Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین گفت: با ارسال بیستمین کاروان کمک های مردمی برای سیل زدگان، کمک مردم استان قزوین به سیل زدگان از مرز سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان گذشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزاد فرهادی در گفت‌وگو با  صبح قزوین؛ درباره کمک‌های مردمی قزوین برای سیل زدگان بیان کرد: اگرچه سیلی از آب، خانه‌های برخی هموطنان را دچار آسیب کرد ولی سیل محبت و همدلی مرهمی بر این ویرانی ها و دردها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم نیکوکار استان قزوین مانند سایر هموطنان نوعدوست کشور در این عرصه خوش درخشیدند و کمک های خود را به خادمان خود در کمیته امداد امام (ره) تقدیم کردند تا به یاری سیل زدگان بشتابیم.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: با ارسال بیستمین کاروان کمک‌های مردمی برای سیل زدگان، کمک مردم استان قزوین به سیل زدگان از مرز سه میلیارد و 300 میلیون تومان گذشت.

وی افزود: تاکنون بیش از 99هزار بطری آب معدنی، 134 تخته فرش، 340مترمربع موکت، هزار و 728تخته پتو، پنج دستگاه یخچال، هفت دستگاه اجاق گاز، دو دستگاه تلویزیون، بیش از 18هزار جفت کفش و البسه و نزدیک به 10 هزار عدد سایر لوازم ضروری از سوی مردم اهدا شده و برای سیل زدگان شمال و غرب کشور ارسال شده است.

فرهادی ابراز کرد: در این میان 883میلیون تومان از کمک های مردمی از سوی 24مرکز نیکوکاری جمع آوری شده که بیش از 63میلیون تومان از این رقم وجه نقد بوده است.

وی عنوان کرد: 20 محموله ارسالی برای سیل زدگان استانهای لرستان، خوزستان و گلستان بوده که یک دستگاه تریلی، یک دستگاه کامیونت و 18 دستگاه نیسان بوده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: در حال حاضر کار امدادرسانی در مراحل پایانی است و پس از اتمام، کمیته امداد امام (ره) برای اسکان موقت و ساخت واحدهای مسکونی سیل‌زدگان نیازمند اقدام خواهد کرد.

وی یادآورشد: عموم مردم نیکوکار همچنان می توانند از طریق مراجعه به دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری کمک‌های خود را اهداء کنند همچنین شماره کارت 6037707000082663 و  کد دستوری #99*8877* نیز برای جمع اوری کمک های مردمی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند

عطیه رزازی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: مشکل اصلی جامعه ما افزایش روند چاقی در گروه سنی کودک و نوجوان است که طبق بررسی‌های به عمل آمده، ۲۰ درصد کودکان و نوجوانان استان دچار چاقی شکمی هستند.

وی با بیان اینکه استان قزوین هم‌پای شاخص‌های کشوری پیش می‌رود، اما جزو استان‌هایی است که چاقی در آن یک زنگ خطر محسوب می‌شود، اضافه کرد: برای این معضل باید مداخلاتی از خانه و توسط والدین شروع شود و کل خانواده باید طبخ مواد غذایی را اصلاح کنند تا به کاهش اضافه وزن، تناسب اندام و شرایط اغذیه سالم برسیم.

رزازی با بیان اینکه دریافت مواد غذایی باید متناسب با شرایط هر انسانی در نظر گرفته شود و تحرک بدنی و فعالیت فیزیکی نیز با توجه به سن وی باید تعریف شود، افزود: دانش آموزان در برنامه ریزی‌های کشوری، باید روزی یک ساعت فعالیت بدنی و میانسالان روزی نیم ساعت تحرک فیزیکی مناسبی داشته باشند.

این مسئول چاقی را تجمع بیش از اندازه چربی در بدن به نسبت قد انسان تعریف کرد و گفت: در یک فرد بزرگسال با ۱۶۰ سانتی متر قد، ۶۰ کیلوگرم وزن طبیعی محسوب می‌شود و اگر این وزن به ۷۰ کیلوگرم برسد، دچار چاقی می‌شود، اما کودک و نوجوان به این دلیل که در سن رشد قرار دارند، تغییرات قد با توجه به سن آنها اتفاق می‌افتد و نمی‌توان یک وزن مشخصی تعیین کرد، بلکه چاقی کودکان و نوجونان با نمودار‌های استاندارد رشد مشخص می‌شود که وزن و قد آن‌ها در چه وضعیتی قرار دارد.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: وضعیت اقتصادی در کشور و سواد مردم در مصرف کیک، شیرینی، شکلات و فست فود دست به دست هم داده تا شاهد افزایش اضافه وزن در کودکان و نوجوانان باشیم.

رزازی به عوامل موثر در چاقی و اضافه وزن اشاره کرد و افزود: برخلاف باور عموم که ژنتیک را علت اصلی چاقی می‌دانند، اما تغییر الگوی زندگی از جمله شیوه زندگی ماشینی در عصر شهرنشینی، نوع رژیم غذایی و نداشتن تحرک بدنی از دلایل اصلی افزایش روند چاقی محسوب می‌شوند.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تحقیقات نشان داد که به علت افزایش قیمت مواد غذایی همانند گوشت و میوه و سبزیجات، مردم غذا‌هایی با قیمت ارزان همانند نان، برنج، ماکارانی که دارای کربوهدیرات ها، روغن هستند را مصرف می‌کنند که ارزش سیرکنندگی بیشتری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • زائران قزوینی راهی مدینه النبی شدند + فیلم
  • زائران قزوینی در مدینه النبی + فیلم
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • نگاهی بر اخبار ورزشی پنجم اردیبهشت استان قزوین
  • حضور آتش نشانان قزوینی در ۲۶۸ عملیات طی فروردین ماه
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • مروری بر چند خبر ورزشی چهارم اردیبهشت استان قزوین
  • نگاهی به چند خبر ورزشی چهارم اردیبهشت استان قزوین