Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ یوسف زاده چابک ظهر چهارشنبه در همایش هفته سلامت که در سالن اجتماعات معاونت سلامت برگزار شد با بیان اینکه بدهکاری چندین ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان سال ۹۷ به صفر رسیده است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی در مسیر ارتقا به سوی پیشرو بودن در دانشگاه‌های نسل سوم گام بر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان جز ۵ دانشگاه برتر و پیشتاز در برنامه‌های نظام ارجاع است، ادامه داد: گردش مالی دانشگاه با رقم هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال دو برابر شده و تراز منفی آن نیز به صفر رسیده است که نشان دهنده حرکت دانشگاه به سمت تراز مثبت و پیشی گرفتن مطالبات از بدهکاری‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت، خدمات درمانی و سلامت دانشگاه گیلان، گفت: نسخه پیچی الکترونیکی و مجموعه فعالیت‌ها در زمینه گسترش خدمات الکترونیک که منجر به داشتن پرونده الکترونیک برای تمام مراجعان می‌شود از جمله مهم‌ترین اولویت‌های ما است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار پرونده ارجاع داشته‌ایم، ادامه داد: در هر ارجاعی که صورت می‌گیرد بر اساس کد ملی هر آنچه که مربوط به بیمار است برای همیشه در پرونده الکترونیک وی ثبت شده و در اختیار پزشک خانواده و پزشک عمومی قرار می‌گیرد.

یوسف زاده در ادامه با تاکید بر اینکه در سال جاری مهمترین برنامه دانشگاه مدیریت هزینه و افزایش درآمد است، افزود: حوزه بهداشت و درمان بر خلاف گذشته با بررسی‌های لازم به دنبال کاهش هزینه‌ها، حذف موارد اضافه و اثربخشی منابع است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه دانشگاه در افق ۱۰ ساله خود به دنبال دستیابی به استقلال کامل است، تصریح کرد: رسیدن به این جایگاه در درجه اول نیازمند استقلال مالی است و بر این اساس در ابتدا باید در همه زمینه‌ها مدیریت صحیح انجام شود.

وی بر لزوم توجه ارتقا سلامت جامعه نیز تأکید و اظهار کرد: همه خدمات دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌های پژوهش، بهداشت، پیشگیری، درمان در راستای ارتقا سلامت جامعه است و سلامت جسمی، روانی و رفاه اجتماعی با پیگیری برنامه راهبردی دانشگاه به ثمر خواهد نشست.

کد خبر 4599266

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشكی گیلان هفته سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت

به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی اظهار داشت: توسعه متوازن و متناسب با ظرفیت شهرستان‌ها در راستای افزایش دسترسی به خدمات درمانی از اولویت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: حضور پزشکان بومی در همدان و جذب نیروهای جدید متخصص و فوق‌تخصص بخش زیادی از کمبودها را رفع کرده و هم اینک همه مراکز درمانی استان همدان دارای متخصص رادیولوژی خانم است.

وی از افزایش بی‌سابقه نیروی متخصص در شهرستان بهار خبر داد و گفت: ۲۸ متخصص در رشته‌های ارتوپدی، قلب و عروق، زنان و زایمان، آسیب‌شناسی، داخلی، عفونی، بیهوشی، پوست، اورولوژی، رادیولوژی، روان‌پزشکی و کودکان در این شهرستان حضور دارند.

دکتر مجذوبی بیان کرد: برای نخستین بار در شهرستان بهار پزشک متخصص ارتوپد جذب شده و خدمات تخصصی ارتوپدی در این شهرستان به مردم ارائه می شود همچنین تعداد نیروهای متخصص در رشته‌های قلب و عروق، اورولوژی و آسیب‌شناسی افزایش چشمگیری داشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با وجود فاصله کم شهرستان بهار تا همدان تمام متخصصین در این شهرستان حضور دارند و آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی عنوان کرد: ۳۴ نیروی متخصص در شهرستان تویسرکان در رشته‌های مغز و اعصاب، روان شناسی، قلب و عروق، داخلی، عفونی، گوش ،حلق و بینی، کودکان، رادیولژی جراح عمومی به بیماران به صورت شبانه روزی خدمات ارائه می‌دهند.

دکتر مجذوبی ادامه داد: تا ۲ سال گذشته این شهرستان از متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی، جراح مغز و اعصاب بی بهره بود اما در حال حاضر ظرفیت نیروی متخصص در بیشتر رشته‌ها افزایش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: شهرستان نهاوند هم از پزشکان متخصص برای تمام رشته‌های تخصصی بهره می‌برد و تعداد نیروهای متخصص ارتوپدی از یک به سه نفر در ۲ سال اخیر افزایش داشته است.

وی افزود: هم اینک همه خدمات تخصصی طب فیزیکی و توان‌بخشی، روان‌شناسی، زنان و زایمان، بی‌هوشی، پوست و مسمومیت در ۲ بیمارستان نهاوند به مردم ارائه می‌شود.

مجدوبی بیان کرد: برای نخستین بار در ملایر علاوه بر حضور همه متخصصان در رشته‌های مختلف و ارائه خدمات فوق تخصصی، خدمات تخصصی دندان‌پزشکی دهان و دندان، درمان ریشه، جراح فک و صورت، رادیولوژی پیش بینی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین از انجام خدمات تخصصی ناباروری در ملایر خبر داد و گفت: همه خدمات مربوط به ناباوری، زنان و زایمان و روان شناسی در این مرکز ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان‌های رزن، کبودرآهنگ، فامنین و سایر شهرستان‌های استان هم ظرفیت پزشکان متخصص به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

به گفته وی افزایش نیروهای متخصص و حضور متخصصان در شهرستان‌های استان همدان سبب کاهش هزینه درمان، کاهش اتلاف وقت بیماران و افزایش دسترس‌ بیماران به خدمات بهداشت و درمان شده است.

دیگر خبرها

  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان