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع»، «مطالعات معاصر بقیع»،«مطالعات دینی»، «مطالعات بین‌المللی»،«شخصیت شناسی مدفونان بقیع» و «مطالعات تاریخی تمدنی بقیع» برگزار کرد. 

در همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب از مجموعه آثار آن که در ۱۵ جلد تنظیم شده است رونمایی خواهد شد. علاوه بر این از ۶ تن از خادمان فرهنگی بقیع و بقیع پژوهان برگزیده تقدیر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین در دانشگاه فرانسه
  • برگزاری همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب در قم
  • ۳۰ دانشگاه در فاز اول رویکرد خود را به حکمت بنیان تغییر می‌دهند
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • ​​​​​​​«همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» برگزار شد
  • جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
  • مدل دانشگاهی تمدن ایرانی الگوی ۲۰۰ دانشگاه در دنیا است
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • برگزاری رژه یگان‌های نمونه نیروهای مسلح در تبریز
  • علما نقش‌آفرینان کلیدی در تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت اجتماعی