Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-23@18:35:27 GMT

رواج فساد و سقوط اخلاقی جامعه از عوامل انحطاط بشر است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۲۸۹۲

رواج فساد و سقوط اخلاقی جامعه از عوامل انحطاط بشر است

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس‌الدین صبح امروز در جمع نیروهای لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان اظهار داشت: امروز تمام اقدامات ما باید در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی باشد.

امام جمعه بندرانزلی برپایی حکومت امام زمان(عج) را نقطه تکامل نظام آفرینش دانست و تصریح کرد: حکومت حضرت ولیعصر(عج) دارای یک ایدئولوژی غنی اسلامی است و به همین دلیل آن را نقطه تکامل نظام آفرینش می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی هدف از برپایی نظام مقدس جمهوری اسلامی را زمینه‌سازی برای ظهور امام زمان(عج) دانست و تصریح کرد: اگر یک جامعه با ایدئولوژی ناقص بنا شود، نمی‌تواند به رشد و تکامل برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الدین با بیان اینکه انحراف از موازین حق و اصول الهی یکی از عوامل انحطاط جوامع است گفت: براساس آیات قرآن کریم، رواج ظلم و ستم در جامعه سبب می‌شود تا یک جامعه به سوی انحطاط حرکت کند‌.

امام جمعه بندرانزلی با اعلام اینکه تکذیب انبیاء و اولیاء الهی یکی دیگر از عوامل انحطاط جوامع است خاطرنشان کرد: امروزه یکی از دلایل طولانی شدن غیبت امام عصر(عج)، عدم آمادگی جامعه برای پذیرش حکومت ایشان است.

وی رواج فساد و سقوط اخلاقی جامعه را یکی دیگر از عوامل انحطاط بشر دانست و اظهار داشت: متاسفانه امروز شاهد هستیم که برخی عوامل خارجی و داخلی در تلاش هستند تا شرایطی را ایجاد کنند که نظام اسلامی از درون متلاشی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الدین با اشاره به تلاش‌های دشمنان در راستای ترویج بی‌اخلاقی و فساد در جامعه ایران افزود: امروز شاهد هستیم که عمل واجب امر به معروف به فراموشی سپرده شده است و افرادی هم که امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، توسط دشمنان به عنوان افراد دخالت کننده در امور شخصی افراد معرفی می‌شوند.

امام جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه مسئله امر به معروف و نهی از منکر دارای دامنه‌ای وسیع است تصریح کرد: امروز مردم باید در حوزه‌های سیاسی نیز امر به معروف و نهی از منکر کنند و در نهایتا به دنبال خودسازی و دگرسازی باشند.


انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند
  • ورزشکاران الگوی اخلاقی جامعه هستند
  • آزاد ارمکی: رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند
  • فضیلت‌های اخلاقی تحقق جامعه آرمانی را رقم می‌زند
  • تاکید بر مشارکت مردمی در اجرای طرح عفاف و حجاب
  • برخورد با کشف حجاب درجامعه یک مطالبه مردمی است